morali smo ostati nakon svake mise, prozivala nas je i bilježila.
Skužio/la sam da je svijet otišao u kurac kad...
onog dana kada nam je časna sestra počela prijetiti da nećemo moći na svetu pričest ako izostanemo s mise.(zna se što to znači, ako nemaš sakramente,čeka te druženje s
)
obavila sam i krizmu. nije me crkva baš vidila nakon toga.
Skužit ću da je svijet u kurcu kad svi prestanu trubit kako je svijet u kurcu. Dok svi i dalje moraliziraju kako je u kurcu, sve je super 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Pročitao danas:
'Ljudi u toj zemlji žive jedući budućnost vlastite djece. Kada današnja generacija umre, za sobom neće ostaviti ništa osim jalove zemlje. Njihova djeca živjeće u bijedi jer su sve resurse zemlje proždrali roditelji, u svojoj gluposti i nacionalističko-pravoslanoj pomami. Proždrali su sve, do posljednje mašine u najudaljenijoj fabričkoj hali, do posljednjeg pluga na najvišoj planini. Svaki dan koji ti ljudi prežive izjeda rubove egzistencija njihovih kćeri i sinova. Samo jalova zemlja, to je sve što će ostati. Nema nikakve razlike između njih i Romerovih zombija.'
Roman se odnosi na Crnu Goru ali kao da se odnosi na nas.
Inače, da je sve u q.... skontao sam kad sam vidio novonikle otkupljivačnice zlata i u zadnjim vukojebinama gdje nema ni pošte ni škole ni ičega.
Valjda će kad nam pokupe to malo zlatnine od krštenja i krizmi konačno proglasiti fajrunt.
'Ljudi u toj zemlji žive jedući budućnost vlastite djece. Kada današnja generacija umre, za sobom neće ostaviti ništa osim jalove zemlje. Njihova djeca živjeće u bijedi jer su sve resurse zemlje proždrali roditelji, u svojoj gluposti i nacionalističko-pravoslanoj pomami. Proždrali su sve, do posljednje mašine u najudaljenijoj fabričkoj hali, do posljednjeg pluga na najvišoj planini. Svaki dan koji ti ljudi prežive izjeda rubove egzistencija njihovih kćeri i sinova. Samo jalova zemlja, to je sve što će ostati. Nema nikakve razlike između njih i Romerovih zombija.'
Roman se odnosi na Crnu Goru ali kao da se odnosi na nas.
Inače, da je sve u q.... skontao sam kad sam vidio novonikle otkupljivačnice zlata i u zadnjim vukojebinama gdje nema ni pošte ni škole ni ičega.
Valjda će kad nam pokupe to malo zlatnine od krštenja i krizmi konačno proglasiti fajrunt.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Sve sam shvatio pred dvadesetak godina, čitajući u jednom američkom političkom magazinu (mislim da je bio Time) članak o trendovima u zapošljavanju.
Već tada, pred četvrt stoljeća, stručnjaci za Human Resources govorili su da su jedini poslovi sa sigurnom budućnošću takozvani personal services. Dakle, to su kuhari, konobari, maseri, bolničari, njegovatelji, frizeri, vizažisti, pedikeri, kurve...
Dakle, oni koji će financijsku elitu nježnim percem gladiti po guzici.
Već tada, pred četvrt stoljeća, stručnjaci za Human Resources govorili su da su jedini poslovi sa sigurnom budućnošću takozvani personal services. Dakle, to su kuhari, konobari, maseri, bolničari, njegovatelji, frizeri, vizažisti, pedikeri, kurve...
Dakle, oni koji će financijsku elitu nježnim percem gladiti po guzici.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Ja sam shvatila da je sve ošlo u quratz kad je Seve postala Nazionale i "lijepa" " najljepša" i umjetnica
Još uvijek se trudim to marginalizirati ali ne ide...na svim je frontama
Još uvijek se trudim to marginalizirati ali ne ide...na svim je frontama
kurvanjski avatar, a
Poslovi su sigurni, tj. ta su zanimanja zaštićena od izumiranja. Radnik uvijek može svoje perce prebaciti na neku drugu guzicu (slobodno tržište) ili pačje pero zamjeniti paunovim (prekvalifikacija).
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
-
zeleni zub
Dobrog konobara je teško zamijeniti isto kao i dobrog doktora. A dobre birtije ne mijenjaju konobare.
Jebiga al ih mijenaju i po razvikanim hotelima na odlicnom glasu sa stalnim gostima, a gdje ne bi po kvartovskim bircevima. Ovo o cemu ti pises je - budi medju najboljima pa te nece zamijeniti lako. No to onda vazi i za svaku drugu struku a ne samo ove koje je E. nabrojio.
Kaj sam htel reći? Da, promjena radnih mjesta je u tim zanimanjima česta, ali zaposlenja ima i to uvijek. Hajde, probaj naći posao kao tekstilna radnica, strojarski tehničar, grafičar, bilo što industrijski.
Ti poslovi nestaju, a novi se ne kreiraju. Novi poslovi opstaju i stvaraju se novi samo u uslužnom sektoru. I državnoj administraciji.
Ti poslovi nestaju, a novi se ne kreiraju. Novi poslovi opstaju i stvaraju se novi samo u uslužnom sektoru. I državnoj administraciji.
-
zeleni zub
Meni se čini da su moje kvartovske birtije ombia finije od tih tvojih hotela jer moje birtije ne mijenjaju konobare.
I naravno da to važi za svaku struku, ti si ta koja si radila razliku između konobara i doktora, a ne između loših i dobrih radnika. Na stranu to da su razilke u potrebnom obrazovanju velike.
I naravno da to važi za svaku struku, ti si ta koja si radila razliku između konobara i doktora, a ne između loših i dobrih radnika. Na stranu to da su razilke u potrebnom obrazovanju velike.
Nije problem padkarambol » wrote:Svijet je vec dobro na nizbrdici i ne uocavam bas da se netko brine za kocnice vec lijepo uzivamo u brzini... Dobro je sto smo u vagonu prvog ili drugog razreda pa nas, vise ili manje, boli kita... Ne visimo s pulfera niti s krova...
Let u provaliju luksuzan prva
klasa kikiriki besplatan, daju
iće piće i to. Ali te shrva
ono zaustavljanje na kraju.
Je.Emericzy » wrote:
Nije problem pad
Let u provaliju luksuzan prva
klasa kikiriki besplatan, daju
iće piće i to. Ali te shrva
ono zaustavljanje na kraju.
Ne nisu sve struke jednako zamjenjive/nezamjenjive i nema to nikakve veze sa potcjenjivanjem icijeg posla. To je jednostavno cinjenica, pravilo koje je otvoreno trziste iznjedrilo.zeleni zub » wrote:Meni se čini da su moje kvartovske birtije ombia finije od tih tvojih hotela jer moje birtije ne mijenjaju konobare.
Jednostavno cu lakse zamijeniti konobara nego mog doktora opce prakse. Sto nista ne govori o njihovoj vrijednosti kao osobe ili kvaliteti rada, ali manji mi je rizik popiti kavu serviranu na los nacin nego dobiti krivu dijagnozu.
K tome na trzistu ima vise kandidata za posao konobara nego za posao lijecnika.
Ne vreduojem to, neko konstatiram trenutno stanje.
Sto je veca specijalizacija to je teze zamijeniti osobu a i njoj samoj mozda teze naci posao.
A tvoje birtije i "moji" hoteli nisu dio ove teme.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ili pak upravo ispod aktivnog debelog crijeva.kukuriku » wrote:svijet nije u kurcu.
ako već moram birat organ u kom je svijet, jab rekla da je u crijevima.napose debelom.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 806 times
- Been thanked: 1537 times
... su repku dali Štimcu a državu Čačiću.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-