Onda dobro. Sad sam zvala prodavača i obećao je da će mi pokloniti gumene tepihiće. Ne znam što još da tražim. Borić?ElliQuinn » wrote:Uzmi Hyundai, ja imam Hyundai.
Kupujem auto - kakav ću da mi ide uz sise?
A da imaš sidu, i to bi da uzme? Zajedno ste jače, što?ElliQuinn » wrote:Uzmi Hyundai, ja imam Hyundai.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
A baš je uvjet da model nema ime nego ti se sviđa da ti se auto zove " X sa još nekim brojkama?
Šteta
, jer već danima zaboravljam spomenuti jednoga, a ovo bi mi bila prilika
I šteta, jer bi sigurno izazvala pozornost s njim
Ljudi, najgluplji auto viđen u posljednje vrijeme zove se Materia.
Daihatsu Materia
Sad vidim da najjeftiniji model košta 135.000,00 kn
Nedajte da vas slika zavara, radi se o autu dimenzija sve skupa kao Fiat Uno

edit: da, i ja sam za Hyundai.
(Za razliku si kupi i polovnu Materiju za povremeno dizanje raspoloženja sudionika u prometu, ja bi tako :altruist:
)
Šteta
I šteta, jer bi sigurno izazvala pozornost s njim
Ljudi, najgluplji auto viđen u posljednje vrijeme zove se Materia.
Daihatsu Materia
Sad vidim da najjeftiniji model košta 135.000,00 kn
Nedajte da vas slika zavara, radi se o autu dimenzija sve skupa kao Fiat Uno

edit: da, i ja sam za Hyundai.
(Za razliku si kupi i polovnu Materiju za povremeno dizanje raspoloženja sudionika u prometu, ja bi tako :altruist:
Što ti preporučuješ?karambol » wrote:Zakaj, fakat, ti veliki krava model auti? Kako ce netko vidjeti crveni badic u takvom autu? Osim kamionasa ili kamiondzija, na znam ispravan naziv....?
No, pored njih ionako protutnjis u toj skatuli.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Hyundai je najisplativiji. Daje najviše za najmanje novca, ima svu opremu koju trebam. Ali ga, iskreno, ne želim. Ne volim. To je ono pitanje o tome što želimo a što trebamo. Ali jesmo li zadovoljni kad dobijemo ono što trebamo ako to nije ono što želimo? BMW mi je nemoralno skup. I ima hrpu mana. Gležanj mi se struže kod stiskanja gasa, na stražnjoj klupi može sjediti samo dvoje ljudi. Izabrati između pametnog i nemoralnog je teško. Izabrati između onoga što si možeš priuštiti i nedostižnog je lako ali depresivno. Pola stoljeća pametnog izbora, pola stoljeća kompromisa, pola stoljeća best buya, dosta mi je više. Možda je najbolje da vozim bicikl. Ne volim ni bicikl ali se bar ne osjećam opljačkano, ni materijalno ni emotivno. Ili ići pješice, ili uzeti bicikl na struju, ili na plin. Ili pećnicu na plin.
BMW s obzirom na velicinu auta ne moze se pohvaliti s nekim prtljaznikom. I limuzine im imaju prtljaznik kojeg bi se i ford focus posramio.
I pitanje je za sto ti najvise i kako koristis auto. Kao pretezno gradski auto oba su losi izbori, ali za duge voznje su dobri.
I jel ti je bitnije da lako nadjes parking ili da prevozis hrpu stvari.
I pitanje je za sto ti najvise i kako koristis auto. Kao pretezno gradski auto oba su losi izbori, ali za duge voznje su dobri.
Autom idem svaki dan po gradu ali idem i na skijanje i na more i brati gljive i uvijek vozim hrpu stvari. A parkirališna mjesta su sva isto iscrtana, i u sva stanem s bilo kojim autom. Nema nikakve veze. Kad vidim Hyundai ne tresu mi se koljena, ne osjetim leptiriće u trbuhu. A leptirići su najveći luksuz. Kad si ih možemo priuštiti često ih pametno zaobiđemo a kad više ne možemo shvatimo da smo bili glupi.ombia » wrote:BMW s obzirom na velicinu auta ne moze se pohvaliti s nekim prtljaznikom. I limuzine im imaju prtljaznik kojeg bi se i ford focus posramio.
Kad god sam radila po razumu osjećala sam se nesretno. Kad sam se prepustila osjećajima osjećala sam krivnju. Tako su daleko, jako daleko jedan od drugog. Kad sam birala kompromis i razum i osjećaji su bili nezadovoljni. I ljuti.
Pravim filozofiju od kupnje običnog prijevoznog sredstva. I zbog toga se sramim.
Prvo da, drugo ne baš.Margarita » wrote: Kad god sam radila po razumu osjećala sam se nesretno. Kad sam se prepustila osjećajima osjećala sam krivnju.
Ako postoji tolika razlika u osjećaju, izabrala bih bolji osjećaj. Ali samo ukoliko me to ne bi baš financijski dokrajčilo.
Ne znam kolko ti je priuštiv taj bemve.
Ih, pa jesi žensko il nisiMargarita wrote: Pravim filozofiju od kupnje običnog prijevoznog sredstva. I zbog toga se sramim.
Kod mene nisu sva parkirna mjesta iscrtana, pogotovo po gradu, a da nije garaza. Ma i na perferiji jos manje.Margarita » wrote: Autom idem svaki dan po gradu ali idem i na skijanje i na more i brati gljive i uvijek vozim hrpu stvari. A parkirališna mjesta su sva isto iscrtana, i u sva stanem s bilo kojim autom. Nema nikakve veze. Kad vidim Hyundai ne tresu mi se koljena, ne osjetim leptiriće u trbuhu. A leptirići su najveći luksuz. Kad si ih možemo priuštiti često ih pametno zaobiđemo a kad više ne možemo shvatimo da smo bili glupi.m.
http://farm8.staticflickr.com/7195/7027 ... cd10_z.jpg
Recimo smart tako lakse nadje parkirno mjesto nego ja.
Idealno bi zapravo bilo imati dva auta, mali gradski i veci za izlete i putovanja.
I financijski aspekt ne bih zanemarila.
Iako ovo je (koliko oko 30 000?) za BMW jeftino. Pa petica je oko 70 000 eurica. Dakle ovo je jeftin nacin za voziti BMW.
Dobro bi da imam jos cijeli stambeni kredit za otplatiti recimo.
I naravno odvozila bih sa svakim istu probnu rutu.
Ali vidim da si odlucila.
Zasto onda pitas?
Ovime bi se vozio svaki dan po gradu? Meni to djeluje u najmanju ruku cudno. Da ne napisem nesto drugo.karambol » wrote:Range Rover Evoque. Trenutno najuzbudljiviji auto u toj kategoriji. I jos u crvenoj boji...ma, mrak.
I skuplji je 10-ak tisuca od BMW-a.

Ae, dok ne dođu na red prvi servisi, popravci, dijelovi...ombia » wrote:Iako ovo je (koliko oko 30 000?) za BMW jeftino. Pa petica je oko 70 000 eurica. Dakle ovo je jeftin nacin za voziti BMW.S tim da i Hyndai moze cak i u baznoj verziji comfort doci skoro do 27 000, a u premium verziji je skoro ista cijena. Ako ti je san voziti BMW, a imas novaca za 10 tisuca se ne bih dvoumila.
Generalno, ako moraš razmišljati o tome možeš li si priuštiti neki auto, to uglavnom znači da ne možeš.
(Priznajem da možda nisam objektivna jer se vlažim isključivo na kosooka kola, tako da mi je ova dilema k'o Murtićeva slika.
Margarita, zaviri duboko u dubinu svoje duboke duše i zapitaj se zašto baš BMW.
Onda ćeš naći odgovor.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Zato što sam ga željela kao klinka.Herp » wrote:
Margarita, zaviri duboko u dubinu svoje duboke duše i zapitaj se zašto baš BMW.
Onda ćeš naći odgovor.
Naručila sam jutros Hyndai. Uzet će pod račun RAV4, nude mi za njega više nego u BMW-u.
BMW je masno precijenjen, barem u Hrvatskoj. Osim toga imiđ bmw farera mi je, uglavnom, opravdan... velika većina su ili frajeri s malim ili mali frajeri ili mafijaški pripravnici u starijim modelima ili tzv. nogometni menađeri, sami nogoloptači ili murjaci iz nečije osobne pratnje....
Poimanje novčanika od strane BMW servisera je ovakvo - k'o ih hebe, nema se tu kaj popravljati, tu se stavlja novo - to je i zbog imiđa firme i zbog imiđa kupca, tj. vlasnika vozila s plavo bijelim propelerčekom (iako, sumnjam da većina vlasnika zna kaj predstavlja taj znakić)...
Kaj ima veze s vožnjom po gradu??
Evoque nije ništa glomazniji od Bembure ili Hyundaija....Ali je zato ljepši i uzbudljiviji od njih.
Vozio sam se Land Cruiserom po gradu i nije to nikakav grdi problem...
Poimanje novčanika od strane BMW servisera je ovakvo - k'o ih hebe, nema se tu kaj popravljati, tu se stavlja novo - to je i zbog imiđa firme i zbog imiđa kupca, tj. vlasnika vozila s plavo bijelim propelerčekom (iako, sumnjam da većina vlasnika zna kaj predstavlja taj znakić)...
ombia wrote:
Ovime bi se vozio svaki dan po gradu? Meni to djeluje u najmanju ruku cudno. Da ne napisem nesto drugo.![]()
I skuplji je 10-ak tisuca od BMW-a.
![]()
Evoque nije ništa glomazniji od Bembure ili Hyundaija....Ali je zato ljepši i uzbudljiviji od njih.
Znakić znači da zapravo želiš voziti avion.karambol » wrote: (iako, sumnjam da većina vlasnika zna kaj predstavlja taj znakić)...
Ovaj Evoque mi nekako djeluje ljesasto.
Ja sam ko klinac obožavao Range Rover. Pa na kraju ga nisam imao (niti nešto slično tome) ni kad sam mogao. Promijenila se situacija, pa su monovolumeni postali potreba.Margarita » wrote: Zato što sam ga željela kao klinka.
Naručila sam jutros Hyndai. Uzet će pod račun RAV4, nude mi za njega više nego u BMW-u.
Karambol izgleda mi kao pogrebno vozilo. Ili neko koje ce te u gradu brzo dovesti do ovog drugog.
Ovi koji voze bendjolua da ih znam nisu nikakvi pobunjenici, uredni su kravatasi i integrirani u korporativni svijet do bola. A nisu ni strasno bogati. Oni bogati voze mrvicu skuplje aute.
Ovi koji voze bendjolua da ih znam nisu nikakvi pobunjenici, uredni su kravatasi i integrirani u korporativni svijet do bola. A nisu ni strasno bogati. Oni bogati voze mrvicu skuplje aute.
Margarita wrote: Znakić znači da zapravo želiš voziti avion.
Ovaj Evoque mi nekako djeluje ljesasto.
Trebas ga vidjeti u drugoj, prikladnijoj boji i sjesti za upravljac. Ni mercedes okac nije izgledao nikako na prvu, kao ni bmw petica kad ji je nacrtao Bangle, ali... Evoque je prvi suv koji lici na nesto. Meni. Suv kao kategorija mi je sasvim bezvezna. Em si fiskalno neodgovoran, em si ekoloski na minus 2 stupnju, em nije prakticniji niti upotrebljiviji od nekog monovolumena. Osim, ako vuces prikolicu s konjima ili teglis sam svoju brodicu na neku vodu. Onda ispunjava ulogu nekog kamioncica. S niti jednim od njih ne mozes za ozbiljno sici s ceste i brijati po sumama i gorama. Mozes se malo luksuznije provesti pp makadamu, ali gdje ga ima da bih kupio takvu veliku kantu koja ima sve skuplje od normalnog auta?... Kod nas, npr. BMW X5, X6 i slicna vozila sluze samo i uglavnom za prekenjavanje i pokazivanje koliko ti je mali u gacama, kod muske populacije, a kod zenske...e to nisam proucavao. Ne mislim na nikoga osobno, samo iznosim svoj dojam. Ne bih si nikada kupio nesto poput X6...zasto netko zeli kupiti auto koji je, kao, terenac, SUV, a koji izgleda kao kupe? Zasto bi netko htio konja koji izgleda k'o krava??
Zato taj Range izgleda, opet kazem, meni, kao nekakav uzbudljiv auto jer ne koketira s funkcionalnoscu vec jasno kaze - da ja sam veliki auto kojim vlasnik pokazuje da ima stila i love...a ne ja sam zaljubljenik u prirodu i vucem konje u slobodno vrijeme, a zatim cu na operu s najvecim autom u gradu, jer sam taaako mocan kao i njegove gume od 20 cola...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Moj je jeftiniji, ali ako baš želiš, koštat će toliko. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-