Moju mater je, jos dok je bila cura, ciganka ulovila na ulici za ruku, rekla joj nesto (lijepo) i produzila dalje.karambol » wrote:Ovaj moj je dosao k meni. Gatao je za konzervu mesnog dorucka...
Savjetnici
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
onda je sigurno dobarkarambol » wrote:Ovaj moj je dosao k meni. Gatao je za konzervu mesnog dorucka...
meg ti je glupa!!! :xlux:
Dobar. Danas bi ga pomodno zvali mentalist ili nekako slicno... Rastepavao je tudje zivote u komadice, suze su se prolijevale, oci sirile, ruke pravile znak kriza na prsima, a sve zato jer je bio gladan... Jebeno dobar je bio.Mulica » wrote: onda je sigurno dobar
Trebao si mu dati jos nesto. Jadnicak....karambol » wrote:Ovaj moj je dosao k meni. Gatao je za konzervu mesnog dorucka...
Gdje je tebi slika u profilu?ex anais » wrote:Meni je ventilator zadnji put trebao prije jedno deset dana.Nema više onih pasjih vrućina.
Dojadila mi je. Htjela sam stavit ovu ali malo je predramatična.Tea Tree » wrote: Gdje je tebi slika u profilu?
Nije predramatična. Stavi, stavi!
Ako ti bude predramatična, lako skineš.
Davao sam mu svaki dan ibera hrane. No, samo jednom sam pristao da mi gata, onako, iz zajebancije i ostatak zivota pratim kako se dogadjaju stvari o kojma je pricao u tih 15 minuta....Aristocat » wrote:
Trebao si mu dati jos nesto. Jadnicak....
U srednjoj školi me frendica nagovorila da idemo do gatare.
Dolazimo do nekog frizerskog salona. Ulazimo unutra. Frizerka nam kuha kavu koju moramo popiti.
Jedva je pijem, nisam navikla na toliko kave. Na dnu šalice ne ostaje soc. Moram popiti još jednu. U velikoj šalici, da se bolje gata.
Frendica je u međuvremenu izlazi iz tajne mistične sobice oduševljena kako joj je gatara sve pogodila.
Ja se tresem u kofeinskoj groznici. Ulazim u mističnu gataonicu. Koja je zapravo maleni zahod.
Na poklopljenoj školjki sjedi debela gatara. Sjedam na stolac ispred nje i dajem joj šalicu. WC nema prozora, osjećam miris polja lavande na kojem se je netko posrao.
U šalici mi vidi neke ljude, neko upoznavanje, crnog dečka s talijankom, veliku ljubav. Ja gledam kako joj se dupe prelijeva preko školjke. Udišem miris lavande. Izlazim s osjećajem lakoće u novčaniku.
Dolazimo do nekog frizerskog salona. Ulazimo unutra. Frizerka nam kuha kavu koju moramo popiti.
Jedva je pijem, nisam navikla na toliko kave. Na dnu šalice ne ostaje soc. Moram popiti još jednu. U velikoj šalici, da se bolje gata.
Frendica je u međuvremenu izlazi iz tajne mistične sobice oduševljena kako joj je gatara sve pogodila.
Ja se tresem u kofeinskoj groznici. Ulazim u mističnu gataonicu. Koja je zapravo maleni zahod.
Na poklopljenoj školjki sjedi debela gatara. Sjedam na stolac ispred nje i dajem joj šalicu. WC nema prozora, osjećam miris polja lavande na kojem se je netko posrao.
U šalici mi vidi neke ljude, neko upoznavanje, crnog dečka s talijankom, veliku ljubav. Ja gledam kako joj se dupe prelijeva preko školjke. Udišem miris lavande. Izlazim s osjećajem lakoće u novčaniku.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Kao u sceni filma 'The Doors" kada Jim Morrison, tada djecak, gleda sa zadnjeg sjedista auta koje polako klizi autocestom, nesrecu koja se dogodila. Mislim da je u pitanju bila Indijanska obitelj, ali od tada je volio misliti da se duh shamana preselio u njega ili da je dogadjaj povezan i prokazan....karambol » wrote:
Davao sam mu svaki dan ibera hrane. No, samo jednom sam pristao da mi gata, onako, iz zajebancije i ostatak zivota pratim kako se dogadjaju stvari o kojma je pricao u tih 15 minuta....
-
Almost Rosey
ko bi reko...karambol » wrote:
Dobar. Danas bi ga pomodno zvali mentalist ili nekako slicno... Rastepavao je tudje zivote u komadice, suze su se prolijevale, oci sirile, ruke pravile znak kriza na prsima, a sve zato jer je bio gladan... Jebeno dobar je bio.
meg ti je glupa!!! :xlux:
Hm, alaj smo ga otklizali s teme...Aristocat » wrote:
Kao u sceni filma 'The Doors" kada Jim Morrison, tada djecak, gleda sa zadnjeg sjedista auta koje polako klizi autocestom, nesrecu koja se dogodila. Mislim da je u pitanju bila Indijanska obitelj, ali od tada je volio misliti da se duh shamana preselio u njega ili da je dogadjaj povezan i prokazan....
Nis ja u to ne vjerujem.karambol » wrote:
To je bilo prije 25 godina. Sve sto je rekao dogodilo se.
Da znam gdje je danas bio bih mu menadzer.
Za konzervu mesnog dorucka gata i moj macak.
Je. Autobiografska.ex anais » wrote:Leteća, ovo je kratka priča? Ako i nije, tako zvuči.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Oni kojima ti ispadneš zla bi se morali zapitati što ne valja s njima.ex anais » wrote: Je, al ja imam poseban talent, vidim detalje.To jaako raspizdi ljude. I ispadnem zla. Zapravo, lijepo je bit glup. Tad si prijatelj svima.. ok, malo sam zabrazdila .. blah.
Profilna!!!
Nek se pitaju.Tea Tree » wrote: Oni kojima ti ispadneš zla bi se morali zapitati što ne valja s njima.Odmah, bez odgađanja, početi razmišljati.
Profilna!!!![]()
![]()
Eto, popustih.
-
- Information
-