Nabijem Zagreb

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
Zekoslawa

Post 16 Aug 2013, 00:26

Kad smo kod matera, gospođa majka me priupitala bi li se ja pomirila s bivšim mi mužem da sad ovako dođe za mnom u Zagreb i tako to. :facepalm:

Ej, godinu i po dana je prošlo. Ona se još nada. :facepalm:

visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 00:28

Auč. :o

Ne vraćaj se starim ljubavima. :mudri: :karambol:
Zekoslawa

Post 16 Aug 2013, 00:30

Ma lako meni za bivše ljubavi, mene muči šta imam glupu mater. :facepalm:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 00:31

Zekoslawa » wrote:Ma lako meni za bivše ljubavi, mene muči šta imam glupu mater. :facepalm:
:rofl:

Tu ti ne mogu pomoć jer moja meni nikoga ne predlaže. Pomirila se žena, šta će. :zubo:
Zekoslawa

Post 16 Aug 2013, 00:32

Mojoj je bolje da nikad ništa ne predlaže. Nikad. Nikome. :(

Odo leć, noga mi je opet debela jer sjedim čitav dan. :gaah:

Pok. :zecow:
elma

Post 16 Aug 2013, 00:33

:zubo:
Meni je moja baš neki dan rekla da joj je krivo što nitko od nas mlađih u obitelji nije u vezi, da smo se svi povukli u sebe :rofl:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 00:48

Zekoslawa » wrote:Mojoj je bolje da nikad ništa ne predlaže. Nikad. Nikome. :(

Odo leć, noga mi je opet debela jer sjedim čitav dan. :gaah:

Pok. :zecow:
Ajde, noć. :w
elma wrote::zubo:
Meni je moja baš neki dan rekla da joj je krivo što nitko od nas mlađih u obitelji nije u vezi, da smo se svi povukli u sebe :rofl:
Meni više nitko ništa ne spominje. :zubo:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 00:51

Još uvijek je online., :durica:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 16 Aug 2013, 00:51

visekratni klon » wrote:
:rofl: :rofl:
Ja nisam bila online. Vidljivo. :zubo:

Pa ne znam, Mate ima brod, a Karl samo mater. :zubo:
Da, al ljudi vele da mu je mater avion, pa ti sad vidi... :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 16 Aug 2013, 00:53

Nego, stalno mi se vrzmaju po glavi riječi poput: iver, klada, jabuka, stablo... :unda:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 00:55

judolino » wrote:Nego, stalno mi se vrzmaju po glavi riječi poput: iver, klada, jabuka, stablo... :unda:
Ne pada klada daleko od stabla? :misli:
Bara huda

Post 16 Aug 2013, 09:35

Taman sam napisala odgovor sinoc i kad sam ga htjela poslat, kaze da nema neta. Ajde, desi se to cesce, pogotovo kad moji igraju igre pa se onda vrati. Sinoc je najmladji bio doma i rekao da cekam. Cekala jedno sat vremena pa osla spavat, sta cu. Jutros ga jos uvijek nije bilo. Da bi ispalo da je on, pokusavajuci popraviti vezu, uspio iskljuciti struju na kabelu gdje je nesto sto treba za to spojeno i nije cudo da neta nije bilo.
Sokol moj, dokazao je svoje mama-gene sto se tice tehnike. :D

Ali mama je poducena cestim iskustvom spasila poruku kopiranjem tako da mogu sad poslat sta nisam sinoc mogla. :lux:
Zekoslawa » wrote:Bara ima mravce u gaćama. :vidiga:

To je Mate. Iz okolice Zadra. Kupuje brod iz Italije. Tri godine stariji od mene. Ima platiti deset rata za brod. To je uglavnom sve što znam o njemu. :zubo:
Ma da su bili samo u gacama ne bi bio problem. Nego ih je bilo...posvuda.
Bilo je...bilo je....tesko je to opisat. Trebao bi svatko to osjetit, onda bi mu stiskanje u uskim putnickim prostorima lakse palo.

Ja nemam problema s time, prije bi mi bio problem da mi noge vise sa stolice. :D

Nije lose ovo za Matu. Tri godine je dobra razlika. Nije puno, nije malo.
Je ima veru? Obzirom da je kupia brod, valjda ima stagod i perja.
Kakav je brod, je kaic za na ribe ili gliser za vozat cure?
Jesi Matu vidila ili se tek dopisujete?
Pismen?
Visok?
Prsti?

Zekoslawa » wrote:Ma lako meni za bivše ljubavi, mene muči šta imam glupu mater. :facepalm:
Nije ti mater glupa nego gleda kako te uopce uvalit, takvu samosvojnu.
Kad budes imala cetiri ceri za udavat, bolje ces je razumit. :D
Éowyn

Post 16 Aug 2013, 10:08

Od mene je citava familija digla ruke vec davnih dana. Ponekad me usporeduju s maminom pratetom koja je nosila turbane, hlace, sljokicaste odjevne predmete i imala je pun stan punjenih lesinara. Kad je imala 80 godina, nasla je decka od 70 i lagala mu da je dvadeset godina mlada. Frajer je sigurno bio slijep :ne zna:

Neki tvrde da sam jednako 'posebna' kao i ona.

Mama mi je predlozila da se udam za najboljeg frenda jer on iz nekog razloga tolerira sve moje musice.

Moja familija.je zapravo zla prema meni :tuzni:
Desire makes slaves out of kings.
Bara huda

Post 16 Aug 2013, 10:49

Éowyn » wrote:Od mene je citava familija digla ruke vec davnih dana. Ponekad me usporeduju s maminom pratetom koja je nosila turbane, hlace, sljokicaste odjevne predmete i imala je pun stan punjenih lesinara. Kad je imala 80 godina, nasla je decka od 70 i lagala mu da je dvadeset godina mlada. Frajer je sigurno bio slijep :ne zna:
Oh, pa to je divno! :serek:
U 80 -toj imati volje za nalazenje decki, zaljubljenost i sve ostale pizda...neuobicajenosti koje su popratne posljedice takvog stanja. :D

Punjeni lesinari na vidnom mjestu zvuce bolje od tajanstvene sobe u koju se ne smije uci. Kakvu je imao Modrobradi. :giggle:

Modni izricaj pratete mi zvuci zanimljivo, danas je puno teze biti poseban sto se tice oblacenja. A i ostalog. :ne zna:
Tako da je to prije kompliment nego za :rolleyes:
Mama mi je predlozila da se udam za najboljeg frenda jer on iz nekog razloga tolerira sve moje musice.

Pa znas da kazu kako muz i zena zive prvih 10 godina ko ljubavnici, onda 10 ko brat i sestra i na kraju ko dvije sestre. Tako da bi ta zenidba bila samo preskakanje faza. A mozda bi islo obrnuto, ko Benjamin Button, pa ne bi skidali osmjeh s lica kad bi svi oko vas u starackom domu bili namrgodjeni. :D
Zekoslawa

Post 16 Aug 2013, 13:19

Bara huda » wrote:Taman sam napisala odgovor sinoc i kad sam ga htjela poslat, kaze da nema neta. Ajde, desi se to cesce, pogotovo kad moji igraju igre pa se onda vrati. Sinoc je najmladji bio doma i rekao da cekam. Cekala jedno sat vremena pa osla spavat, sta cu. Jutros ga jos uvijek nije bilo. Da bi ispalo da je on, pokusavajuci popraviti vezu, uspio iskljuciti struju na kabelu gdje je nesto sto treba za to spojeno i nije cudo da neta nije bilo.
Sokol moj, dokazao je svoje mama-gene sto se tice tehnike. :D

Ali mama je poducena cestim iskustvom spasila poruku kopiranjem tako da mogu sad poslat sta nisam sinoc mogla. :lux:

Ma da su bili samo u gacama ne bi bio problem. Nego ih je bilo...posvuda.
Bilo je...bilo je....tesko je to opisat. Trebao bi svatko to osjetit, onda bi mu stiskanje u uskim putnickim prostorima lakse palo.

Ja nemam problema s time, prije bi mi bio problem da mi noge vise sa stolice. :D

Nije lose ovo za Matu. Tri godine je dobra razlika. Nije puno, nije malo.
Je ima veru? Obzirom da je kupia brod, valjda ima stagod i perja.
Kakav je brod, je kaic za na ribe ili gliser za vozat cure?
Jesi Matu vidila ili se tek dopisujete?
Pismen?
Visok?
Prsti?

Nije ti mater glupa nego gleda kako te uopce uvalit, takvu samosvojnu.
Kad budes imala cetiri ceri za udavat, bolje ces je razumit. :D
Ne znam Matu. Zgotovila sam ga, kupio je brod, i sad će ubrzo doći po prijevod, ali ne meni. Pitat ću kolegicu jel čemu taj Mate. :zubo:

Brod je za šport i rekreaciju, nije kaić. A ako ima deset iljada eura za brod, bit će da nije skroz sirot. :zecoD:
Bara huda

Post 16 Aug 2013, 15:49

Zekoslawa » wrote: Ne znam Matu. Zgotovila sam ga, kupio je brod, i sad će ubrzo doći po prijevod, ali ne meni. Pitat ću kolegicu jel čemu taj Mate. :zubo:

Brod je za šport i rekreaciju, nije kaić. A ako ima deset iljada eura za brod, bit će da nije skroz sirot. :zecoD:
Ma sta kolegica moze znat bi li tebi bia par. :zecorolleyes:
Tako na nevidjeno se mos udat i priko Arene.

Mada podatak o solventnosti nije za zamemarit a izbor broda ukazuje na sportskog tipa sklonog rekreaciji. Valjda bi tako bia aktivan i na drugim poljima. :lux:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 16:03

Éowyn » wrote:Od mene je citava familija digla ruke vec davnih dana. Ponekad me usporeduju s maminom pratetom koja je nosila turbane, hlace, sljokicaste odjevne predmete i imala je pun stan punjenih lesinara. Kad je imala 80 godina, nasla je decka od 70 i lagala mu da je dvadeset godina mlada. Frajer je sigurno bio slijep :ne zna:

Isuse, baš sam gledala Devious Maids jučer sa sličnim scenarijem, samo se ova udavala deset puta, ali je svejedno lagala da je dosta mlađa, da mu može roditi dijete, a stari je slijep, zaista. :rofl:

Meni su te lude tetke super. :ex:
Bara huda

Post 16 Aug 2013, 16:13

visekratni klon » wrote:
Isuse, baš sam gledala Devious Maids jučer sa sličnim scenarijem, samo se ova udavala deset puta, ali je svejedno lagala da je dosta mlađa, da mu može roditi dijete, a stari je slijep, zaista. :rofl:

Mislim da je i njima dobro u njihovoj glavi. :D

Ja sam znala jedan par gdje je ona bila 16 godina starija od njega i bome se to nije vidlo na njima.
Doduse, ona je bila blizu 90 kad sam ih upoznala ali se dobro drzala i bez stapa.
Nosila stikle i sminkala se, farbala kosu u boju gavranovovog krila. :D
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 16:16

Bara huda » wrote: Mislim da je i njima dobro u njihovoj glavi. :D

Ja sam znala jedan par gdje je ona bila 16 godina starija od njega i bome se to nije vidlo na njima.
Doduse, ona je bila blizu 90 kad sam ih upoznala ali se dobro drzala i bez stapa.
Nosila stikle i sminkala se, farbala kosu u boju gavranovovog krila. :D
:rofl: :cerek:
Zekoslawa

Post 16 Aug 2013, 17:02

Bara huda » wrote:
Ma sta kolegica moze znat bi li tebi bia par. :zecorolleyes:
Tako na nevidjeno se mos udat i priko Arene.

Mada podatak o solventnosti nije za zamemarit a izbor broda ukazuje na sportskog tipa sklonog rekreaciji. Valjda bi tako bia aktivan i na drugim poljima. :lux:
Ha čuj, između rodnih listova, domovnica, potvrda ovih i onih Mate koji kupuje brod pravo je osvježenje, mogu malo maštati, šta. :zubo:

Inače, moj ujak ima 15 godina stariju ženu. Sad on ima 50, ona 65, a skupa su jedno dvajst godina. Nedavno su prekinuli, on se iselio i sad dejtaju tu i tamo. :facepalm:
Dawn

Post 17 Aug 2013, 23:02

ne nabijam zagreb jer je zagreb danas bio divan. :cerek: :love:
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Éowyn

Post 18 Aug 2013, 15:22

visekratni klon wrote:

Ova se vrlo prigodno zvala Micika :zubo: I inzistirala je da joj se vrati plemicka titula da si moze dodati pl. kad podize penziju pa se potpisuje.

Rodbina je super :D
Desire makes slaves out of kings.
Zekoslawa

Post 18 Aug 2013, 17:44

Vraćam se Zagrebe tebi. :bliss:

Jebote, kolko nas ima. :mama:
visekratni klon

Post 18 Aug 2013, 18:23

Zekoslawa » wrote:Vraćam se Zagrebe tebi. :bliss:

Jebote, kolko nas ima. :mama:
U busu?
Zekoslawa

Post 18 Aug 2013, 18:34

Zasad samo u busu, kolko nas ima putem ili na ulazu u Zagreb tek cemo vidjeti. :mama:

Jedna se iza mene meškolji i lupka nogom, malo joj mjesta siroti, treba smjestit metar i 70, bogati. :zecorolleyes:
Sve to treba na jedan dan na štule, pa bi vidli kako im je sad malo mjesta. Obijesni patuljci. :kava:
  • Information