Druga faza ili kako nabaviti forumaše
A kaj ti glumiš?miky0 wrote: ↑07 Feb 2017, 20:07Jebem mu, ne pratite me
http://www.forum.hr/showthread.php?t=455453&page=295
Jebote, ekipa je maksimalno glupa. Svi kenjate da je NN netko potjerao s moderature, a nikome nije pala na pamet prava istina - a to je da je sama dal ostavku na modicu Turizma.
Nitko tu kuju nije potjerao s moderature Turizma, a meni je bedasto to napisati tamo zbog Nice.
- MmeTipfeler
Reko je i Paravinja da je nevin.
Maknuli su je s Povijesti, a ona je u znak protesta odjebala Turizam.
Ako ti njoj vjeruješ, prijavi se za hlebinca godine.
Ma, prijavite se svi skupa.
Bome nije tocno. Hoces li screenshot prepiske izmedju mene i NN? Jebiga ne mogu pristupit PMovima dok sam u banani
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 823 times
- Been thanked: 1565 times
Ima li sve ovo kakve veze s nabavom forumaša? Da ne čitam bezveze. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Sviđa mi se 'nick', malo vuče na indijansku psihodeličnu poeziju, ali to je sve što mogu reći o njoj. Negdje sam već napisao, ne poznam je. 
Potpisi su za budale.
U principu -ima
Kad je pocela barufa na turizmu, ja sam uletija s pozivom ovdje jer su tamo rekli forumasi da ce pruzit konstruktivan otpor tako da nece sudjelovat 10 dana na forumu, ako se NN ne vrati s moba, a onda je nica kao novi mod tog pdfa obrisala 2-3 stranice ludila i dogovor svih njih da se ispostuje dogovor o ne sudjelovanju tih 10 dana, a meni je opalila 100 punata i ban od 3 dana jer sam reklamirao trkeljanje
A ekipa je rekla da sta ih pozivam na forum koji ni nema pdf turizam
- MmeTipfeler
Treba si im reći da nam ne trega pdf o turizmu kad imamo tebe.
Inače, ne, ovom prilikom nije bilo grubih riječi u moderatorskom dijelu. Što god se događalo, događalo se iza kulisa pa sada svatko može pričati što hoće.
Ma reka sam im da cu ga odmah stvoritMmeTipfeler wrote: ↑08 Feb 2017, 06:40Treba si im reći da nam ne trega pdf o turizmu kad imamo tebe.![]()
Tim jos gore sto nije bilo nista na moderatorskom. Znaci da su joj zabili noz u ledja.MmeTipfeler wrote: ↑08 Feb 2017, 06:40Inače, ne, ovom prilikom nije bilo grubih riječi u moderatorskom dijelu. Što god se događalo, događalo se iza kulisa pa sada svatko može pričati što hoće.
3 dana...nemam jedino preko PMa a on mi je neaktivan sada...ma pametna je nica pa zna kako ugusit pobunu i prebijeg 
- Stitch
- Head Honcho
A ništa, ubuduće prebjegare ne pozivaj javno na bunu nego ih kontaktiraj porukama. Ilegala, partizanski rat, znaš valjda taktiku i strategiju u borbi s nadmoćnijim neprijateljem. 
Potpisi su za budale.
Ma je...ali sam se nadao kako nica nece bas pratit i uocit tako ocito reklamiranje
Ma zabili su joj kurac u zube.
Ženska je jebeni fašist, nacist i ustaša. Na Politici se proslavila milijun puta navođenjem izmišljenih činjenica iz misterioznih komunističkih arhiva koje su dostupne samo njoj i Jakovu Sedlaru. Usrala je pdf Povijest do balčaka, a kad ga je pretvorila u Stormfront, Nica ju je s razlogom (premda prekasno) skinula s moderature.
Na to je frajla dala ostavku na Turizam.
Kupi si akrilne boje.
NN mi je rekla da ju boli kurac sta su je skinili s povijesti, ali ju je itekako zabolio kurac sta su je odjebali s turizma.judolino wrote: ↑08 Feb 2017, 11:00Ma zabili su joj kurac u zube.
Ženska je jebeni fašist, nacist i ustaša. Na Politici se proslavila milijun puta navođenjem izmišljenih činjenica iz misterioznih komunističkih arhiva koje su dostupne samo njoj i Jakovu Sedlaru. Usrala je pdf Povijest do balčaka, a kad ga je pretvorila u Stormfront, Nica ju je s razlogom (premda prekasno) skinula s moderature.
Na to je frajla dala ostavku na Turizam.
Kupi si akrilne boje.
To kako je ona vodila povijest uopce nije razlog bunta na turizmu. Niti ju je trebalo maknit s turizma ako je lose vodila povijest zato jer je turizam bio najbolje moderirani pdf u povijesti tog foruma.
A to sto je ona glavom i bradom hitler, kao korisnika i ucesnika pdfa turizam zaboli me kurac.
Minjas di je lose, ne minjas di je dobra moderatura.
- Stitch
- Head Honcho
Aj hoce li se netko javit s prijedlogom za ovaj forum
http://www.forum.hr/showpost.php?p=6244 ... count=5897
I recite mu da forum vec imamo, da je ekipa tu ionako s onog foruma i da cemo im napravit pdf turizam. I da ce i NN tu doc za koji dan.Crni je jedan od onih političkih koje je NN dovodila u red.
Nije problem što je NN bila dobar mod i što su je isključili.
Najveći problem je arogancija ljudi koji stoje iza toga prema starosjediocima bez kojih bi ovaj PDF bilo goli penis.
Bojim se da bojkot neće riješiti problem jer modovi misle da Ce forum zivjeti bez nas.
Da im je stalo prihvatili bi prijedloge za NN.
Dvije su opcije: ili Nuki mod ili imigracija na vlastiti forum gdje bi NN mogla biti mod ili netko od nas koji misli na slican nacin.
Razamislite o tome.
- MmeTipfeler
S obzirom na to nam se smiješi Nasmijano Nebo i njezin dolazak, da mi najprije riješimo jedno tehničko pitanje: može li jedan moderator banirati drugoga?
Ono, samo pitam...
Ono, samo pitam...
Ja bi to dozvolija, pa ko bude brziMmeTipfeler wrote: ↑08 Feb 2017, 12:58S obzirom na to nam se smiješi Nasmijano Nebo i njezin dolazak, da mi najprije riješimo jedno tehničko pitanje: može li jedan moderator banirati drugoga?
Ono, samo pitam...![]()
- Stitch
- Head Honcho
Može. Iznimka je samo Miki.MmeTipfeler wrote: ↑08 Feb 2017, 12:58S obzirom na to nam se smiješi Nasmijano Nebo i njezin dolazak, da mi najprije riješimo jedno tehničko pitanje: može li jedan moderator banirati drugoga?
Ono, samo pitam...![]()
Potpisi su za budale.
To nije dovoljno, otvori i pdf Nacizam, fašizam & ustaštvo.miky0 wrote: ↑08 Feb 2017, 12:31Aj hoce li se netko javit s prijedlogom za ovaj forum
I recite mu da forum vec imamo, da je ekipa tu ionako s onog foruma i da cemo im napravit pdf turizam. I da ce i NN tu doc za koji dan.
-
- Information
-