Možda se ne radi o 4 dana koju su potrebna da novac sjedne na račun, već o 4 dana koja su potrebna da oni registriraju tu uplatu i povežu dugovanje s uplatom. U svakom slučaju, drugi put plati na vrijemedimnjak » wrote:
ma mozda im i ranije sjedne. to o 4 dana je stigno automatskim pozivom snimke neplatisama koja upozorava da nakon uplate treba proci 4 dana da im sjedne
Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
Happy Easter!
bi, šalji im. ozbiljnoaisling » wrote: Inače, slanje dokaza o uplati na fax/mail bi možda moglo malo ubrzati stvar?
Nisam nikad toliko čekala da nekome sjedne uplata, ali obično ako je nešto hitno čim uplatim pošaljem na fax ili na mail detalje o transakciji.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
uskoro se vraca onaj moj. kao i uvijek, rekla sam mu da ne kupuje nikakve cokolade, al' mislim da ce donijet'. 
napravila sam si piling od smedjeg secera, ulja i zobi.
napravila sam si piling od smedjeg secera, ulja i zobi.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
jebise
u Zagrebu se ne vidi magla u devet navečer
i idem van i upravo pečem muffine i pijem fino vino. i, nije da mi je bitno, ali naši vode.
naši nikad ne vode, pa mi je drago da će navijači biti sretni
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
sinoc sam ponovno pogledala the pursuit of happyness. predivan film.
ridala sam kao u... cekaj
, ja jesam u pms-u. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
sta, ovdje nitko ne pise? jeb'te se. 
kupila sam traku za pokrit' usi za samo dva eura.
kupila sam traku za pokrit' usi za samo dva eura.
imala sam divan vikend . bila vani, u klubu u kojem se ne puši 
da, kosa ne smrdi navečer kad legnete
naletila na dobre traperice na sniženju, koje mi stoje, i kupila ih, a ja jako rijetko kupujem i nosim traperice
što još? naspavala sam se i paše mi ova hladnoća vani
da, kosa ne smrdi navečer kad legnete
naletila na dobre traperice na sniženju, koje mi stoje, i kupila ih, a ja jako rijetko kupujem i nosim traperice
što još? naspavala sam se i paše mi ova hladnoća vani
- Lord Byron
Zapravo je to malo, onako, čudno.
Uvijek ista (hoch : bandić:) šalica, uvijek isti ritual, ista kava, ista žličica (ista voda
)... a opet, posljedice kombinacije tih triju sastojaka zna biti vrlo raznolike. Valjda je najbolji pokazatelj nevještosti i nenadarenosti za kuhanje činjenica da najobičnija kava nerijetko zna biti preslatka, pregorka, prejaka, preslaba, prevruća, premlaka, preširoka, pretijesna, prelijeva, predesna...
A opet, ima nečega privlačnog i u toj neujednačenosti; nije bez draži trenutak iščekivanja prvog gutljaja koji razotkriva što se i kako danas umiješalo, onaj prividno dug trenutak dok se okus tog gutljaja razlije nepcem (poput onog prividno dugog trenutka između udarca nožnim prstom u ormar i užasne boli koja preplavi cijelo tijelo
)...
Danas je jedno od onih jutara kada se sve poklopilo.
Sraz usana i podatnog porculana, osjećaj prave temperature i prave slatkoće i prave jakosti i svega pravog... Čista erotika. Dan koji je dobro započeo.
Onako, mami na trkeljanje. Kao što se može vidjeti.
Uvijek ista (hoch : bandić:) šalica, uvijek isti ritual, ista kava, ista žličica (ista voda
A opet, ima nečega privlačnog i u toj neujednačenosti; nije bez draži trenutak iščekivanja prvog gutljaja koji razotkriva što se i kako danas umiješalo, onaj prividno dug trenutak dok se okus tog gutljaja razlije nepcem (poput onog prividno dugog trenutka između udarca nožnim prstom u ormar i užasne boli koja preplavi cijelo tijelo
Danas je jedno od onih jutara kada se sve poklopilo.
Sraz usana i podatnog porculana, osjećaj prave temperature i prave slatkoće i prave jakosti i svega pravog... Čista erotika. Dan koji je dobro započeo.
Onako, mami na trkeljanje. Kao što se može vidjeti.
-
Almost Rosey
Čini mi se da sam smislila temu diplomskog. Ovaj put zaozbać 
Nije da kurim frku, al jel se sjećaš mene prije godinu dana?Almost Rosey » wrote:Čini mi se da sam smislila temu diplomskog. Ovaj put zaozbać
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
-
Almost Rosey
Zapravo, ne
Isto sam bila jako vesela jer sam imala obje teme
Sad više nisam.
A nemam ni diplome
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
Almost Rosey
Želiš li, možda, erm...
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
U, ovo bi i mene razveselilo*jezebel* » wrote: kupila sam traku za pokrit' usi za samo dva eura.
Divan primjer kak smo svi različiti. Meni bi ovo recimo bila noćna moraPješčana » wrote:imala sam divan vikend . bila vani, u klubu u kojem se ne puši
Canon 550d.Vodena » wrote:Sabaaaaaa koji fotić?
Meni danas bilo okej. Sam da nije tak zima i da sam na godišnjem.
Divan je i svojeglav i muti mi se u glavi od čitanja uputa, tutoriala i sličnog.
To je i dragom i meni preuranjeni božićni poklon koji smo si skupa kupili.
The planet is fine. The people are fucked.
-
- Information
-