Pozvali smo ga.ElliQuinn wrote:Hej, našao nas je googlebot!
Kamo ide forum?
-
Almost Rosey
Vidim, ima vas nekoliko koji isključujete svaku mogućnost povratka. Ja ne mogu trenutno biti toliko odlučna 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Pa nitko to od tebe i ne traži. Ovo nije klika. Družimo se zato što nam je ugodno.Almost Rosey wrote:Vidim, ima vas nekoliko koji isključujete svaku mogućnost povratka. Ja ne mogu trenutno biti toliko odlučna
Potpisi su za budale.
- Beta ženka
Meni je ovdje baš dobro, ugodno se osjećam, a to mi je najbitnije.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ja i nisam. Trenutno mi nije ugodno pisati na fhru kao nekad, ali za neke stvari mi je koristan i ne mislim se odreći.Almost Rosey wrote:Vidim, ima vas nekoliko koji isključujete svaku mogućnost povratka. Ja ne mogu trenutno biti toliko odlučna
Ovaj forum mi je zasad zanimljiv i rado ga čitam jer ga čine neki ljudi za koje bi mi bilo žao da ih više ne mogu nigdje čitati. Što se tiče atmosfere, mog doprinosa, uklapanja, vrijeme će pokazati.
-
Almost Rosey
Ma mislim, trenutno mi je tamo nelagodno pisati. Ovdje mi je skroz dobro <tm
ali trenutna situacija neće potrajati vječno. S druge strane, ako ova i ovakva ekipa ovdje ostane i doista nikad više ne propiše ondje, ne znam koliko će mi ondje biti zabavno
a opet, možda se zauvijek odreknem forumlja i internetovlja
bilo bi sasvim zgodno da ovo zaživi na neki duži rok ali imam dojam da bi se nekom inercijom sve moglo vratiti (donekle) na staro
mrmlj.
- Beta ženka
Slažem se i da je ovdje zanimljiva ekipa, i da bi bilo zgodno da zaživi (a ne bi niti škodilo da se i ja skinem s forumâ u životuAlmost Rosey wrote:Ma mislim, trenutno mi je tamo nelagodno pisati. Ovdje mi je skroz dobro <tmali trenutna situacija neće potrajati vječno. S druge strane, ako ova i ovakva ekipa ovdje ostane i doista nikad više ne propiše ondje, ne znam koliko će mi ondje biti zabavno
a opet, možda se zauvijek odreknem forumlja i internetovlja
bilo bi sasvim zgodno da ovo zaživi na neki duži rok ali imam dojam da bi se nekom inercijom sve moglo vratiti (donekle) na staro
mrmlj.
I nadam se da se neće vratiti na staro jer ispada da je sve samo borba s vjetrenjačama...
Eh da, mrmlj na tvoje "mrmlj".
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
Almost Rosey
Pod "vratiti na staro" nisam mislila baš doslovno; ionako mislim da je to nemoguće i da će se neke promjene dogoditi.Beta ženka wrote:Slažem se i da je ovdje zanimljiva ekipa, i da bi bilo zgodno da zaživi (a ne bi niti škodilo da se i ja skinem s forumâ u životu).
I nadam se da se neće vratiti na staro jer ispada da je sve samo borba s vjetrenjačama...
Eh da, mrmlj na tvoje "mrmlj".
The times they are a-changin'
A što se mrmljanja tiče, ja to nekad i IRL. Ako je baš toliko iritantno, prestat ću
-
Almost Rosey
"Meh" je za indiferentnost. "Mrmlj" je za nezadovoljstvo. Još uvijek se smijem umjesto da izvikujem "lol"bliss wrote:
Ti to radiš uživo? Ja uživo radim 'meh'
Almost Rosey wrote: a opet, možda se zauvijek odreknem forumlja i internetovlja![]()
To sam i ja mislila pred 3 godine kad sam prvi put selila s foruma. Mhm. Vidimo kako je završilo.
Ne znam kamo ide forum. Mogu samo reći da mi se sviđa kako kreće. Imam gdje spamat i već imam što i čitat. Čak imam volje i forumarit za ozbiljno, još samo da naučim kako.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
Almost Rosey
bliss wrote:Mrmlj je onda nešto kao mrgh?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Ej, ljudi, 'ajmo se ostaviti kalkulacija, ko Boga vas molim. Ako već sada računate: "Ma ovo će propasti, žalibože truda i svakoga slova, sve će ionako nestati" - koji klinac uopće radite ovdje? Da se vratim na omiljenu metaforu (i područje!
), zar tako započinjete ljubavni, prijateljski, poslovni, bilo koji odnos? Dajte, ono, malo vatre, malo žara. To je prvo.
Drugo, ne morate ni pisati megapostove od pet rečenica (ironičan sam), ostavite u svakom postu samo "a", to je minimum napora. Da, možda sve proguta mrak. Pa što onda, postoji cashe, postoji milijun sajtova koji arhiviraju podatke. Ništa neće doista nestati.
I ja sam bio na danas mrtvim portalima. Pa što onda? Nije mi žao zbog onoga što sam pisao a iščeznulo je. Žao mi je zbog ljudi koje sam poštovao a s kojima više nisam u kontaktu. Jer nije bilo Fejsa i sličnih sranja. Ako nisam uzeo mejlove, zaboravi, druže.
Nadam se da mi se takvo što ovdje neće dogoditi.
Drugo, ne morate ni pisati megapostove od pet rečenica (ironičan sam), ostavite u svakom postu samo "a", to je minimum napora. Da, možda sve proguta mrak. Pa što onda, postoji cashe, postoji milijun sajtova koji arhiviraju podatke. Ništa neće doista nestati.
I ja sam bio na danas mrtvim portalima. Pa što onda? Nije mi žao zbog onoga što sam pisao a iščeznulo je. Žao mi je zbog ljudi koje sam poštovao a s kojima više nisam u kontaktu. Jer nije bilo Fejsa i sličnih sranja. Ako nisam uzeo mejlove, zaboravi, druže.
Nadam se da mi se takvo što ovdje neće dogoditi.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
A da? Dajte se malo organizirajte...ex_anais wrote:Ovo je dan kolektivnih zagrljaja, daklem.
-
- Information
-