Psihokauč - upomoć!!!!
Ja sam se rodbine riješila, ali uža obitelj je izvor veselja. Zajebano je dok tražiš odobravanje, ja to skužim nekad nesvjesno pa mi dođe da se izmlatim.elma » wrote:Sad ste me podsjetile koliko ne volim svoju rodbinuSamo zabadaju nos gdje im nije mjesto i osuđuju me
A ja budala se ne znam nositi s tim
To ti misliš. Treba im naći slabu točku. Recimo, ja sam mislila da nikad neću nadmašiti međurasne i međunacionalne brakove i veze svojih sestara, a onda sam ostavila svog nevjenčanog muža, pa sam iz povjerljivih izvora čula da je ćaća rekao: "Od one dvije sam se razbolio, ali ova, to neću ni govorit".ex anais » wrote:
Mislim da od mene više ništa ne očekuju, osim da baš ne završim kao socijalni slučaj. Čak da se udam u Tursku, slegli bi ramenima.
Hm... od mene bolje nisu ni očekivali.Zekoslawa » wrote: To ti misliš. Treba im naći slabu točku. Recimo, ja sam mislila da nikad neću nadmašiti međurasne i međunacionalne brakove i veze svojih sestara, a onda sam ostavila svog nevjenčanog muža, pa sam iz povjerljivih izvora čula da je ćaća rekao: "Od one dvije sam se razbolio, ali ova, to neću ni govorit".Mojoj sreći nema kraja.
ex anais » wrote:
Mislim da od mene više ništa ne očekuju, osim da baš ne završim kao socijalni slučaj. Čak da se udam u Tursku, slegli bi ramenima.
Meni ponekad padne na pamet kako bi me jako veselilo da naš odnos dosegne (ili padne na?
Mislim da bi mi to bilo jako oslobađajuće
Ovako se "furam" još na neku staru slavu i "uspješnost" pa očekivanja postoje
Pa nisu ni od mene jednom davno. Onda su pak počeli očekivati. I onda ih pecuckaš na laganoj vatrici očekivanja jedno vrijeme i taman kad se opuste, cap!, e nećete kako ste vi mislili.
Probaj deset godina studirati. I imati problematičnu vezu u srednjoj s nekim problematične nacionalnosti i općenito problematičnog obiteljskog backgrounda.elma » wrote:
Meni ponekad padne na pamet kako bi me jako veselilo da naš odnos dosegne (ili padne na?) tu razinu da se od mene ne očekuje ništa ili da se očekuje sve najgore.
Mislim da bi mi to bilo jako oslobađajuće
Ovako se "furam" još na neku staru slavu i "uspješnost" pa očekivanja postoje
Za neke kasnije nisu ni saznali. Dobro, taj je bio pravi Rvat.
A faks... pih, razočarala sam ih onog trena kad sam ga upisala s obzirom na to što sam upisala, ali ajd, bar su mislili da ću završit u roku. Kad je tako lagano.
Kažem, jedini način da ih razočaram bi bio, ne znam, da postanem prostitutka.
Dugo ću studirati, daex anais » wrote:
Probaj deset godina studirati. I imati problematičnu vezu u srednjoj s nekim problematične nacionalnosti i općenito problematičnog obiteljskog backgrounda.
A faks... pih, razočarala sam ih onog trena kad sam ga upisala s obzirom na to što sam upisala, ali ajd, bar su mislili da ću završit u roku. Kad je tako lagano.
Kažem, jedini način da ih razočaram bi bio, ne znam, da postanem prostitutka.Moral ih još pali.
Ali ništa od toga, vrh problematične veze mi je otprilike nepovjerenje, tj. prepričavanje tračeva prijateljima, više o tome na podforumu Ljubav i sex ili kako već ide naziv
Onda si nađi nekog umjetnika, živi s njim u divljem braku, nek ti napravi dijete i na kraju ga ostavi. Nemoj da on tebe, jer se možda sažale. Nego ti njega. I onda nađi drugoga, rastavljenog, i ovaj put umjetnika, i živi s njim opet u divljem braku. Eto, ima načina kad ima želje.ex anais » wrote:
Probaj deset godina studirati. I imati problematičnu vezu u srednjoj s nekim problematične nacionalnosti i općenito problematičnog obiteljskog backgrounda.
Kažem, jedini način da ih razočaram bi bio, ne znam, da postanem prostitutka.Moral ih još pali.
Onda ne bi ni prostitucijom zaradila. I u tome bi pala na usmenom.
Ja sam svoje razočarala i udajama i razvodima i studiranjima...Onda sam im uvalila hrpu unuka, sad se njima bave pa se uspijem izvuć tu i tamo. Sinoć me pustili u kino.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Bila sam na dobrom putu. Još sam mogla ispast i razaračica braka i morat radit da ga uzdržavam.Zekoslawa » wrote: Onda si nađi nekog umjetnika, živi s njim u divljem braku, nek ti napravi dijete i na kraju ga ostavi. Nemoj da on tebe, jer se možda sažale. Nego ti njega. I onda nađi drugoga, rastavljenog, i ovaj put umjetnika, i živi s njim opet u divljem braku. Eto, ima načina kad ima želje.
Otad sam u celibatu.
A mislim da sam ispucala kvotu problematikusa. Ono, mislim da bi ih najviše šokirala da nađem nekog onako uobičajnog.
Margarita » wrote: Onda ne bi ni prostitucijom zaradila. I u tome bi pala na usmenom.
Znači, u djeci je spas.Ja sam svoje razočarala i udajama i razvodima i studiranjima...Onda sam im uvalila hrpu unuka, sad se njima bave pa se uspijem izvuć tu i tamo. Sinoć me pustili u kino.
Pa jel ti mene slušaš šta govorim? Da, nađeš uobičajenog, njihovoj sreći nema kraja. I onda ga ostaviš i ispadneš kučka. To bi ih trebalo dotući.ex anais » wrote:
Bila sam na dobrom putu. Još sam mogla ispast i razaračica braka i morat radit da ga uzdržavam.![]()
Otad sam u celibatu.![]()
A mislim da sam ispucala kvotu problematikusa. Ono, mislim da bi ih najviše šokirala da nađem nekog onako uobičajnog.
Ako ga i nađem, upravo to će se desit. I da, naravno, da ga ostavim zbog nekog krasnog.Zekoslawa » wrote: Pa jel ti mene slušaš šta govorim? Da, nađeš uobičajenog, njihovoj sreći nema kraja. I onda ga ostaviš i ispadneš kučka. To bi ih trebalo dotući.
-
- Information
-