Chilimama » wrote:znaš da je nezahvalno posredovat između kupca i prodavača auta
uvijek ispadne kriv ko nije nit luk jeo nit luk mirisao
a da kupiš neku kantu pa voziš do sljedeće registracije pa onda kupiš drugu i tako se ne baviš registriranjem do kraja života a svake godine drugo auto

ne znam jel ovo iko radi
..a cuj, to su ukalkulirani rizici na koje svaki normalni posrednik pristaje.
evo, auto mora proc tehnicki, to je fer uvjet i za posrednika. ako prodje tehnicki, placam i tehnicki.
limarija mi nije bas vazna (ok, ako nije bas arlekinski saren i da sse vrata jedva mogu zatvorit), ono, malo boja, koja ogrebotina, malo negdje tuknut na parkiralistu, nije mi to bitno. bitno mi je da ne moram farbat cijelo auto, mijenjat pola limarije, mijenjat motor, getribu ili citavu neku elektroniku nakon mjesec dana.
za neke potrosne dijelove, detalje, manje kvarice, to cu ja lako..

ono, najbivolio da mi onaj ko prodaje auto kaze, to nije bas naj naj, ovdje suska, ovdje cvili, ondje klapa, bilo bi dobrto pogledat to i to, trebalo bi mozda promijenit taj lezaj, nesto, sta ja znam..
..ali, to ocito tesko postoji, to da ce ti neko iskreno rec koji su mu feleri, a ja se ne razumijem sve to gledat, zagledat..mos me zajebat kako oces..
a tako nekako sam skoro u zadnje vrijeme i radio, uzmem neku kantu i dok oda. kad postane preskupo za odrzavat, onda aj dalje. sta cu, sad je takva situacija i nema druge, a auto ono, treba mi, nista mi nije blizu. tj da budem iskren, meni bas nesto i ne treba, je komodnije, ali nije tolika frka. vise mi treba za oko mene, nego bas za mene.
je, bus je dobar. prije ih nisam volio, sad su mi dobri. vozis se, a mos mislit o bilo cemu, a i to parkiranje.. osim sto kosta enormno, dok i nadjes mjesto potrosis pola sata. ono, ne isplati se, ne ustedis na nicemu, samo se iznerviras.

i sve je to dobro dok sam odas s rukama u dzepima, ali ako moras nesto nosat, prenosat, vozit koga u doktora ili veta, onda tu ima doslovno tehnickih problema, osim novcanih.