Žene za volanom
...stres, zatvaranje ociju, pazi!!!...uspori!...sta radis!?...upali duga, ugasi duga...prolazak priko rupa, prolazak kroz odroncice/kamencice. Moja zena, sada iz makarske do brela 
Sa 50 di se triba uvatit barem 100
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Žena peče jaja za doručak, odjednom uleti muž u kuhinju i počne se derat...
"Pazi. PAZI! Stavi još malo ulja! Oh, Bože! Pečeš ih previše istovremeno. PREVIŠEEE IH JEEE! Okreni ih! Sad ih okreni! Trebamo još ulja. Joj, Isuse! Gdje ćemo sad naći još ulja? Zalijepit će se! Pazi! Rekao sam ti-PAZI! Nikad me ne slušaš dok kuhaš! Nikad!
Jesi li ti luda? Jesi li totalno poludjela? Ne zaboravi ih posoliti. Znaš da ih uvijek zaboraviš posoliti. Posoli. Posoli, jel me čuješ šta ti govorim! POSOLIIII!"
Žena ga zaprepašteno gleda i tiho progovori:
"Pobogu, što je s tobom?"
Muž smireno:
"Ništa, ništa... htio sam ti samo pokazati kako je meni dok se vozim s tobom..."
"Pazi. PAZI! Stavi još malo ulja! Oh, Bože! Pečeš ih previše istovremeno. PREVIŠEEE IH JEEE! Okreni ih! Sad ih okreni! Trebamo još ulja. Joj, Isuse! Gdje ćemo sad naći još ulja? Zalijepit će se! Pazi! Rekao sam ti-PAZI! Nikad me ne slušaš dok kuhaš! Nikad!
Jesi li ti luda? Jesi li totalno poludjela? Ne zaboravi ih posoliti. Znaš da ih uvijek zaboraviš posoliti. Posoli. Posoli, jel me čuješ šta ti govorim! POSOLIIII!"
Muž smireno:
"Ništa, ništa... htio sam ti samo pokazati kako je meni dok se vozim s tobom..."
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid » wrote:Žena peče jaja za doručak, odjednom uleti muž u kuhinju i počne se derat...
Muž smireno:
-
- Information
-