Smrt banizmu, sloboda narodu!
Mardž, napisao sam ti na drugoj temi da imaš najljepši potpis na forumu, al zajebo sam se.
trebao sam napisati: "u poznatom svemiru!"
Rak, izvadili su mi glasnicu, prijatelju moj muzičarski.
A bio sam pevač. Šlagera...
Joooj, to nije moglo neupasti u okojudolino » wrote:Mardž, napisao sam ti na drugoj temi da imaš najljepši potpis na forumu, al zajebo sam se.
Moram priznati da je ovo neobično. Kako je to moguće?ex_anais wrote:
Nešto sitno 2006, a full time od 2008-e.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
A u pičku.judolino » wrote: Rak, izvadili su mi glasnicu, prijatelju moj muzičarski.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
Reci da si se, za razliku od nas, ševila.
Potpisi su za budale.
A gle, mogo si bit žigolo pa da ti operiraju recimo jezik.judolino » wrote: Rak, izvadili su mi glasnicu, prijatelju moj muzičarski.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
To svakoj kažeš.judolino » wrote:Mardž, napisao sam ti na drugoj temi da imaš najljepši potpis na forumu, al zajebo sam se.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
xexexe...Margarita » wrote: A gle, mogo si bit žigolo pa da ti operiraju recimo jezik.
Jebiga, neke žene možeš zadovoljiti i bez jezika, ali kad raspon glasa jedva natjeraš na oktavu, ostaje ti samo repanje - a ja sam se u tom slučaju ipak odlučio za okopavanje repe.
Jooj, strah me poslije humanitarnog prijedloga ovo napisati, ispast ću svakakva, ali možda da kažnjenici idu trkeljašima pospremati po kućama, usisavati, prati prozore i to?baja » wrote: moguće da je to i protuustavno; nije uključena komponenta rehabilitacije
treba kažnjenike slati jevgeniji i Malom zmaju na društveno koristan rad
To je isto na neki način humanitarno.
moje je mišljenje da, ako ikoga na ovom majom fojumu treba banati, to je šmokljan.
zato jer se već danima ponaša ko razočarata primadona.
štaje, sloboda ne ume da peva kao što su sužnji prevali o njoj? pih, neš ti iznenaneđenja.
get a grip, šmoksi.
štaje, sloboda ne ume da peva kao što su sužnji prevali o njoj? pih, neš ti iznenaneđenja.
get a grip, šmoksi.
Nek(v)arljiva.
Schmokljana treba pustiti da bude schmokljan, ovom forumu ne služi na čast da se za svaki disonantni ton ili kritiku pada u nesvijest i prijeti ostavkama.kukuriku » wrote:moje je mišljenje da, ako ikoga na ovom majom fojumu treba banati, to je šmokljan.
get a grip, šmoksi.
Ma kaj vi kokoške znate kaj je veltšmerc :velt šmrc:kukuriku » wrote:moje je mišljenje da, ako ikoga na ovom majom fojumu treba banati, to je šmokljan.
get a grip, šmoksi.
Bit će velika konkurencija!Morticia » wrote:Ti još nisi čula da je u tijeku izbor za Kraljicu Drame?
Morticia » wrote:Ti još nisi čula da je u tijeku izbor za Kraljicu Drame?
Biramo Kralja Kula i Kraljicu Drame.
Samo ti piši po gastronomiji. Fala.*jezebel* » wrote:meni je ovdje zasad ok, samo mi nemojte previse srati po gastronomiji. fala.
-
- Information
-