Bilo jednom u vlaku

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
JPK

Post 06 Jan 2012, 21:47

Éowyn » wrote:
Pa nisam ja htjela reći da su vlakovi krcati manijacima, ali do sad sam podjednako putovala i vlakom i avionom i autobusom i čudake sam jedino u vlaku susretala.
Čudake u smislu da pričaju sami sa sobom ili da šire Hare Krišna nauk ljudima kojima baš i nije do toga i sl.
Iz toga sam zaključila da čudaci u pravilu biraju vlakove. Pritom ne mislim da manijaka ima puno. Dovoljan je jedan jer odmah znam da ću mu ja biti glavna meta.
Meni i kolegi je u avionu prije par mjeseci došao neki luđak (od oko 50 godina), prvo je mahnito nabijao preveliku torbu u pretinac, a onda upalio iPad prilikom polijetanja, na što smo ga mi upozorili, a on se onda počeo kreveljiti "Ha ha, nije vas valjda strah" i općenito podjebavati, pa sam mu rekao da bi bio red da zašuti i počne se civilizirano ponašati. Onda je ugasio iPad i začepio. :ne zna:
Nije se radilo o letu Priština - Ankara, nego Bruxelles - Ženeva. :D

Biti i mniti svemiropolisno
Éowyn

Post 06 Jan 2012, 21:57

JPK » wrote: Meni i kolegi je u avionu prije par mjeseci došao neki luđak (od oko 50 godina), prvo je mahnito nabijao preveliku torbu u pretinac, a onda upalio iPad prilikom polijetanja, na što smo ga mi upozorili, a on se onda počeo kreveljiti "Ha ha, nije vas valjda strah" i općenito podjebavati, pa sam mu rekao da bi bio red da zašuti i počne se civilizirano ponašati. Onda je ugasio iPad i začepio. :ne zna:
Nije se radilo o letu Priština - Ankara, nego Bruxelles - Ženeva. :D
Ako pritom imaš dva metra i sto kila i ja bih te poslušala.

Mislim da je svako moje odbijanje komunikacije vjerojatno protumačeno ženskim prenemaganjem. I uvijek su u pitanju muškarci stariji od nekih 40 godina. Začudo, drugi me uopće ne smatraju vrijednom maltretiranja.
Desire makes slaves out of kings.
Beta ženka

Post 06 Jan 2012, 22:38

Éowyn » wrote:
Ako pritom imaš dva metra i sto kila i ja bih te poslušala.

Mislim da je svako moje odbijanje komunikacije vjerojatno protumačeno ženskim prenemaganjem. I uvijek su u pitanju muškarci stariji od nekih 40 godina. Začudo, drugi me uopće ne smatraju vrijednom maltretiranja.
Razmišljala sam otvoriti temu o tome - kako na fin način odjebati muškarca. Ali sad mi se ne dâ, jednog od ovih dana. :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Almost Rosey

Post 06 Jan 2012, 22:41

Premda u nekim situacijama znam izgledati kao plišanac, inače nemam baš ugodnu i pristupačnu facu (Afriko?), pa mislim da u tome leži moj relativno mali broj neugodnih iskustava u javnom prijevozu.
Za ilustraciju, uspjela sam preživjeti nekoliko putovanja do Berlina busom da ni s kim ne progovorim više od "putujem do Zagreba" i "oprostite, gdje je WC?" :raspa: dok je ostatak ekipe dijelio međusobno životne priče, a pred kraj su se pojavili tabori i međusobna ogovaranja :D

Jednom me, doduše, neka baab zagnjavila u tramvaju. Dvanaestica puna ko šipak, ljudi jedva dišu, a ona samo meni priča o vremenu i politici :facepalm: imala sam slušalice, nije pomoglo. Prvo nšto kaže, onda se pravim da ne čujem i zurim kroz prozor, pa me malo trkne da je pogledam, pa ponovi, onda moram izvadit slušalicu, pa ponovi treći put... a kraju sam se samo progurala u drugi dio tramvaja :ne zna:
Lord Byron

Post 06 Jan 2012, 22:53

Éowyn » wrote:I uvijek su u pitanju muškarci stariji od nekih 40 godina.
Pa to je bar jednostavno: samo čekaj prikladan trenutak, i onda izbaci The Rečenicu "joj, fakat, tako je, potpuno istu stvar mi je tata rekao pred neki dan...". Ostatak putovanja provest ćeš u blaženom miru. :D

Ajme, moram prestati sve ovo dijeliti besplatno :hekla:.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 810 times
Been thanked: 1542 times
Post 06 Jan 2012, 23:10

Almost Rosey » wrote:inače nemam baš ugodnu i pristupačnu facu (Afriko?)
Znaš što, tražit ću da mi vrate alate. Da te mogu banirati zbog ovakvih postova. :zubo:
Potpisi su za budale.
blue
Asgard

Post 06 Jan 2012, 23:11

Nisam baš doživjela ekscese u sredstvima javnog prijevoza. Nametljivce otpilim bez problema, a nije da ih nije bilo, osim ako mi se netko baš smili ili mi bude simpatičan, mogu poslušati priču. Nekih djedova i bakica mi je baš bilo žao, i njie mi smetalo što razgovaraju samnom, ok, drže monologe :ne zna:

Lord Byron » wrote: Pa to je bar jednostavno: samo čekaj prikladan trenutak, i onda izbaci The Rečenicu "joj, fakat, tako je, potpuno istu stvar mi je tata rekao pred neki dan...". Ostatak putovanja provest ćeš u blaženom miru. :D

Pih, to sam usavršila :raspa: Prvo, ne odustajem od vi obraćanja, i svakako spomenem neku referncu na tatu i te starije generacije :unda:
Almost Rosey

Post 06 Jan 2012, 23:19

Hekatonhir » wrote:
Znaš što, tražit ću da mi vrate alate. Da te mogu banirati zbog ovakvih postova. :zubo:
Ali nemam :rofl: vlastita mater me u random situacijama zna pitati što sam smrknuta :ne zna:
JPK

Post 06 Jan 2012, 23:22

Lord Byron » wrote: Pa to je bar jednostavno: samo čekaj prikladan trenutak, i onda izbaci The Rečenicu "joj, fakat, tako je, potpuno istu stvar mi je tata rekao pred neki dan...". Ostatak putovanja provest ćeš u blaženom miru. :D

Još nisam u tim godinama, ali ja bih to protumačio kao da se pali na 'tatica' tipove.
Pješčana

Post 06 Jan 2012, 23:26

jedno ljeto išla sam na more vlakom i naravno, nije bilo mjesta pa smo putovali smješteni na hodnik, gdje smo upoznali trojicu dečkiju i proveli inače neugodnu noć zajebavajući se. bili su fora i zabavni i na kraju smo razmijenili brojeve, da bi se u jesen našli na cugi. mislim da smo se družili nekih godinu dvije tako, nas tri i njih trojica. bilo baš ok :D

manje zabavna iskustva imala sam u busu, gdje ljudi na dužim relacijama imaju potrebu postati intimni, ispričati sve o sebi i svojim bolestima, unositi ti se u lice ako sjede pored tebe, pitati te sve, otpakirati pohanu piletinu i skinuti cipele.
jedan mi je 50godišnjak ofirao tako da me pitao znam li zašto je Dvojka (tramvaj) najveća kurva? mislim, takav idiotluk ne izaziva nikakav odgovor kod mene, ali nisam ga uspjela ubiti pogledom, odbilo se od nedostatka inteligencije na drugoj strani, pa sam dočekala i odgovor: zato jer ide kroz oba kolodvora.
isuse :facepalm:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lord Byron

Post 06 Jan 2012, 23:32

Pješčana » wrote:zato jer ide kroz oba kolodvora.
: zapisuje u tekicu :

:D
A.P.
Cactus

Post 06 Jan 2012, 23:33

Ne kužim foru s tramvajem :mama:
Beta ženka

Post 06 Jan 2012, 23:45

A.P. » wrote:Ne kužim foru s tramvajem :mama:
Nisam 100% sigurna, ali možda zbog toga što se kurve obično okupljaju na kolodvorima i oko njih.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Pješčana

Post 07 Jan 2012, 00:01

A.P. » wrote:Ne kužim foru s tramvajem :mama:
zato što nije fora.

takvim osobama trebalo bi oduzeti pravo glasa na izborima :kava:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Vodena

Post 07 Jan 2012, 00:14

ja sam još davno kao cura vidjela čovjeka kak drka u vlaku :rigo:
trebalo mi je valjda pola sekunde da shvatim zašto ima onaj teleći pogled i pritom je buljio u mene :mama:

Onda sam imala priliku da otkrijem kako smrdi pijani usranac u vlaku. :mama:
Imao je neku radnu odjeću i fakat se usro propisno. :mama:

Al nama se netko usro i na poslu iza ormara. Stislo. Sila Boga ne pita. :ne zna:

I jednom sam vidjela teenagera kojem je pala ona kugla sa jezika, pirsvotevr...i otkotrljala se pod sjedalo od vlaka. Nisam mogla vjerovat kad se sagnuo, pokupio je i vratio nazad u usta. :facepalm:
Moram li vam reći da je ispod sjedala bilo prst vidljive prašine? :mama:
Pješčana

Post 07 Jan 2012, 00:25

ja sam jednom išla doma vlakom iz Zagreba, i dok sam čekala da krene, vidjela sam nekog čiči u vlaku preko puta kako sotji pred nekim ljdima, a zatim juri, izlazi vani penje se meni u vlak. tip je cijelo vrijeme trčao s pimpekom u rukama i drkao, i došao do mene da mi kaže nešto što sam već zaboravila. jel mi se sviđa i jel mi paše..i odjurio dalje jer su ga lovili kondukteri.
nije mi se sviđalo
Vodena

Post 07 Jan 2012, 00:27

što je s tim pimpekima?!!! :gaah:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 07 Jan 2012, 00:29

Beta ženka » wrote:
Razmišljala sam otvoriti temu o tome - kako na fin način odjebati muškarca. Ali sad mi se ne dâ, jednog od ovih dana. :D
Nikako. Muškarci svaki oblik finoće shvaćaju kao poziv. :D
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
blue
Asgard

Post 07 Jan 2012, 00:29

Vodena » wrote:što je s tim pimpekima?!!! :gaah:
Luftaju ih? :ne zna:

Elli, da :rofl:
Beta ženka

Post 07 Jan 2012, 00:33

Vodena » wrote:ja sam još davno kao cura vidjela čovjeka kak drka u vlaku : rigo:
trebalo mi je valjda pola sekunde da shvatim zašto ima onaj teleći pogled i pritom je buljio u mene :mama:

Onda sam imala priliku da otkrijem kako smrdi pijani usranac u vlaku. : mama:
Imao je neku radnu odjeću i fakat se usro propisno. :mama :

Al nama se netko usro i na poslu iza ormara. Stislo. Sila Boga ne pita. : ne zna:

I jednom sam vidjela teenagera kojem je pala ona kugla sa jezika, pirsvotevr...i otkotrljala se pod sjedalo od vlaka. Nisam mogla vjerovat kad se sagnuo, pokupio je i vratio nazad u usta. : facepalm:
Moram li vam reći da je ispod sjedala bilo prst vidljive prašine? : mama:
:rofl: :rofl: :lol: :s
Pješčana wrote:ja sam jednom išla doma vlakom iz Zagreba, i dok sam čekala da krene, vidjela sam nekog čiči u vlaku preko puta kako sotji pred nekim ljdima, a zatim juri, izlazi vani penje se meni u vlak. tip je cijelo vrijeme trčao s pimpekom u rukama i drkao, i došao do mene da mi kaže nešto što sam već zaboravila. jel mi se sviđa i jel mi paše..i odjurio dalje jer su ga lovili kondukteri.
nije mi se sviđalo
:facepalm: o bože...
ElliQuinn wrote: Nikako. Muškarci svaki oblik finoće shvaćaju kao poziv. :D
Al' baš! Čim si normalna, nedajbože ljubazna, odma' si zainteresirana za jebačinu s njim. NISAM! :mad:
Ako nisi - imaš facu "pusti me na miru" - onda si umišljena kučketina.
JPK

Post 07 Jan 2012, 00:36

Vodena » wrote:ja sam još davno kao cura vidjela čovjeka kak drka u vlaku :rigo:
Ovo nije topic za samohvalu.
Stitch
Head Honcho
Post 07 Jan 2012, 00:43

ElliQuinn » wrote: Nikako. Muškarci svaki oblik finoće shvaćaju kao poziv. :D
A kako drukčije? :raspa:
Potpisi su za budale.
Beta ženka

Post 07 Jan 2012, 00:46

Hekatonhir » wrote:
A kako drukčije? :raspa:
Onako kako jest možda? Obična ljubaznost/prostojnost?
Ali kako očekivati od muškog mozga da shvati nešto tako očito i jednostavno - muškom mozgu je to prekomplicirano. :kava:
Stitch
Head Honcho
Post 07 Jan 2012, 00:51

Ili ti možda imaš gadnih problema s muškarcima, ha? :zubeki:
Potpisi su za budale.
JPK

Post 07 Jan 2012, 00:57

ElliQuinn » wrote: Nikako. Muškarci svaki oblik finoće shvaćaju kao poziv. :D
Uvijek sam do sad dobio pičke ponašajući se tako. :ne zna:
Jel ti palo na pamet da oni ipak imaju više iskustva s ženskim davanjem, pa znaju što rade? :ne zna:
  • Information