Zašto ne plačete u tišini i ne tugujete u samoći?
Jer je duša zublja u dnu noći, valjda se onda vidi kad plače. Možda tad i svijetli jače. Nemam pojma, nisam nešto od plakanja u društvu. Ni u prirodi.schmokljan » wrote:Zašto?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
A jer nisam tužna, bogamu. A nisam baš od volje silit se na tugu.
A i vi gori gledate legendarnu serijuEuklid wrote:ajebemti... svaki put kad objese Očalinka i Violetu meni suze poteku...
Slazem seEuklid wrote:tu bi seriju trebalo proglasit nematerijalnom kulturnom baštinom pod zaštitom UNESCO-a
kao trajni dokaz da su nekoć ovdje živjeli... ljudi
Faking ostaci zadnjeg poziva u pomoć. Očajnik se hvata i za zadnju slamku.Zašto ne plačete u tišini i ne tugujete u samoći?
Mislim; ne osuđujem, nego samo konstantiram.
what we've got here is failure to communicate
Fak.
Jutros sam vraćajući se s posla... pa... naišao na mačku, koja je stajala uz nešto uz cestu...
stao sam (biciklom) da vidim što je... bio je to mali mačić kojeg je očito usmrtio neki auto...
Nisam intervjuirao mačku zašto je tamo tako tužno stajala jer je pobjegla predamnom, i vratila se kad sam odmakao...
Kasnije sam porazgovarao sa jednim kolegom o tome, ali nisam naišao na previše empatije...
Dakle, zašto...
ma to je retoričko pitanje...
Jutros sam vraćajući se s posla... pa... naišao na mačku, koja je stajala uz nešto uz cestu...
stao sam (biciklom) da vidim što je... bio je to mali mačić kojeg je očito usmrtio neki auto...
Nisam intervjuirao mačku zašto je tamo tako tužno stajala jer je pobjegla predamnom, i vratila se kad sam odmakao...
Kasnije sam porazgovarao sa jednim kolegom o tome, ali nisam naišao na previše empatije...
Dakle, zašto...
ma to je retoričko pitanje...
nouuu-badiii nouz... d trabl ajvsiin
mnoouuu-badi nouz, bat Đizus...
eni-badi nouz... d trabl ajvsiin
gloori, gloori... haleljuja...
eh, da mi je sad boca kakvog alkohola...
mnoouuu-badi nouz, bat Đizus...
eni-badi nouz... d trabl ajvsiin
gloori, gloori... haleljuja...
eh, da mi je sad boca kakvog alkohola...
A jebajga... zavijat na mjesec, to je jedina utjeha onima koje baš boli, već stotinama miliona godina... i nema boljeg odgovora.Šabović Adis wrote:Dosadilo, valjda.
A i nije od neke koristi plakat' & tugovat' ka'te niko ne vidi, teško tako dobit' bombonicu i rumpločicu.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
A ne, beznadno smo zaostali.miky0 wrote:A i vi gori gledate legendarnu seriju
Potpisi su za budale.
-
- Information
-