Nekom kraj, nekom raj, nekom crna kronika

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
zeleni zub

Post 27 Aug 2012, 23:40

ex anais » wrote:
Da. :ali:
Almost Rosey wrote:
edit: zeko, juvenes :o
Sad mi je malo lakše :D .

Zekoslawa

Post 28 Aug 2012, 00:09

Ja sam imala jedinicu iz latinskoga. :zubo:

Juvenes, juvenus, juventus, sve je to tu negdje, ajde. :D
MightyMe

Post 28 Aug 2012, 00:29

A di je onaj dio vivat academia, vivant professores :D
To se pjeva s posebnim sjajem u očima. :D
Pješčana

Post 28 Aug 2012, 10:05

ne pratim crnu kroniku, pokušavam ne čitat i ne slušat, mada je teško jer crna kronika pokriva ogroman dio "vijesti" naših medija.
zašto ljudi vole takve vijesti? jer se nije njima dogodilo. jer mogu smetnut s uma na kratko vrijeme svoje jadne živote.
zašto usporavaju kad voze pored nesreće na cesti? jer su znatiželjni. :ne zna:
to što su nam vijesti negativne i samo uz naslove "katastrofa na moru" " nevjerovatan masakr" ili" neviđena nesreća" očekuju da netko čita to, govori podjednako i ponuđačima i potraživačima.
a mi kao narod očito više ne znamo tražiti dobre vijesti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
vrrrlet

Post 29 Aug 2012, 16:36

ex anais » wrote:
Kul. Što je "nahvao"?
Osim crne kronike, nisi čitala ni Držića, vidim. To ti je iz Dunda Maroja, ljudi nazbilj su ljudi, a ljudi nahvao su neljudi. Nešto kao Srbi devedesetih na nacionalnoj televiziji.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kukuriku

Post 29 Aug 2012, 16:42

vrrrlet » wrote:
Osim crne kronike, nisi čitala ni Držića, vidim. To ti je iz Dunda Maroja, ljudi nazbilj su ljudi, a ljudi nahvao su neljudi. Nešto kao Srbi devedesetih na nacionalnoj televiziji.
ako smem da jebem po tavanu, nisu nahvao bivali samo po nacjonalnoj televiziji vengo i po nekim stvarnim, travnatim površinama.
Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 29 Aug 2012, 16:54

kukuriku » wrote:
ako smem da jebem po tavanu, nisu nahvao bivali samo po nacjonalnoj televiziji vengo i po nekim stvarnim, travnatim površinama.
I ja sam bio nahvao, crveni, žuti i zeleni vrag, a volio sam i ležati po travnatim površinama. Mislim, volim još uvijek. Zato ljudi i misle da sam Srbin valjda. Misle i da sam peder, jer sam jako lijep i ne sramim se svoje ženske strane. A i nosim bicke, a svi znamo da to mogu samo pederčine.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kukuriku

Post 29 Aug 2012, 16:57

vrrrlet » wrote:
I ja sam bio nahvao, crveni, žuti i zeleni vrag, a volio sam i ležati po travnatim površinama. Mislim, volim još uvijek. Zato ljudi i misle da sam Srbin valjda. Misle i da sam peder, jer sam jako lijep i ne sramim se svoje ženske strane. A i nosim bicke, a svi znamo da to mogu samo pederčine.
Znam, teško ti je.
Image
Nek(v)arljiva.
Leteća
babin nakurnjak

Post 29 Aug 2012, 17:04

Crna kronika mi je toliko nezanimljiva da nisam pročitala ni ovu temu dalje od polovice uvodnog posta. Može briefing? Jel opet skrenulo u nekom neočekivanom i inventivnom smjeru? Ako je možda se prisilim i nešto čitucnut.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
zeleni zub

Post 29 Aug 2012, 23:22

Sjetila sam se još dvije vijesti koje sam pamtila. Jedna je o policajcu koji je tražio travu u autu i slomio prst, a druga je da negdje majmuni napadaju stanovnike. Nešto u stilu da su jednom uzeli gablec, a drugom novine dok ih je čitao na klupi i spominjao se gradonačelnik tog grada, sve jako ozbiljno :rofl: . Ne mogu sjetiti detalja, ali bilo je urnebesno.
  • Information