Reklamirati Trkeljanje?
- schmokljan
Seks
Bog
Hrvati
SDP
HDZ
Twilight
Chicklit
Cuelho
Ćorluka
Radman
Pavuna
Tuđman
Kontracepcija
Abortus
Oralni seks
Homeopatija
Aromaterapija
New Age
Disleleeeksija
Depresija
Srbija
Bog
Hrvati
SDP
HDZ
Twilight
Chicklit
Cuelho
Ćorluka
Radman
Pavuna
Tuđman
Kontracepcija
Abortus
Oralni seks
Homeopatija
Aromaterapija
New Age
Disleleeeksija
Depresija
Srbija
- Nikolajevna
- schmokljan
- Lord Byron
Stavio bih desetak nickova koji su ostali isti kakvi su bili na fhr-u. Ne znam, u kombinaciji "XXXXX forum" ili tako nekako.
Povremeno mi "tamo" doluta PM na temu "a zašto ti više ne pišeš?". Budući da sam seronja koji poštuje pravila i kad se s njima ne slaže, ne želim reklamirati forum niti pozivati na njega neznane - a guglanje baš i ne vodi na Trkeljanje. Vjerujem da ima još nickova za koje ljudi postavljaju isto pitanje.
Sad se samo mogu nadati da ovo ne izgleda kao "došao sam se malo pohvaliti"
Povremeno mi "tamo" doluta PM na temu "a zašto ti više ne pišeš?". Budući da sam seronja koji poštuje pravila i kad se s njima ne slaže, ne želim reklamirati forum niti pozivati na njega neznane - a guglanje baš i ne vodi na Trkeljanje. Vjerujem da ima još nickova za koje ljudi postavljaju isto pitanje.
Sad se samo mogu nadati da ovo ne izgleda kao "došao sam se malo pohvaliti"
- Lord Byron
"Jesam li trudna?"dejzi » wrote:bit će krcato mawih pwawih.
"Boli li prvi put?"
"Može li se zatrudniti od pušenja?"
"Što su to STD?"
"Prevario me s najboljom frendicom"
"Svidža mi se njegov bestest frend".
Hoću svoju mawu pwawu po izboru. Ius primae pwawis.
Osoba ne može imati dva tekuća računa.
Sve preko 10500 kn GODIŠNJE što legne na račun se oporezuje, u slučaju studentskog ugovora student gubi prava na poreznu olakšicu, tj. roditelj preko kojeg je student prijavljen gubi to pravo.
Molim vas da još jednom o svemu dobro razmislite i ne brzate.
Sve preko 10500 kn GODIŠNJE što legne na račun se oporezuje, u slučaju studentskog ugovora student gubi prava na poreznu olakšicu, tj. roditelj preko kojeg je student prijavljen gubi to pravo.
Molim vas da još jednom o svemu dobro razmislite i ne brzate.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- schmokljan
Da Morticia, postoji velika vjerojatnost da će Hekatonhiru do kraja godine sjesti preko 10500 kuna od članova ovog foruma, evo ja ću osobno uplatiti 3 iljade, samo da čovjeka zajebem.
Ajde nemoj nam kvariti zabavu. Pliz.
Do kraja godine ćemo vidjeti, prvenstveno Hekatonhir, kako to sve skupa funkcionira. A ako doista trkeljaši polude pa krenu uplaćivati velike količine novca - osnovat ćemo zakladu i mirna Bosna. Može?
Ajde nemoj nam kvariti zabavu. Pliz.
Do kraja godine ćemo vidjeti, prvenstveno Hekatonhir, kako to sve skupa funkcionira. A ako doista trkeljaši polude pa krenu uplaćivati velike količine novca - osnovat ćemo zakladu i mirna Bosna. Može?
Nisam to napisala zato nego zato što sam vidjela da je Ash pisala nešto o tome.
Ne, ne mislim da će mu sjesti toliko novaca do kraja godine.
I ne, nisam napisala da o svemu još jednom razmislite zbog toga.
Nego zato što stvarno mislim da bi trebali malo stati na loptu i o svemu tri puta razmisliti.
Ne, ne mislim da će mu sjesti toliko novaca do kraja godine.
I ne, nisam napisala da o svemu još jednom razmislite zbog toga.
Nego zato što stvarno mislim da bi trebali malo stati na loptu i o svemu tri puta razmisliti.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Lord Byron
Slažem se - ali, ja fakat ne vidim što je najgore što bi se moglo dogoditi.Morticia » wrote:Nego zato što stvarno mislim da bi trebali malo stati na loptu i o svemu tri puta razmisliti.
- schmokljan
O čemu? O tome hoću li uplatiti 50 ili 100 kuna, koje bih svakako spiskao?
Već ti je netko napisao/zamolio da ok, ne želiš imati posla s tim, i da ok - nemaš nikakvu odgovornost, ali da pustiš one koji to žele da daju svoje novce za reklamiranje ovog foruma.
Ti opet dolaziš i sad već svjesno potkopavaš entuzijazam ljudi. Ne shvaćam te. Ne želiš imati posla s tim - nemaš posla s tim. Ali ostavi one kojima će to biti zadovoljstvo da imaju posla s tim. Ili nećeš odustati dok i četvrti, pet i šesti put ne razmislimo o 50 kuna, i silnoj rajčici koju smo mogli kupiti za te novce?
Već ti je netko napisao/zamolio da ok, ne želiš imati posla s tim, i da ok - nemaš nikakvu odgovornost, ali da pustiš one koji to žele da daju svoje novce za reklamiranje ovog foruma.
Ti opet dolaziš i sad već svjesno potkopavaš entuzijazam ljudi. Ne shvaćam te. Ne želiš imati posla s tim - nemaš posla s tim. Ali ostavi one kojima će to biti zadovoljstvo da imaju posla s tim. Ili nećeš odustati dok i četvrti, pet i šesti put ne razmislimo o 50 kuna, i silnoj rajčici koju smo mogli kupiti za te novce?
Ne vidim ni ja najgore što bi se moglo dogoditi.
Ali meni osobno je recimo bzvze da sad tu može doći bilo koji trkeljaš i tražiti Hekovo puno ime, prezime i broj tekućeg računa.
Ako njemu nije, ok, tko sam ja da se petljam.
Jedino za što vas svih molim su oprez i promišljanje, ništa drugo.
Ali meni osobno je recimo bzvze da sad tu može doći bilo koji trkeljaš i tražiti Hekovo puno ime, prezime i broj tekućeg računa.
Ako njemu nije, ok, tko sam ja da se petljam.
Jedino za što vas svih molim su oprez i promišljanje, ništa drugo.
Šmokljane, nije potrebno da budeš bezobrazan prema meni i pozivaš me na neki "red".
Samo svih molim da razmisle.
Ne zbog 50 kuna nego zato što radim s finacijama i zato što nisam jednom bila svjedokom kako čak i 50 kuna u trenutku nekog sranja mogu od malog sranjca napraviti veliko govno.
Samo svih molim da razmisle.
Ne zbog 50 kuna nego zato što radim s finacijama i zato što nisam jednom bila svjedokom kako čak i 50 kuna u trenutku nekog sranja mogu od malog sranjca napraviti veliko govno.
- Lord Byron
Slažem se. Taj dio ni meni nije drag, ni ja ne bih na to pristao. : paranojik:Morticia » wrote:Ali meni osobno je recimo bzvze da sad tu može doći bilo koji trkeljaš i tražiti Hekovo puno ime, prezime i broj tekućeg računa.
Ozbiljno, nije sarkazam. Ne mislim da pretjeruješ (osim u onom dijelu u kojem sveudilj preuzimaš osjećaj odgovornosti - ali, i taj dio, iako ne odobravam, razumijem
Ima neki drugi način? Tupelo bi mogla znati kako su se rješavale, na primjer, donacije za zbrinjavanje pasa, mačaka i ostalog? Je li to uvijek išlo preko nekih udruga?
- schmokljan
Evo nje opet. To je na hekatonhiru da odluči koji je, očito, visoko obrazovana osoba, na rubu četrdesetih. Dakle - ima dovoljno iskustva, a čini mi se da baš i ne taji svoj identitet.
On će sam odlučiti hoće li zainteresirane koji mu se obrate za uplatu obavijestiti PM-om, ili će ovdje javno objaviti svoje podatke.
I sama vidiš da je to na njemu da odluči, ali pozivaš njega na oprez, kao da je dijete.
Jedino što ja tebe molim je da ne potkopavaš entuzijazam, jer je to, uz čuđenje, zadnja poveznica odraslih s djetetom u sebi i samim tim nešto što treba njegovati.
Ako imaš bolju ideju od hekovog tekućeg računa - ludnica. Ako nemaš, mislim da si dovoljno upozoravala.
On će sam odlučiti hoće li zainteresirane koji mu se obrate za uplatu obavijestiti PM-om, ili će ovdje javno objaviti svoje podatke.
I sama vidiš da je to na njemu da odluči, ali pozivaš njega na oprez, kao da je dijete.
Jedino što ja tebe molim je da ne potkopavaš entuzijazam, jer je to, uz čuđenje, zadnja poveznica odraslih s djetetom u sebi i samim tim nešto što treba njegovati.
Ako imaš bolju ideju od hekovog tekućeg računa - ludnica. Ako nemaš, mislim da si dovoljno upozoravala.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Mene ovo jako brine.Morticia » wrote:Ne zbog 50 kuna nego zato što radim s finacijama i zato što nisam jednom bila svjedokom kako čak i 50 kuna u trenutku nekog sranja mogu od malog sranjca napraviti veliko govno.
K tome, bude li bilo tko posumnjao da Hek troši te novce na kave i cigarete, Hek će se morati javno opravdavati, pred svima, a mi nismo zatvoren forum.
- Lord Byron
A lake žene?ElliQuinn » wrote: K tome, bude li bilo tko posumnjao da Hek troši te novce na kave i cigarete...
- schmokljan
Ti se šališ, zar ne?ElliQuinn » wrote: Mene ovo jako brine.
K tome, bude li bilo tko posumnjao da Hek troši te novce na kave i cigarete, Hek će se morati javno opravdavati, pred svima, a mi nismo zatvoren forum.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ne. Nema te horde trolova koja će razbucati Trkeljanje kao što bi ga moglo razbucati nepovjerenje i optužbe za krađu.schmokljan » wrote:
Ti se šališ, zar ne?
- Lord Byron
Vrlo jednostavno rješenje: izvršiti uplatu samo ako je uplatitelju apsolutno svejedno što će s tim novcem biti. Ne mogu vjerovati da ta opcija zvuči nemoguće ili pretjerano ili kako već.ElliQuinn » wrote: Ne. Nema te horde trolova koja će razbucati Trkeljanje kao što bi ga moglo razbucati nepovjerenje i optužbe za krađu.
Ma, nema šanse. Ako ćemo se radi 50 kuna svađat, onda neka, podržavam pogotovo.
- Lord Byron
Lako je tebi. Ja sam najavio dvije uplate od po 100.000.BoDerek » wrote:Ma, nema šanse. Ako ćemo se radi 50 kuna svađat, onda neka, podržavam pogotovo.
[Zajebancija off]: upravo to što kažeš. Ako nas to može sjebat, za bolje i nismo.
-
- Information
-