Oću biti Purger!

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
vrrrlet

Post 06 Apr 2012, 11:51

ombia » wrote:
Da.

Ovaj...amen.

Cugica nisam u zivotu cula, ali kazem i sama fotic. Iako mi nije jasno zasto bi netko hemeroide skratio na hemBice.
Iz istog razloga iz kojeg ljudi skraćuju sifilis na sifić. Lakše je izgovoriti, te se stvara intimniji odnos s bićem, stvari ili pojavom.

Zatvorenici u Lepoglavi često kažu Lepica za svoj zatvor. A oni tamo sigurno nisu pičkice. Kad oni kažu "idemo u Lepicu" to je kao kad mi kažemo "idemo domeka".

Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 06 Apr 2012, 11:58

:rofl: daj daj...pojedi si juhicu :rofl: :bicedobro:
vrrrlet

Post 06 Apr 2012, 11:59

ombia » wrote::rofl: daj daj...pojedi si juhicu :rofl: :bicedobro:
Poliži si klitić. :D
Pješčana

Post 06 Apr 2012, 11:59

blue » wrote:Tujica? :misli:
temperatujica :)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
vrrrlet

Post 06 Apr 2012, 12:00

Pješčana » wrote: temperatujica :)
Aaaa, tempica.
MightyMe

Post 06 Apr 2012, 12:01

Fibra :raspa:
karambol

Post 06 Apr 2012, 12:04

Tujica.

Image

Uploaded with ImageShack.us
Nikolajevna

Post 06 Apr 2012, 12:15

blue » wrote:Fotić mi je više nego prihvatljiva verzija od fotografski aparat ili fotografska kamera ili kako se fotić već zove u punoj verziji :misli:
Nekad davno se govorilo samo aparat.
Osim ako to nije još jedna posebnost mojih roditelja...

Mah, mogla bih ovdje, kad sam već započela, reći koju o velikoj traumi koju su mi priuštili vlastiti roditelji a koja me je pratila dobar dio života. Moji su roditelji, naime, odlučili naziv daljinski upravljač skratiti - umjesto u daljinski kao sav normalan svijet - u upravljač. Ismijavanja, čuđenja, izvrgavanja ruglu... možete samo zamisliti što sam sve proživljavala kad bih u kakvom društvu zamolila da mi se doda ta stvarca. Krv sam pišala sileći se naučiti na daljinski, no svaki bi put u ključnom trenutku iz mojih usta izletilo upravljač a ja bih se lupala po glavi i očajavala.
Godine su prošle i napokon mi je prestalo biti bitno. I baš zato, valjda, jednog dana se tražeći osvrćem oko sebe - Di je daljinski?
Nisam odmah shvatila... tek nakon dva-tri dana mi je sinulo. Zovem to daljinski, napokon.
Ovo nema nikakvu pouku.
vrrrlet

Post 06 Apr 2012, 12:19

Nikolajevna » wrote:

Mah, mogla bih ovdje, kad sam već započela, reći koju o velikoj traumi koju su mi priuštili vlastiti roditelji a koja me je pratila dobar dio života. Moji su roditelji, naime, odlučili naziv daljinski upravljač skratiti - umjesto u daljinski kao sav normalan svijet - u upravljač. Ismijavanja, čuđenja, izvrgavanja ruglu... možete samo zamisliti što sam sve proživljavala kad bih u kakvom društvu zamolila da mi se doda ta stvarca. Krv sam pišala sileći se naučiti na daljinski, no svaki bi put u ključnom trenutku iz mojih usta izletilo upravljač a ja bih se lupala po glavi i očajavala.
Godine su prošle i napokon mi je prestalo biti bitno. I baš zato, valjda, jednog dana se tražeći osvrćem oko sebe - Di je daljinski?
Nisam odmah shvatila... tek nakon dva-tri dana mi je sinulo. Zovem to daljinski, napokon.
Ovo nema nikakvu pouku.
Pih! :o Moja majka je tu stvar zvala upravljačicom. Srećom ne gledam televiziju baš neš.
karambol

Post 06 Apr 2012, 12:23

vrrrlet » wrote:
Pih! :o Moja majka je tu stvar zvala upravljačicom. Srećom ne gledam televiziju baš neš.
Najčešće sam čuo od starijih - daj mi dodaj to...tu...da maknem ovog idiota s ekrana! No, daj taj...kurac...DIGITRON! jebem li ga! :zubo:
ombia

Post 06 Apr 2012, 12:33

vrrrlet » wrote:
Poliži si klitić. :D
Popusi si penisic. :D

Karambol i tuja :zubo:
Margarita

Post 06 Apr 2012, 12:55

Nikolajevna » wrote: Nisam odmah shvatila... tek nakon dva-tri dana mi je sinulo. Zovem to daljinski, napokon.
Ovo nema nikakvu pouku.
Daljinac.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
JPK

Post 06 Apr 2012, 13:00

Ah da, smetnuo sam s uma da koristim abić. To je jedna prekrasna riječ, zbog koje sam čak otvorio i istoimeni topic ovdje, ali mi ga je nekakva moderatorska guska preimenovala.
Biti i mniti svemiropolisno
Lastan

Post 06 Apr 2012, 15:24

vrrrlet » wrote:
Drkica je isto iz ljubavi. :cerek: Drkica se upotrebljava kad netko nepotrebno jebe po tavanu. Recimo, kad vlasnik na perfektan bic s perfektnim gumama stavlja specijalne kapice za ventile koje recimo svijetle. Drkica je kad Fabijanić na zgradu HBK stavlja fasadu od onyxa. Kada lik koji može zaroniti na tri metra kupuje metaprensko odijelo.

Znam da je vama poganima samo seks na pameti, ali drkica ima najmanje veze sa seksom.
Bogme, istina.
Ja drkicu i kiticu spominjem kad se netko kurči online pa mu idem spuštati. :D
kuki

Post 07 Apr 2012, 00:51

Aparatom i ja zovem fotić.
ElliQuinn » wrote:Blue, išla sam potražiti neki reprezentativniji primjerak u tim gaćama i ugooglala sam "muške gaćice", odabrala "Slike" i dobila prvih par slika koje su jednostavno, ne znam, neopisive. :facepalm:
Doslovno sam skoro pala s kreveta od razdraganog smijeha, hvala ti. :rofl:
Lastan

Post 07 Apr 2012, 09:31

kuki » wrote:Aparatom i ja zovem fotić.
Aparat može biti svašta, od telefona nadalje.
Sjećam se da su još u vrijeme Tuđmanove smrti pričali vic da se javlja na telefon s “Franjo na aparatu”.
Doslovno sam skoro pala s kreveta od razdraganog smijeha, hvala ti. :rofl:

My eyes!
Emericzy

Post 07 Apr 2012, 23:25

Nikolajevna » wrote:

Ovo nema nikakvu pouku.
Ti me podsjećaš na moju baku. Ona je konačno, nakon skoro pedeset godina truda, naučila govoriti 'Trg republike' umjesto 'Jelačić plac'. Tamo negdje oko 1990. ili 1991.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Apr 2012, 23:37

Emericzy » wrote: Ti me podsjećaš na moju baku. Ona je konačno, nakon skoro pedeset godina truda, naučila govoriti 'Trg republike' umjesto 'Jelačić plac'. Tamo negdje oko 1990. ili 1991.
mi u splitu isto tako. vec jedno skoro dvije hiljade godina imamo npr zlatna vrata. zato nama nazivi ulica nisu bitni. to nam je nesto kao ucit telefonski imenik napamet. :D
Emericzy

Post 07 Apr 2012, 23:52

..a unda » wrote: mi u splitu isto tako. vec jedno skoro dvije hiljade godina imamo npr zlatna vrata. zato nama nazivi ulica nisu bitni. to nam je nesto kao ucit telefonski imenik napamet. :D
Mi to kompliciramo da se Vlasi ne dosjete. Uvijek smo imali imena za jednu generaciju unatrag od službenog. Trg žrtava fašizma bio je Džamija, Britanski trg bio je Mali plac, Teslina je bila Nikolićeva, Grškovićeva je bila Gregorjančeva, itd. Tako si znao tko je pravi Zagrepčanec. Tko ulice zove pravim imenima, taj je dojdek.

Ali, ne lezi vraže. 1991. došli Hercegovci i napravili kaos. Ulice i trgove počeli su preimenovati na staro. Od onda više nitko ne zna kako se koja ulica zapravo zove.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 08 Apr 2012, 00:12

Emericzy » wrote: Mi to kompliciramo da se Vlasi ne dosjete. Uvijek smo imali imena za jednu generaciju unatrag od službenog. Trg žrtava fašizma bio je Džamija, Britanski trg bio je Mali plac, Teslina je bila Nikolićeva, Grškovićeva je bila Gregorjančeva, itd. Tako si znao tko je pravi Zagrepčanec. Tko ulice zove pravim imenima, taj je dojdek.

Ali, ne lezi vraže. 1991. došli Hercegovci i napravili kaos. Ulice i trgove počeli su preimenovati na staro. Od onda više nitko ne zna kako se koja ulica zapravo zove.
..suti. samo cekam kad ce ovdje zlatna vrata preimenovat npr u..svehrvatske dveri od stoljeca treceg ili, portal blazenog alojzija stepinca.
jel ti znas kolko je trajala depaganizacija dioklecijanovog mauzoleja? ma ne samo mauzoleja. e, sad misle to napravit kako treba, ali malo sire, ljepse i novije..temeljitije. :D

ok, purger je topik i uputite vise svizca sta mu je radit. pricat je nesto naucio, pojest i popit isto zna narucit, aj sad predjimo na seks. :D
ombia

Post 08 Apr 2012, 01:14

Emericzy » wrote: Mi to kompliciramo da se Vlasi ne dosjete. Uvijek smo imali imena za jednu generaciju unatrag od službenog. Trg žrtava fašizma bio je Džamija, Britanski trg bio je Mali plac, Teslina je bila Nikolićeva, Grškovićeva je bila Gregorjančeva, itd. Tako si znao tko je pravi Zagrepčanec. Tko ulice zove pravim imenima, taj je dojdek.

Nikad u zivotu ne bih pogodila gdje je Trg zrtava fasizma. :zubo: Iako sam kod Dzamije bila kuhana i pecena, studentska poliklinika je bila tamo itd.
Lastan

Post 08 Apr 2012, 07:53

ombia » wrote:
Nikad u zivotu ne bih pogodila gdje je Trg zrtava fasizma. :zubo: Iako sam kod Dzamije bila kuhana i pecena, studentska poliklinika je bila tamo itd.
Danas ga zovemo punim imenom: Trg žrtava fašizma hrvatskih velikana. :E
MmeTipfeler

Post 08 Apr 2012, 08:14

Pojma nisam imala da se Gregorjančeva ikad nazivala Grškovićeva ili da se možda i danas tako zove? :ne zna:
Emericzy

Post 08 Apr 2012, 09:14

MmeTipfeler » wrote:Pojma nisam imala da se Gregorjančeva ikad nazivala Grškovićeva ili da se možda i danas tako zove? :ne zna:
Ne znam više ni ja. U jednom je periodu bila Nike Grškovića, u drugome Pavela Gregorjanca. Ne znam točno koji je sada od ta dva perioda.
JPK

Post 08 Apr 2012, 12:52

Zove se Grškovićeva već valjda 20 godina.
Biti i mniti svemiropolisno
  • Information