Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
- schmokljan
Je li ovo tema na kojoj se hvalimo svojim higijenskim navikama? 
Baš sam nedavno gledala na Galileu o tim kvakama prilog, uzimali su uzroke s raznih kvaka i dokazali da na njima uopće nema tako puno bakterija kako ljudi misle, pogotovo na onim glatkim metalnim, jer nije okolina pogodna za njihov razvoj.
Pričamo o bakterijama, fali nam Tupelo
Pričamo o bakterijama, fali nam Tupelo
Life is short. Smile while you still have teeth.
Pričamo o čemu god želimoschmokljan » wrote:Je li ovo tema na kojoj se hvalimo svojim higijenskim navikama?
Life is short. Smile while you still have teeth.
ma gle, kad moram u detalje.
ako ja ulazim u vc, i mijenjam tampon neopranim rukama, i diram kvaku, tak svejedno jel ih na kvakci 5 ili 505 bakterija, kad ću ih ja uspješno prenijet na vlažno i toplo.
ako ja ulazim u vc, i mijenjam tampon neopranim rukama, i diram kvaku, tak svejedno jel ih na kvakci 5 ili 505 bakterija, kad ću ih ja uspješno prenijet na vlažno i toplo.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
nisam ti stigla čestitati i zaželjeti sreću, pa koristim prilikuSašenka » wrote:Pješčana, slažem se, ja ih isto perem prije i poslije![]()
Spava mi se užasno, mislim da ću laganini u krevet, uvuć se ispod popluna i deke u pidžami dugih rukava :zimogrozna: Laku noć
ti, boga mi, ozbiljno piješ.Pješčana » wrote:jel se vama desi na poslu da nešto nestane? ne nešto tipa kemijske, nego zadatak, projekt, file?
e pa, kod mene nestaju. popala ma-ca. i nitko ne zna i svi kažu ne znam di je.
onda sam ostala predugo na poslu što nisam planirala, pa sam tek sad stigla doma, a sad je već preko 9 a ja još nisam ručala. pa sam shvatila da toj junetini treba vremena da se zdinsta i otvorila sam bocu vina. i nemam mjesta za nju u vratima frižidera, jer tamo držim rakije i jogurte. jebemise, popit ću je cijelu.
vidi, novi topić
pok svima
svaku večer kad ovdje svratim, ti se držiš flaše.
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
ha, slušaj, krizna vremena traže krizna rješenja.aryna » wrote: ti, boga mi, ozbiljno piješ.
svaku večer kad ovdje svratim, ti se držiš flaše.
hladno mi je, nemam nikog pri ruci za grijanje
a ti si tu kolko, dva i pol dana?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
hoćeš reći da si se propila otkad sam ja tu?Pješčana » wrote: ha, slušaj, krizna vremena traže krizna rješenja.
hladno mi je, nemam nikog pri ruci za grijanje![]()
a ti si tu kolko, dva i pol dana?
zbog tebe, fkors.aryna » wrote: hoćeš reći da si se propila otkad sam ja tu?
ali nisam se propila, grijem se. koliko puta to moram ponoviti ovdje?!
saberi se, aryna!! :šamar:
oh, grijanje, da, sad sam se sabrala.Pješčana » wrote: zbog tebe, fkors.
ali nisam se propila, grijem se. koliko puta to moram ponoviti ovdje?!
saberi se, aryna!! :šamar:
zar nemaš nekog susjeda u krugu od 5 km? porazmisli, uzmi lance i lisice i kreni u pohod.
-
Almost Rosey
Ajvi
Sjećam se kad je tata odlazio, bljakfuj. Čvor u želucu i tako to.
Bok, gutačice, bok, novo gutanje!
Ja nikad ne znam jesam tu gost, prolaznik, nova, stara...
Sjećam se kad je tata odlazio, bljakfuj. Čvor u želucu i tako to.
Bok, gutačice, bok, novo gutanje!
Ja nikad ne znam jesam tu gost, prolaznik, nova, stara...
imam susjedaaryna » wrote: oh, grijanje, da, sad sam se sabrala.
zar nemaš nekog susjeda u krugu od 5 km? porazmisli, uzmi lance i lisice i kreni u pohod.
da ga odem pitati za malo soli da bacim na led?
daj klonko, štas' ljubomorna tako? 
čim ja nađem dečka na forumu, ti mi ga pobrišeš?
pusti me da nađem forumskog dečka
inače, imali smo 2 teme o aspirinima, otvorio ih novi član
reklamirao tablete! 
ja se tila malo upoznat s njim...ovono...al evo, ova klonka je očito ljubomorna!
čim ja nađem dečka na forumu, ti mi ga pobrišeš?
pusti me da nađem forumskog dečka
inače, imali smo 2 teme o aspirinima, otvorio ih novi član
ja se tila malo upoznat s njim...ovono...al evo, ova klonka je očito ljubomorna!
meg ti je glupa!!! :xlux:
POkić novi kitast topić!!!
Dok sam ja kruv pekla, kuvala, djecu odgajala, vozila na sport, obnovila zalihe vi ste trkeljale
Ajvi, suosjećam.
Popij još nešto.
Apropo Muličinog dečka, oli ona stvarno misli da je o nju išta razumiJo???
edit-sutra jopet pečem, ne znam da li da stavim crno brašno, graham, kukuruzno ili neku mješavinu?? Klinci hoće normalni, a još ću jedan pride da se nađe.
Dok sam ja kruv pekla, kuvala, djecu odgajala, vozila na sport, obnovila zalihe vi ste trkeljale
Ajvi, suosjećam.
Apropo Muličinog dečka, oli ona stvarno misli da je o nju išta razumiJo???
edit-sutra jopet pečem, ne znam da li da stavim crno brašno, graham, kukuruzno ili neku mješavinu?? Klinci hoće normalni, a još ću jedan pride da se nađe.
-
- Information
-