Psihokauč - upomoć!!!!
Više volim da me se po imenu zove.ex anais » wrote: i Marks bi se okrenuli u grobu.
ex anais wrote:Erm, da, ima tu jedna caka... nismo upoznale svekrvu.![]()
Štajaznam snimiš joj ovih turskih, španjolskih i inih sapunica i njoj OK ... prema nepoznatima je sasvim OK. Samo ukućanima pije krv.Euklid wrote: Ah, svekrva ko svekrva. Sigurno je grozna.
Točno to.Samo pristojno s njom, uz osmijeh i povlađivanje i bit će sve u redu![]()
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Onda ćete ju vas dvoje morat malo disciplinirat barem za tu situaciju.ex anais » wrote:
Ja sam se naučila smješkat starijima i groznima, ali bojim se za Zec, ona je pedagoga uništila, di neće tu sirotu ženu.
Al kjad je ljubaf u pitanju vjerujem da joj neće biti teško suspregnut pravu sebe
'if you fall, i'll be there' (floor)
Htjela sam te pitati jesi li u grobu, a onda sam skužila.
Ja pristajem na trokut.
Kako reče eksača, ima bit da je ona jedina žena koju bih kako-tako trpjela bez imalo ljubomore. Naime, ne zna se koja je sjebanija, tako da nema razloga za ljubomoru.
Sveki sam već imala i divno smo se slagale. Skoro da žalim više za njom negoli za propalim brakom.
Dakle, ne bi trebalo biti problema.
Sveki sam već imala i divno smo se slagale. Skoro da žalim više za njom negoli za propalim brakom.
- Euklid
- old school
Pa to je divnoZekoslawa » wrote:Ja pristajem na trokut.Kako reče eksača, ima bit da je ona jedina žena koju bih kako-tako trpjela bez imalo ljubomore. Naime, ne zna se koja je sjebanija, tako da nema razloga za ljubomoru.
![]()
Sveki sam već imala i divno smo se slagale. Skoro da žalim više za njom negoli za propalim brakom.![]()
Preporučujem sebe za crnogorskog kuma
- Euklid
- old school
Karl, obećajem ti da ću utvrditi kako su obje mlade nevineKarl Jozef » wrote:A sad kad si već sve sredio, red je da se čovjek nekako i oduži, ....
Ovoga, meni si već kumovao kad me Potjeh prosio.
Eksačo, pa zar ne vidiš kako nas uspješno hendla svaki dan? Trčat će sav sretan po uloške i tampone, vjeruj mi na riječ.
Oće oće.ex anais » wrote:Krahirao mi je komp usred zaruka. Karl će nam kupiti nove.:sponza style:
S obzirom na vještine u kuhinji trebat će makar još jedna.Zec, ne misliš da su mu previše dvije sjebane?
- Euklid
- old school
Nikakav problem još jednom isprobat kako u brak ulaziš netaknutaZekoslawa » wrote: Ovoga, meni si već kumovao kad me Potjeh prosio.Nema veze, neće Karl ništa skužiti.
![]()
Jašta, već i ja znam koja koristi Always, koja Naturelu...Zekoslawa » wrote:Eksačo, pa zar ne vidiš kako nas uspješno hendla svaki dan? Trčat će sav sretan po uloške i tampone, vjeruj mi na riječ.
Sad sam duboko uvrijeđena zbog ovih insinuacija da ne znam kuhati, tako da idem pojesti svoj divan obrok koji se sastoji od juhe od cvjetače, te same cvjetače na lešo, molit ću lijepo. To su čak dva jela. Toliko sam uvrijeđena da ću utjehu potražiti kod kuma. 
Vas dvoje gladujte.
Vas dvoje gladujte.
Ionako nikad nećeš kuhati kao mama, džabe ti.Zekoslawa » wrote:Sad sam duboko uvrijeđena zbog ovih insinuacija da ne znam kuhati, tako da idem pojesti svoj divan obrok koji se sastoji od juhe od cvjetače, te same cvjetače na lešo, molit ću lijepo. To su čak dva jela. Toliko sam uvrijeđena da ću utjehu potražiti kod kuma.
Vas dvoje gladujte.
- Euklid
- old school
Daj se samo prvo konzultiraj s Eowyn.Zekoslawa » wrote:Toliko sam uvrijeđena da ću utjehu potražiti kod kuma.![]()
Vidim da je ovo dosta liberalan forum pa ne bi smjelo biti problema
Oh, pa divno, neću morati ništa raditi.
Kume, džabe ti je takvo kumstvo kad moram pitati dopuštenje. Dosta mi je Karlove matere, još ću i Eowyn pitati.
True.Euklid » wrote: Meni više liči na hipijevsku komunu
Što moraš Karlovu mater pitati?Zekoslawa wrote: Oh, pa divno, neću morati ništa raditi.
Kume, džabe ti je takvo kumstvo kad moram pitati dopuštenje. Dosta mi je Karlove matere, još ću i Eowyn pitati.![]()
- Euklid
- old school
A, gle. Kumstvo je kumstvo i to se mora.Zekoslawa » wrote: Oh, pa divno, neću morati ništa raditi.
Kume, džabe ti je takvo kumstvo kad moram pitati dopuštenje. Dosta mi je Karlove matere, još ću i Eowyn pitati.
A švrljanje je švrljanje i tu je nužan nekakav dogovor...
-
- Information
-