Ako znate za nešto slično (događa se mahom u manjim mjestima), molim vas da mi se javite na pp, postoji interes za objavu sličnih priča. Čini se da blokada računa samo pomaže crnim fondovimatijekom predizborne kampanje u Požegi, članovi HDZ-a autom obilaze kuće i stanove obitelji s nezaposlenim članovima kojima nude 600 kuna i moguće radno mjesto u novom maxi Konzumu koji se otvara u Požegi. U nedjelju, 20. studenog su prišli obitelji čije jedno dijete (19) nema posao, a drugo (24) radi neplaćeno i na crno, ponudili po 600 kuna po upisivanju u stranku, te obećali prolaz na testiranju i razgovoru za posao u Konzumu. Bez obzira na blokiranu imovinu, očito je da crni fondovi iz kojih se takve stvari mogu isplaćivati postoje, dok je informacija o zaposlenju možda obična laž člana HDZ-a, a možda i dogovor s poslovođama radne jedinice Maxi Konzum u Požegi.
600 kuna + posao u Konzumu za samo jedan glas i jedan potpis
Prijenos sa Fejsa:

You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
jučer sam gledala tv prilog o crnim fondovima i tome kako obrt može dati max 30 000 kuna, ali nejasno je što definira obrt, i sad tu stranke ruše u zakonu.
jel možemo na temi i o crnim fondovima? vezano je za 600 kuna bonusa..
jel možemo na temi i o crnim fondovima? vezano je za 600 kuna bonusa..
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
inače, jedne godine radila sam za Gong na parlamentarnim izborima.
nije bilo nekih prekršaja, ali stav ljudi prema gongu, ko da ćemo im oduzeti državu jer smo a priori protiv hadezea.
ok, razumijem ih, i oduzet im je bio na tim izborima
nije bilo nekih prekršaja, ali stav ljudi prema gongu, ko da ćemo im oduzeti državu jer smo a priori protiv hadezea.
ok, razumijem ih, i oduzet im je bio na tim izborima
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Zastrašivanje i ucjenjivanje odlično funkcionira u manjim mjestima pa i u manjim gradovima. Ono, hoćeš put? Želiš se zaposliti? Pa, fotkaj maco mobitelom glasački listić.JPK » wrote:A koju garanciju oni imaju da će osoba koja uzme 600 kn glasati za HDZ?
JPK » wrote:A koju garanciju oni imaju da će osoba koja uzme 600 kn glasati za HDZ?
Eh.
Recimo, o čem se radi u slavoniji - kako sam već napomenula dosta na internetu, a i irl, slavonija je crna rupa. Ljudi su nezaposleni, rade za minimalce, imaju sreće ako im neko i minimalac isplaćuje uopće s doprinosima, živi se od socijalnih, porodiljnih, rodbine iz pizdematerine i slično, i generalno jedva spaja kraj s krajem. Oni znaju da kukuriku nije ništa bolji, i da su svaki izbori pitanje hdz ili sdp. Kad im hdz da love, njihovo je rezoniranje: ko ga jebe, svi su oni isti, al ovi su mi bar dali love, a možda dobijem i poso.
Vidjela na svoje uši ovo milijun puta
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
prijenos dva:

Osim toga, javna je tajna da u državnim ustanovama i poduzećima koje kontrolira hadeze, SVAKO zapošljavanje ide preko Lucića i Marije Bajt, bivše saborske zastupnice hadezea, dok u gradskim poduzećima zapošljava isključivo Ronko (gradonačelnik - esdepe). Bilo je preko tisuću zamolbi za stotinjak rad.mjesta u Konzumu...kandidati još nisu dobili obavijesti...a uskoro će bit otvorenje...ima nešto u tome...kao što je svako od njih imao svoju kvotu kod otvaranja kauflanda i plodina...vi koji niste ni crveni ni plavi...možete se slikat sa poslom
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Dakle, to je usmjereno na ove koji imaju mobitele s kamerama? Ili im daju službeni hadezetov mobitel?Silajn » wrote:
Zastrašivanje i ucjenjivanje odlično funkcionira u manjim mjestima pa i u manjim gradovima. Ono, hoćeš put? Želiš se zaposliti? Pa, fotkaj maco mobitelom glasački listić.
Biti i mniti svemiropolisno
To se inače rješava vrlo jednostavno: imaš Scotch invisible tape. Nalijepiš, zaokružiš, fotkaš, odlijepiš. I onda glasaš za koga hoćeš.Silajn » wrote:
Zastrašivanje i ucjenjivanje odlično funkcionira u manjim mjestima pa i u manjim gradovima. Ono, hoćeš put? Želiš se zaposliti? Pa, fotkaj maco mobitelom glasački listić.
Ili, ako nemaš para za to, ali imaš za mobitel s kamerom, onda fotkaš zaokruženi HDZ, a potom poništiš listić zaokružujući sve.
- MadnessInMethod
great minds think alikeLastan » wrote: To se inače rješava vrlo jednostavno: imaš Scotch invisible tape. Nalijepiš, zaokružiš, fotkaš, odlijepiš. I onda glasaš za koga hoćeš.
Ili, ako nemaš para za to, ali imaš za mobitel s kamerom, onda fotkaš zaokruženi HDZ, a potom poništiš listić zaokružujući sve.
(iliti: baš sam ja isto to pomislila, i a) i b) varijantu)
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Netko na Njuškalu prodaje svoj glas za 1000 kn.kukuriku » wrote:fakat je 600 kuna poštena plaća.
di se mogu prijavit da mi plate da glasam, nije čak bitno ni za koga?
Oćemo mu rušit cijenu?
Ja sam zaključio da mogu prodati glas i većem broju zainteresiranih. Jedan krug na dnu listića i malo fotošopiranja čuda čine.
uzas. toliko nepostenja, toliko nepostenja..Lastan » wrote: Netko na Njuškalu prodaje svoj glas za 1000 kn.
Oćemo mu rušit cijenu?
Ja sam zaključio da mogu prodati glas i većem broju zainteresiranih. Jedan krug na dnu listića i malo fotošopiranja čuda čine.
bolje bi bilo grupirat se po birackim mjestima, po recimo..pet i onda aukciju napravit, pocetna cijena 5000.
inace, ajd, takvo je trziste danas, iako te cifre nisu postene. ovo bi bio moj cjenik.
glasanje po dosadasnjem izbornom popisu.. 100 eura.
promjena prebivalista, boravista za odredjeno biracko mjesto.. 500 eura + troskovi
glasanje na dva mjesta.. 1500 eura + troskovi (troskovi izborne komisije uracunati)
hadeze clanstvo godinu dana.. 1000 eura odmah po upisu + 1000 eura nakon godine dana + posao od 500 eura mjesecne place neto
hadeze clanstvo na duze vremena, do sljedecih nekih izbora.. 120 eura mjesecno + posao od 800 eura mjesecne place + troskovi
hadeze clanstvo sa dodgovornom funkcijom, pojavljivanje u javnosti.. po cjeniku + pausal od 5000 eura godisnje
hadeze clanstvo sa potpisivanjem ugovora do 1 milijun eura, bez da se gleda sto se potpisuje..po dogovoru + nekretnina u vlasnistvu + 100 000 eura pausalno + placeni troskovi odvjetnika i sudaca + 5 % od govora, sve neto
hadeze clanstvo s potpisivanjem ugovora vrijednosti vecih od milijun eura..kao pod tockom prije, ali 10% od vrijednosti ugovora + 300 000pausalno + beneficije + neki status poput redovne profesure ili rukovodeceg mjesta u nekom fondu ili agenciji, mjesta u saboru, povlastene mirovine, vozac, auto, osiguranje i 30 000 metara cetvornih zemlje kojoj ce uskoro cijena narasti za 1000% i jos 5000 metara atraktivnog zemljista negdje tik uz obalu ili na otoku.
rad za hadeze, a u nekoj drugoj stranci..po cjeniku, ali pausal raste za 20%
eto, sta..nije skupo.
evo, opet Požega, danas
http://danas.net.hr/izbori/page/2011/12 ... tml?pos=n1
šta tamo gongovci rade?
http://danas.net.hr/izbori/page/2011/12 ... tml?pos=n1
šta tamo gongovci rade?
-
- Information
-