Nabijem Zagreb
Neki dan me ionako optužili da sam klon, pa se prilagođavam.Zekoslawa » wrote:Pobogu, Dominiče, euklidizirao si se.
Otrov za udavače
Eh, unda misli ako je Zekoslawa s mora da je željna brda.Dominicus » wrote:Na kakve glaviće da je vodimo?
Htjela sam je ja voditi da vidi gdje se pošten zagrebački svijet kurva, ali se nešto izjalovilo pa na kraju nisam.
Prosim lepo, Euklid u meni nije bio.Kar Jozef » wrote:Introspekicijom pomoću vina iz Lidla pronašao je Euklida u sebi.
Otrov za udavače
To se mora proći, nešto kao inicijacija. Ja sam bila sumnjiva isto u početku (možda sam još uvijek?Dominicus » wrote: Neki dan me ionako optužili da sam klon, pa se prilagođavam.
A možda ti i jesi od devedesprve?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
A šta? Jel ti žao?Dominicus » wrote: Prosim lepo, Euklid u meni nije bio.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma kaki, tad još nisam ni u penziji bio.Tea Tree » wrote: To se mora proći, nešto kao inicijacija. Ja sam bila sumnjiva isto u početku (možda sam još uvijek?), jer kako, pobogu, nisi prije bila na forumu? Ma nemoguće, svi su se rodili na forumu i nemaš šta kasnije dolaziti ako nisi bio devedesprve.
![]()
A možda ti i jesi od devedesprve?
Otrov za udavače
pa sta malo..preko ponikava do brda. nes ti..Tea Tree » wrote: Eh, unda misli ako je Zekoslawa s mora da je željna brda.
Htjela sam je ja voditi da vidi gdje se pošten zagrebački svijet kurva, ali se nešto izjalovilo pa na kraju nisam.
..a ja mislio da je euklid drag i sta ono.. topao?Zekoslawa » wrote:Pobogu, Dominiče, euklidizirao si se.
Sat vremena hoda od nastambe mi.....a unda » wrote: pa sta malo..preko ponikava do brda. nes ti..
Otrov za udavače
To je Karov rejon. Euklid, jel...a unda » wrote: ..a ja mislio da je euklid drag i sta ono.. topao?
..ne znam ja sta je ciji rejon. samo sam ponovio ono sto je zeca rekla..Tea Tree » wrote: To je Karov rejon. Euklid, jel.
Dok te nije bilo Euklid je nategnuo Kara i to na haubi svog automobila. Još ga zove Dragutin, od milja...a unda » wrote: ..ne znam ja sta je ciji rejon. samo sam ponovio ono sto je zeca rekla..
Prvo nije htio reći, ali se onda Kar pohvalio.
:topli svit:
Uzgred budi rečeno, vi difni i dragi i topli trkeljaški ljudi, samo da vas obavijestim da nemam više broj ni od koga od vas jerbo sam ostala bez svih brojeva koje sam memorirala u zadnje vrijeme. Pa vas molim da me smsate ili pmate te mi dostavite iste. Fala!
Ja neman mobitel. Opet.Zekoslawa » wrote:Uzgred budi rečeno, vi difni i dragi i topli trkeljaški ljudi, samo da vas obavijestim da nemam više broj ni od koga od vas jerbo sam ostala bez svih brojeva koje sam memorirala u zadnje vrijeme. Pa vas molim da me smsate ili pmate te mi dostavite iste. Fala!
Di si sad?
Na tebe nisam ni mislila, znam da mi tvoj broj kurca ne vridi.
Di bi bila?
Zekoslawa » wrote:Uzgred budi rečeno, vi difni i dragi i topli trkeljaški ljudi, samo da vas obavijestim da nemam više broj ni od koga od vas jerbo sam ostala bez svih brojeva koje sam memorirala u zadnje vrijeme. Pa vas molim da me smsate ili pmate te mi dostavite iste. Fala!
-
- Information
-