Savjetnici

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
Morticia

Post 27 Jul 2012, 14:21

Leteća » wrote:Umorna sam i depresivna. Osjećam se kao jebeni Sizif. Jedan dan sve krene divno i krasno, drugi dan se pokaže da je to kurac i da mi slijedi još xy dana živciranja. Imam hrpu posla a ne mogu se nikako šutnuti u guzicu da to porješavam. Mozak mi trokira, glupa sam za sve osim drkuljenje po trkeljanju.

Ajmo, savjeti psihologa!
Šutni se u guzicu i kreni.
Od odgađanja ćeš biti sve sjebanija i frustriranija, a samim time i manje motivirana i učinkovita.

Nema se tu šta puno, jednostavno- KRENI.

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 27 Jul 2012, 14:31

Mulica » wrote: može vama bit kriv, al njemu je ispravan. :D
U krivu si. :o

:rofl: :rofl: :rofl:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Mulica

Post 27 Jul 2012, 14:56

Morticia » wrote:
Šutni se u guzicu i kreni.
Od odgađanja ćeš biti sve sjebanija i frustriranija, a samim time i manje motivirana i učinkovita.

Nema se tu šta puno, jednostavno- KRENI.
leteća, ja sam u pravu,poslušaj mene, ne morti.

:giggle:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Mulica

Post 27 Jul 2012, 14:57

Morticia » wrote:
U krivu si. :o

:rofl: :rofl: :rofl:
naravno :zubo: :rofl:
Leteća
babin nakurnjak

Post 27 Jul 2012, 15:07

Mulica » wrote: leteća, ja sam u pravu,poslušaj mene, ne morti.

:giggle:
Pa savjeti vam nisu nimalo kontradiktorni. Prvo sjednem na guzicu, pijem pivo 20 minuta zurim u ptičice koje su se nasadile povrh kolaca za paradajz i kake po istima.

A onda se šutnem u guzicu jer, kao što reče veliki Mao, i noga u guzicu je korak naprijed. :top:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
ombia

Post 27 Jul 2012, 15:08

Leteca nemas se kaj sutati u guzicu. Premorena si. Nikakvo cudo. Godisnji ljudima trebaju da se oporave za posao, a ti si u godisnjem manijakalno radila na diplomskom. Sad bi ti trebalo par dana potpunog mozga na pasu.
Da na nista ne mislis, o nicemu ne brines samo da vegetiras.
Nije burn put vise rezerviran samo za lidl managere.
Pokusaj si organizirati par dana plandovanja. Presilis li se onda na koncu puno vise vremena uzgubis da pohvatas konce i oporavis se.
Mulica

Post 27 Jul 2012, 15:35

Leteća » wrote:
Pa savjeti vam nisu nimalo kontradiktorni. Prvo sjednem na guzicu, pijem pivo 20 minuta zurim u ptičice koje su se nasadile povrh kolaca za paradajz i kake po istima.

A onda se šutnem u guzicu jer, kao što reče veliki Mao, i noga u guzicu je korak naprijed. :top:
kako nisu? :o
ona govori da se odma šutneš u guzicu, da nema ništa od odgađanja.
ona, dakako, nije u pravu.
i ona će sad reć da ja nisam u pravu.
al ja sam u pravu.
tribaš prvo sist, dignit noge u zraku i opalit jedan kratki odmor.
onda si tek dat nogu u guzicu.
ja sam u pravu.
nije ona.
:o
karambol

Post 27 Jul 2012, 15:41

Tek kad, prije sutanja nogom u gujicu, poljubis svoj lakat recept pali. Inace nista od toga. Uzalud pticice i kakica i nirvana... Red bull i votka dati ce ti krila... :D
Leteća
babin nakurnjak

Post 27 Jul 2012, 15:51

Image
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 Jul 2012, 15:52

Leteća » wrote:Umorna sam i depresivna. Osjećam se kao jebeni Sizif. Jedan dan sve krene divno i krasno, drugi dan se pokaže da je to kurac i da mi slijedi još xy dana živciranja. Imam hrpu posla a ne mogu se nikako šutnuti u guzicu da to porješavam. Mozak mi trokira, glupa sam za sve osim drkuljenje po trkeljanju.

Ajmo, savjeti psihologa!
ovdje ne treba savjet. ovdje treba pitanje - ne znas ti kako je meni. :zubo: dakle, terapija grupisanja. ili drugim rijecima, cemu sluzi ziva sila? da mos rec..ne jebem zivu silu.
e, sad polako dolazimo i do kljucnog kljucica problemcica - sila. sto znamo o sili? znamo..sila silu radja, sila boga ne moli, neka sila bude s tobom, itd. bilo kako bilo, to sve ne znaci ama bas nista osim jednog. gdje ima sile, ima i moranja. a gdje je moranje, izbori su skuceni, pa do frustracije, zelja se svodi na elementarno, volja to nije. gdje nije volja, nije ni motivacija. a motivaceje nema, zacaranim krugom, zato jer je sve kurac. i to goli. i to je istina. nista ti tu nisi pogrijesila, nista tu nema lose, nema tu zla. tako je, jebiga.
dakle, to da si umorna i depresivna, ic o kej, to je normalno. aj mi pokazi jednog koji nije umoran i depresivan. aj, nek se javi taj lola. ako ima neko takav, vjeruj mi, taj potpuno munjen i manit, najbolje ne imat posla s takvima.
dalje,. jel ti znas kad je edip zajebavao sizifa..sta je sizife, guras kamen, a? jel znas sta mu je sizif odgovorio? :zubo:
to divno i krasno, to ti je samo percepcija. zakljucili smo vec d aje to goli kurac, ali u tom trenutku on izgleda upravo onako kako si ti zamislila. kad se pokaze u pravom svjetlu, kad nije onako kako bi ti htjela da bude, onda se zivciras.
e, tu simptomatologiju treba lijecit, uklonit, dakle, sve ce bit isto, zivcirala se ti ili ne. jedan od najljepsih savjeta koja sam imao prilike cut je..nemoj se zivcirat. a meni tek onda zivci krenu na trista. stoga, ni u ludilu ti ne zelim rec da se ne zivciras, ali aj, stani malo..ono, zaledi pokret, udahni, razmisli..sto ti time dobijas?
ako na takav nacin mozes mijenjat sebe na gore, onda sigurno postoji nacin da se mijenjas na bolje, tj npr da se ne zivciras.
s necim ..ili nekim se valja pomiriti, valja doci do toga da se valja pomiriti. nije lako, a cesto i precesto cak i taj detaljcic nismo u stanju kontrolirati, cak i to, sto bi mozda jedino trebali ili mogli kontrolirati.
mozak ce ti trokirati sve vise i sve kvalitetnije, narocito ako mu to dopustis. glupi smo svi, vjeruj mi, i to ono sasvim solidno glupi, ali nas koji put uhvate napadaji nekih okolnosti, srece, samopuozdanja i ostalih iluzija i onda mi mislimo da smo pametni. e, a to upravo neprijatelj zeli. ne daj gusta neprijatelju i budi glupa, opusti se.
hrpa posla se rjesava na isti nacin na koji se zapocinje put. prvim korakom. tako i hrpu posla rjesavaj, malo po malo, jedan po jedan problem, jedan po jedan posao. nije bitno koliko ce ti trebat za taj prvi posao (moguce je i da pogresno poslozis prioritete, ali..pa sta, to se stalno i svima i uvijek dogadja), bitno je ustrajati dok ne steknes kondiciju ili jednostavno dok ne prodje ta neka situacija ili stanje, pa poslije sve izgleda puno lakse. mislim, sta...najteze je prvih sto godina zivota, poslije to ide samo od sebe.

a sad. savjeti..:cheer: ..evo jedan odabrani izbor (cuj mene..odabrani izbor) iz biblije savjeta, marfijevog zakona i nadodajem jos jedan zakon od kolakovskog.

aksiomatika..smiji se, sutra ce biti gore.
kolakovski.. i onako i ovako je lose, sve je lose.
jedan sa korolarima.. ne gubi srce.
korolar 1.. mozda ti ga zele iscupati..
korolar 2.. a ne da im se puno cekati.

i jos jedan predivan, izostavit cu nadopunu ovok zakona/savjeta. ma tj, necu je izostaviti neka ide i ona..

ne mozes pobijediti.
ne mozes izvuci nerijeseno.
ne mozes prekinuti igru.

nadopuna..

kapitalizam se temelji na pretpostavci da mozes pobijediti.
socijalizam se temelji na pretpostavci da mozes izvuci nerijeseno.
misticizam se temelji na pretpostavci da mozes prekinuti igru. :cerek:

..ahooooj.. :cheer:

:D
Mulica

Post 27 Jul 2012, 15:54

isuse, unda...ne mogu ja ovo čitat :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 27 Jul 2012, 15:56

Mulica » wrote:isuse, unda...ne mogu ja ovo čitat :zubo:
sta ti je, pa nisam to tebi ni pisao. kako klima? jel bolje radi ako se ukljuci?
ali

Post 27 Jul 2012, 16:07

Undu za savjetnika :S

edit: ma Undu bi zapravo svatko trebao imat doma za savjetnika precjednika Kućnog savjeta, s obzirom da kao takav vjerojatno sam ne voli fotelje :D
..a unda
Undaminator

Post 27 Jul 2012, 16:24

ali » wrote:Undu za savjetnika :S

edit: ma Undu bi zapravo svatko trebao imat doma za savjetnika precjednika Kućnog savjeta, s obzirom da kao takav vjerojatno sam ne voli fotelje :D
ne zanimaju me fotelje, samo nofci. :cheer: ..ali, jebiga. rekao je jedan, ako ti lova nije sudjena, mos ti na glavi odat, ali ona doc nece. :tuzni:

sto se tice kucnog savjeta, sad mi pada na pamet isto jedan (poslije se aktivno aktivirao u politici u hrvata, bio skoro pa gradonacelnik, svasta nesto) u osnovnoj skoli donio je neko opravdanje ili kako se to danas zove..ispricnica. sam napisao ili neko od nesto starijih. kao lijecnicko opravdanje neko. i dolje opalio pecat kucnog savjeta. sta mislis, da mu nije proslo?
poslije je zavrsio gradjevinu, naravno. bas me zanima..ma nesto s pecatima me zanima, nema veze sad.
enivej, svaki put kad se vidimo, on nesto ozbiljno i jako vazno prica, a mene uhvati smij. kad tad cu ga pitat jel i na neki zakon opalio pecat kucnog savjeta. :D

savjet..prvo opali neki pecat, onda vici stoj. :D
Leteća
babin nakurnjak

Post 27 Jul 2012, 16:33

..a unda » wrote: sta ti je, pa nisam to tebi ni pisao. kako klima? jel bolje radi ako se ukljuci?
Baš. :cerek:

Savjet baš nije savjet ali je funkcionalan. Stvara jednu ugonu konfuziju proturječnih apstraktnih pojmova u mozgu ne ostavljajući prostora konkretnoj živčanosti. Isprintat ću ga i nositi u novčaniku.
Mulica

Post 27 Jul 2012, 16:33

..a unda » wrote: sta ti je, pa nisam to tebi ni pisao. kako klima? jel bolje radi ako se ukljuci?
pa nisi, al pratim temu oa volim vidit što drugi pišu. al brate, ti si poprimio lastanov sindrom, pišeš plahte. ili je lastan taj sindrom dobio od tebe? :misli: u svakom slučaju, gadan sindrom. potraži savjet :o

klima dobro, bila se pokvarila, nisam mogla upalit, šifota mi. onda sam nešto brljala oko osigurača, isključivala i uključivala pa je proradila. :o :mirko:
..a unda
Undaminator

Post 27 Jul 2012, 16:38

Leteća » wrote:
Baš. :cerek:

Savjet baš nije savjet ali je funkcionalan. Stvara jednu ugonu konfuziju proturječnih apstraktnih pojmova u mozgu ne ostavljajući prostora konkretnoj živčanosti. Isprintat ću ga i nositi u novčaniku.
pa da sam ti rekao - napravi to, to i to..poslala bi me u tri do pet materinih. ovako ce nesto prespavat izmedju redaka, sama ces donijet odluke i za koji dan ces se prposit ovdje i hvalit ludim seksom.. :D
baja

Post 27 Jul 2012, 17:02

..a unda » wrote: bas me zanima..ma nesto s pecatima me zanima, nema veze sad.
savjetujem ti da postaneš čuvar državnog pečata
mjesto, nakon milasa, još uvijek zjapi prazno :ne zna:
ja ću te podržati :o :D
Perzefona

Post 27 Jul 2012, 17:02

Unda :cerek: :cerek: :cerek:

Uživala sam čitajući te.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Mulica

Post 27 Jul 2012, 17:17

..a unda » wrote: aj mi pokazi jednog koji nije umoran i depresivan. aj, nek se javi taj lola. ako ima neko takav, vjeruj mi, taj potpuno munjen i manit, najbolje ne imat posla s takvima.
nisam ni umorna ni depresivna :raspa:
živčana jesam, al to je drugi par postola :o
Leteća
babin nakurnjak

Post 27 Jul 2012, 18:33

Mulica » wrote:
nisam ni umorna ni depresivna :raspa:
živčana jesam, al to je drugi par postola :o
Q.E.D. :giggle:
Eks

Post 27 Jul 2012, 18:45

Došla sam s nekom namjerom, a onda sam pročitala Undu i sad više ne znam ništa.

Mulice, onaj s knjigama mi se pokvario. :crying: Bio je lijep i onda kad sam ga makla i pokušala kasnije opet staviti nešto mu se dogodilo u međuvremenu, imao je nekako iskrivljene rubove. Jebiga.
Eks

Post 27 Jul 2012, 18:51

Pauk mi je na ekranu, molim savjet.

edit: nije pauk, poletio je. :horor:
Leteća
babin nakurnjak

Post 27 Jul 2012, 18:55

Otvori prozor i presavijenim ga novinama potjeraj prema istom.
ombia

Post 27 Jul 2012, 18:56

Sto ne znaci da nije pauk. Mutirani pauk.
  • Information