Danas kada priznajem poraz

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 17 Dec 2012, 22:26

Prodano :top:
Brijem da bi jednog dana moglo dosegnut astronomsku vrijednost :D

'if you fall, i'll be there' (floor)
Éowyn

Post 17 Dec 2012, 22:27

Možda kad konačno postanem veliki diktator :zubo:
Desire makes slaves out of kings.
Euklid
old school

Post 17 Dec 2012, 22:29

ex anais wrote:Euklide, imala sam ja znakova, samo sam ih dosta i zaobišla. Ali, lijepa priča. :)

Htjela sam slati neke tekstove na neki natječaj, a onda sam se izdeprimirala čitajući ih. Sad mi nije ni do čega. :rofl:
Ha cuj, mnogi putokazi vode u stranputicu...

Slutim da bi tekstovi mogli biti dobri pa te lijepo molim da ih drugi put posaljes.
Mislim, sta mozes izgubit slanjem necega na natjecaj?
Euklid
old school

Post 17 Dec 2012, 22:32

Éowyn wrote:Možda kad konačno postanem veliki diktator :zubo:
Kako iza svake uspjesne zene zapravo stoji muskarac, ja cu stati iza tebe :zubo:

Ili sam nesto pobrkao :misli:
karambol

Post 17 Dec 2012, 22:39

Jebaga led, ja vas ne vatam bas kak bi trebalo...
Unda je k'o neka lampa sto svjetli u nekoj dvorani u kojoj je duhovna obnova u tijeku, ono, k'o bioptron... Euklid mi vuce na fra Zvjezdana Linica. Ide okolo rasirenih ruku i polaze ih u transu na glave...eksicinu i eovininu...eovincinu...cininu...cinininu...dobijesa.... Uz molitve i prispodobe o ljubavi i slucajnostima. Btw, ova prica o tatama i novinama, uspjehu i stajaznam mi je bas onak' americanski sapunjava...no hard filingz, lici mi na neki film kaj ide nedjeljom u obiteljskom terminu iza rucka dok je svima mozak utrnuo jer je sva krv u trbusima zbog zderanja i probavljanja....

Kaj je vama zene? Ex, palis se na Alana Forda?
Eowyn, dam ti jedan krasan privjesak za kljuceve iz Kazakhstana...
Sta porazi, pobjede? Jebes to naturanje nekakvih kvazi vrijednosti. Meni to vuce na potrosacku spiku. U osnovi te tjera da imas ladicu za poraze i pobjede koje ti razvrstava....tko? Naravno, reci cemo - mi sami sebi. Je, litl tumorou.... Guraju nam ih, kriterije, izmsljene, kao i kokakolu, zglobex tablete, novi sevrolet, kinder neki jarac...ma neeee!(jebeni dzjingl iz reklame koji redovito koristim)

E, na to mi vuce. Zato ljudi rileks....
Ima stvari, ima ih....a kad shvatis da ti sve to nije vazno, bit' ce ti merak zivit....
Eks

Post 17 Dec 2012, 22:48

Euklid » wrote: Ha cuj, mnogi putokazi vode u stranputicu...

Slutim da bi tekstovi mogli biti dobri pa te lijepo molim da ih drugi put posaljes.
Mislim, sta mozes izgubit slanjem necega na natjecaj?
Ja sam perfekcionist. Tašti. Kad pošaljem i izgubim onda idućih pet godina ne šaljem. :rofl:
karambol wrote:Jebaga led, ja vas ne vatam bas kak bi trebalo...
Unda je k'o neka lampa sto svjetli u nekoj dvorani u kojoj je duhovna obnova u tijeku,
Iza ovog sam umirala od smijeha. Odličan osvrt! :S :rofl: :rofl: :rofl:
karambol

Post 17 Dec 2012, 22:56

ex anais » wrote:

Hvala lijepo i laku noc... Stavio bi sad nekog lijepog smajlica, ali nece mi ga priljepit' ovo smece od mobitela ni kad ga cekicom dotaknem....
Eks

Post 17 Dec 2012, 22:57

karambol » wrote:
Hvala lijepo i laku noc... Stavio bi sad nekog lijepog smajlica, ali nece mi ga priljepit' ovo smece od mobitela ni kad ga cekicom dotaknem....
Kao da jesi. :S
Laku noć. :D
Euklid
old school

Post 17 Dec 2012, 23:04

karambol » wrote: Euklid mi vuce na fra Zvjezdana Linica. Ide okolo rasirenih ruku i polaze ih u transu na glave...eksicinu i eovininu...eovincinu...cininu...cinininu...dobijesa.... Uz molitve i prispodobe o ljubavi i slucajnostima. Btw, ova prica o tatama i novinama, uspjehu i stajaznam mi je bas onak' americanski sapunjava...no hard filingz...
Ne znam. Bilo je tu još koincidencija osim ovih koje sam naveo.

Meč se igrao 9.7., zadnji set je završio 9-7.
Goranu je to bilo 4. finale, dobio ga je na 4. meč loptu...
Još su bile neke brojke u igri...

Kako god bilo taj Globus mi je uvijek pri ruci...

Image

Image

Image

(Powered by frubar.net)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 17 Dec 2012, 23:13

karambol » wrote:..
Unda je k'o neka lampa sto svjetli u nekoj dvorani u kojoj je duhovna obnova u tijeku, ono, k'o bioptron...
ex anais » wrote:
..a vi to mene luzercine porazene ka ono malo zajebajete, a? jebla vas lampa u duh i straga, u obnovu..
a bil vi malo gladili lampu, a? :dzini: :kokice:

:D :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 17 Dec 2012, 23:16

karambol » wrote:.. Euklid mi vuce na fra Zvjezdana Linica. Ide okolo rasirenih ruku i polaze ih u transu na glave...

...
zenskadija..na koljena... bedra.. :kokice:
Eks

Post 17 Dec 2012, 23:20

..a unda » wrote:

..a vi to mene luzercine porazene ka ono malo zajebajete, a? jebla vas lampa u duh i straga, u obnovu..
a bil vi malo gladili lampu, a? :dzini: :kokice:

:D :D
Možda jesam luzer, ali nisam lampa. :raspa: :vidiga:

Ali točno je pogodio, opet se cerekam. Lampa s plahtom. :rofl:
Éowyn

Post 18 Dec 2012, 18:57

karambol » wrote:Jebaga led, ja vas ne vatam bas kak bi trebalo...
Unda je k'o neka lampa sto svjetli u nekoj dvorani u kojoj je duhovna obnova u tijeku, ono, k'o bioptron... Euklid mi vuce na fra Zvjezdana Linica. Ide okolo rasirenih ruku i polaze ih u transu na glave...eksicinu i eovininu...eovincinu...cininu...cinininu...dobijesa.... Uz molitve i prispodobe o ljubavi i slucajnostima. Btw, ova prica o tatama i novinama, uspjehu i stajaznam mi je bas onak' americanski sapunjava...no hard filingz, lici mi na neki film kaj ide nedjeljom u obiteljskom terminu iza rucka dok je svima mozak utrnuo jer je sva krv u trbusima zbog zderanja i probavljanja....

Kaj je vama zene? Ex, palis se na Alana Forda?
Eowyn, dam ti jedan krasan privjesak za kljuceve iz Kazakhstana...
Sta porazi, pobjede? Jebes to naturanje nekakvih kvazi vrijednosti. Meni to vuce na potrosacku spiku. U osnovi te tjera da imas ladicu za poraze i pobjede koje ti razvrstava....tko? Naravno, reci cemo - mi sami sebi. Je, litl tumorou.... Guraju nam ih, kriterije, izmsljene, kao i kokakolu, zglobex tablete, novi sevrolet, kinder neki jarac...ma neeee!(jebeni dzjingl iz reklame koji redovito koristim)

E, na to mi vuce. Zato ljudi rileks....
Ima stvari, ima ih....a kad shvatis da ti sve to nije vazno, bit' ce ti merak zivit....
:rofl: :rofl: :rofl:

Umrla sam od smijeha. Iako sam više na rubu suza trenutno :zubo:
Eks

Post 18 Dec 2012, 20:55

Éowyn » wrote:
:rofl: :rofl: :rofl:

Umrla sam od smijeha. Iako sam više na rubu suza trenutno :zubo:
To je jedan od trkeljaških postova koje ću pamtiti. Ima ih još, ponekad se sjetim pa se idem cerekati. :rofl:
Éowyn

Post 18 Dec 2012, 20:57

Imam vrlo gadan slučaj PMS-a :tuzni:

Priznajem još jedan poraz - jednostavno ne mogu odbiti niti jednu gladnu mačku i upravo sam naručila otprilike 10 kg hrane za sve mačke koje je moj mačak odlučio posvojiti.
Eks

Post 18 Dec 2012, 20:58

Éowyn » wrote:Imam vrlo gadan slučaj PMS-a :tuzni:
Ajoj. :grli:

Samo ti piši, ako ti je lakše.
Éowyn

Post 18 Dec 2012, 21:01

Imam čitav dan osjećaj kao da mi je netko psa pregazio :crying: A ja nikad u životu nisam imala psa.

I inače stvarno volim Božić i lampice i ukrase i sve te gluposti, a sad me to neopisivo živcira i rastužuje. Danas sam se na poslu skoro rasplakala kad sam čula Fairytale of New York :tuzni:
aisling

Post 18 Dec 2012, 21:04

Pišem, brišem.

Eowin :gli:
Happy Easter!
Eks

Post 18 Dec 2012, 21:06

Ja sam danas imala gotovo religijski moment. :razbija led:
Onako, predblagdanska krizica, kriza. Došli su mi na pamet svi moji grijesi, kao ona tri duha. :o Jadni moji ukućani. Ali bar me vi nećete morati slušati. :D
Enivejz, mislim da se previše družim s Karlom jer mi je palo na pamet kako je šteta što nisam vjernik da sve to saperem s malo svete vodice i sjednem u onu komoru i lajem. :o Baš mi je trebalo "čišćenje".
aisling

Post 19 Dec 2012, 22:21

Bila sam uvjerena da ću ovaj mjesec dočekati plaću na način da dio novca stavim na štednju. Prvi puta nakon dugo vremena to je izgledalo tako. I jako me to veselilo.

Nekoliko dana prije plaće uplatila sam policu zdravstvenog osiguranja i došla na nulu. Danas sam u minusu. Nije prvi put, nije ništa novo, preživjet ću. Al je jebeno tužno i nije fer.
Happy Easter!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 21 Dec 2012, 19:04

Éowyn » wrote:
Čim stanem, znači da sam priznala poraz. Priznala sam ga samoj sebi.

Ja sam navela koji je moj poraz (ne mlijeko, to je bedastoća). Konačno sam odlučila priznati samoj sebi da mi muško-ženski odnosi ne idu.

Možda sam totalno promašila :ne zna:
Meni je poraz situacija u kojoj sam izgubila jer sam zajebala nešto. Meni nije poraz pasti na ispitu, ali ako sam pala jer sam izbačena radi prepisivanja, onda je :ne zna:

I naravno da uvijek imam backup plan i da idem dalje, ali nakon poraza se pomalo sramim svojih slabosti.
Aj mala ne seri!
Tak sam i ja mislil da sam nekaj zajebal, a onda sam skužil da sam u svojoj naivnosti snizio kriterije i dopustio da se mnome manipulira.

Poslije tri braka logično sam zaključio da neki kurac ne štima u meni, a sad u četvrtom znam da mi je jedini grijeh bio to što sam birao lošu robu.

Ako Euklid kaže da si dobra treba, to znači da sviraš kurcu, eto. Zna čoek šta valja.

Mačak, tebi treba prikladnije društvo. I trebaš biti jebeno otvorena u svezi glede svojih stavova i želja. Uletit će ti frajer da ćeš misliti da si na sedmom nebu.
karambol

Post 21 Dec 2012, 19:13

judolino » wrote:

Uletit će ti frajer da ćeš misliti da si na sedmom nebu.

S ralicom... :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 21 Dec 2012, 19:22

Euklid » wrote:Da. To s faksom je zajebano. Jel te jebu starci zbog toga?

Moram nesto napisat iako nije poraz, mozda ti pomogne.

Elem, bijah dosta uzoran student sve tamo dok nisam postao apsolvent.
Kako sam vec neko vrijeme radio i sve bolje zaradjivao, slast love i svega sto pruza me polako skroz odvukao od knjige. Nestalo je i ekipe koja me snabdjevala literaturom, skriptama i svime ostalim sto je vec potrebno.

Davao sam cirka 1-2 ispita godisnje.

Vec sam se pomirio da od faksa nece biti nista iako mi je ostalo nekih 8-9 ispita do kraja.
Al moji starci nisu. To ih je zderalo vise od svega iako nismo vise ni zivjeli zajedno. A mene su to njihovo zderanje i pritisak jos vise sputavali.

Onda se desilo nesto neobicno.

Posao je bio u banani a paralelno je
bio onaj cudni Wimbledon na kojem je Ivanisevic pobjedio. Ne znam kolko se sjecate, cim se pridigao s trave popeo se na tribinu da zagrli oca.

2 dana kasnije izao je poseban broj Globusa samo o tome.

Bila je 1 fotka, njih 2 u zagrljaju. Lice Ivanisevica starijeg mi je reklo da moram zavrsit jebeni faks.

A ne bi Goran napravio nista ni te godine da nije u casopisu Kosarka naletio na poster Drazena Petrovica kojeg je naljepio na zid iznad kreveta u Londonu.

A postera ne bi bilo da mu netko nije tutnuo casopis u ruke pri ukrcaju u avion kad je kretao...

I tak... sve je oko nas puno nekih putokaza. Nekad ih prepoznamo, nekad zaobidjemo.

Ne znam vise sta sam zapravo imao za reci...
Jebote, Brko, ovo je priča... :S
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 21 Dec 2012, 19:26

karambol » wrote:

S ralicom... :rofl:
Bolje neg s Aralicom... :madkava:
Éowyn

Post 21 Dec 2012, 19:43

judolino » wrote:

Aj mala ne seri!
Tak sam i ja mislil da sam nekaj zajebal, a onda sam skužil da sam u svojoj naivnosti snizio kriterije i dopustio da se mnome manipulira.

Poslije tri braka logično sam zaključio da neki kurac ne štima u meni, a sad u četvrtom znam da mi je jedini grijeh bio to što sam birao lošu robu.

Ako Euklid kaže da si dobra treba, to znači da sviraš kurcu, eto. Zna čoek šta valja.

Mačak, tebi treba prikladnije društvo. I trebaš biti jebeno otvorena u svezi glede svojih stavova i želja. Uletit će ti frajer da ćeš misliti da si na sedmom nebu.
Ne mislim ja ništa loše o svojoj osobnosti ili izgledu, samo mislim da sam gadno zajebala ovaj put i priznajem poraz.

Stvar je u tome da sam nakon posljednje prilično ružne priče shvatila da sa mnom i mojim izborima nešto ne valja i odlučila to riješiti. Prvo sam odlučila čekati da se emocije slegnu da bih mogla skroz racionalno razmišljati (a kod mene sve mora biti racionalno).
Baš sam se silno trudila biti što jadnija i što više razmišljati o čitavoj situaciji jer vjerujem da neke stvari moram probaviti odmah, a ne ih ostaviti za kasnije.
Kad sam opet postala koliko-toliko razumna sam intenzivno razmišljala o svakoj osobi iz svog života i pokušala naći neku poveznicu, da vidim što je to što mi fali u glavi i što tražim u pogrešnim ljudima.
Praktički sam se čitavo ljeto samo time bavila. I na kraju sam se osjećala preporođeno i sigurno da više nikada neću ponoviti iste gluposti.

I onda se nađem opet na početku, odnosno u nekom nimalo prijateljskom odnosu s osobom koja je u vezi. I shvatila sam da nisam naučila ništa, osim cijene takvog odnosa. Znam već scenarij napamet. I svejedno ostajem tu gdje jesam.

Što drugo mogu nego priznati poraz?
  • Information