Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
-
karambol
Zekoslawa » wrote:Ona šta me mlatila nogama pita priju jel se piše instalirati ili istalirati. Sve joj opraštam.

S jednim sam likom radio, davno to bjese, koji je uvrstio neke nove nazive (tada) u redovnu dnevnu spiku koja se bazirala na zagrebackoj satri...akao npr. Semic (tvrdo c) je sendvic, kombinizijon, safun, radijon i kazofon, glojzerice, pa su ga bolile stative...i tak...ponekad nisi razumio citavu recenicu dok se nisi usredotocio...

-
Bara huda
Zekoslawa » wrote:
Ne znam ni ja, al to se kaže za po čovika.

A dobro je, dobro onda.
Koliki ste vi tu, ja sam kvarat od vas.
Pola uoce ne zvuci lose.
Ma u Zagrebu sam ja već. Uskoro u zečinjaku. Ali nije ovo za mene, sva sam utrnula.

Nema veze, sad ces se razgibat vukuc demejane uja, vina i ostalog sta imas do zecinjaka.
E, a sad zamisli prvi dim duvana kad izadjes i svijet ce ponovo imat smisao.

-
Zekoslawa
Muči, ne znam jesu li mi paprike i pome došle žive, to mi je najveća muke. Šta će striko napunit ako su se zgnječile.

-
Bara huda
karambol » wrote:
S jednim sam likom radio, davno to bjese, koji je uvrstio neke nove nazive (tada) u redovnu dnevnu spiku koja se bazirala na zagrebackoj satri...akao npr. Semic (tvrdo c) je sendvic, kombinizijon, safun, radijon i kazofon, glojzerice, pa su ga bolile stative...i tak...ponekad nisi razumio citavu recenicu dok se nisi usredotocio...

Jedan moj necak je kao mali radijatore zvao grijatorima. A muz je dugo vremena mislio za prhko tijesto da se zove krhko tijesto. Nemalo je bio iznenadjen kad je skuzio da ide p umjesto k na pocetku rhkog.

-
karambol
Zekoslawa » wrote:Muči, ne znam jesu li mi paprike i pome došle žive, to mi je najveća muke. Šta će striko napunit ako su se zgnječile.

Bit ce satarasa....
A oce li to prezivjeti do iduceg tjedna, a? Neces to, malo pomalo, izgrickat uz posao i trkeljanje?

-
Bara huda
Zekoslawa » wrote:Muči, ne znam jesu li mi paprike i pome došle žive, to mi je najveća muke. Šta će striko napunit ako su se zgnječile.

Ajme, imas domace pome!

Ja sam moje izila, sad imam cekat sljedecu godinu da opet okusim rajsku vocku.

-
Zekoslawa
Ima u ćaće Zeke i poma i paprika i kukumara i svašta nešto. Možemo dogovorit i orade i brancine po potrebi.
Striko, nećem sataraš, to znam skuvat i sama, a ponila sam i materine šalše. Neću ništa grickat, dočekat će te prazne paprike.

-
Éowyn
Bara huda wrote:
Jedan moj necak je kao mali radijatore zvao grijatorima. A muz je dugo vremena mislio za prhko tijesto da se zove krhko tijesto. Nemalo je bio iznenadjen kad je skuzio da ide p umjesto k na pocetku rhkog.

Moja susjeda za frizider govori flizder
Ja u.neke.rijeci povremeno dodam.slovo-dva jer.mi tako.bolje zvuce. Npr. u mom svijetu se kaze: vremenoplov, triologija i svojita

Desire makes slaves out of kings.
-
karambol
Zekoslawa » wrote:Ima u ćaće Zeke i poma i paprika i kukumara i svašta nešto. Možemo dogovorit i orade i brancine po potrebi.
Striko, nećem sataraš, to znam skuvat i sama, a ponila sam i materine šalše. Neću ništa grickat, dočekat će te prazne paprike.

Eh, alako je tako....
Imas srece sto sam napola slavonac pa mi je meso, ono, bas drago. Aj pricuvaj te oridjidji domace sastojke pa cemo ih sljubit s oridjidji mesom papkara i pajceka s odgovarajucim zacinima te na proisanoj temperaturi termicki obraditi zeljenu mjesavinu u propisanom vremenskom periodu - e ne bi li nakon toga mirno preduci mogla otputovati u vilinski svijet i namontirati krila za let kroz mirisna polja gastonomskog postuzitka...
Evo ce mi opet crc baterija...

-
MightyMe
Zekoslawa » wrote:Dabogda skakutala dok brišeš školsku ploču. Dabogda vjenčanicu na dječjem odjelu kupovala. Dabogda... Dabogda skakutala da potegneš vodu u WC-u.

Ja bi tako provocira profesore u srednjoj kad bi bia redar. Ne bi brisa ploču skroz od vrha. Posli bi uvik zvali drugog redara da brišu ploču, meni ni riči. A znali su da ih zajebajen.

-
visekratni klon
MightyMe » wrote:
Ja bi tako provocira profesore u srednjoj kad bi bia redar. Ne bi brisa ploču skroz od vrha. Posli bi uvik zvali drugog redara da brišu ploču, meni ni riči. A znali su da ih zajebajen.

Jedan mali debeli je jednom tako zalio ploču kantom. Ok, zajebavao se i on, ali profesoru nije bilo zabavno. Sreća pa je profesor bio jedan od onih šta samo muče. I gledaju. Tako nam je uvijek govorio- Ja samo mučim i gledam.

-
blue
- Asgard
Ma nabijem i ja
Vrijeme je za čaj i dekicu, ovi monsuni su strašni, da želim živjet u takvom egzotičnom podneblju preselila bi u Indiju

Fuj
Jel mislite da starke mogu izdržati ovu kišu?

Uopće me ne veseli izać van

-
Zekoslawa
Svi ćete vi doć na moje.
Nabijem. Nabijem dan kad sam odlučila doći vamo i raditi tu gdje radim. Nabijem si genijalni plan i program kako ću živit od tog jada od plaće. Koji ne dolazi. Nabijem neplaćene prekovremene, a dabome i plaćene redovne sate. Nabijem svakoga tko mi kaže da će biti bolje.

-
karambol
Ja sam jucer bio po onoj kisi na terasi i pio kavu. Zatim sam uzivao gledajuci kikice kako veselo skacu po lokvama i mokri trckraju po kisi pa sam i sam hodao po kisi i lijepo se smocio....
I bas je bilo lijepo.

-
Lastan
Nabijem Zagreb.
Nabijem zagrebačke bicikliste. Na kolac. Govnjivi. Sve do jednoga.
Nabijem zagrebačku policiju koja ih u godini zbog kršenja propisa kazni manje nego što ih ja vidim u jednom tjednu.
Ako neki asteroid mora udariti u Zemlju, neka pogodi Zagreb.
-
Lastan
Zekoslawa » wrote:Svi ćete vi doć na moje.
Nabijem. Nabijem dan kad sam odlučila doći vamo i raditi tu gdje radim. Nabijem si genijalni plan i program kako ću živit od tog jada od plaće. Koji ne dolazi. Nabijem neplaćene prekovremene, a dabome i plaćene redovne sate. Nabijem svakoga tko mi kaže da će biti bolje.

Što se navedenoga tičem, nabijem čitavu državu. Koja, evo, samo što nije bankrotirala.
Mislim da je krajnje vrijeme da promijenim ovo nešto kuna što imam u eure.
-
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests