Da sam Euklid, sad bih ti rekla- Dabogda tebi dokazao...a unda » wrote:
mislim ono.. da sam euklid rekao bih ti da ces pozelit izbrisat ove smajlice kad ti karl dokaze suprotno..![]()
Prijevod, molim! (zbirna tema za pomoć oko prijevoda)
Pa značenje smo riješili i ništa se ne gubi time što se ne upotrijebi frazem nego ga se raščlani na "nezaobilaznu činjenicu ili nešto". Nema potrebe za ikakvim daljnjim kompliciranjem, imamo istu stvar.Karl Jozef » wrote: Ako nema ekvivalenta frazema, a ovdje je suština očito podvojena korisnost metode za koju ti nemaš ekvivalent, onda treba naći ekvivalent koji i dalje zadržava značenje jer poklapanje značenja je bitnije od poklapanja frazema.
ovo je kao onaj prijevod da vincijevog koda..kako je ono prevedeno bezgresno zacece..neprincipijelna koalicija? ..casna koncepcija? ..nepogresiva koncepcija? ..pogresiva kontracepcija?
Muči, ti si kriv za ovo...a unda » wrote:![]()
ovo je kao onaj prijevod da vincijevog koda..kako je ono prevedeno bezgresno zacece..neprincipijelna koalicija? ..casna koncepcija? ..nepogresiva koncepcija? ..pogresiva kontracepcija?
Ne znaš ti koje su to muke kad ti se čini da ima nešto i mora biti nešto, samo ga se ne možeš sjetiti.ex anais » wrote:pa kad oćete nešto fensi, a nema toga, ono što je pješčana rekla i to neignorivo je jedino što možete izvuć iz toga.
..a jel se moze prec preko slona u sobi? ono, preci preko neceg u smislu da se to ensto ne spominje?
meni se cini da je silajn u nekom tekstu imala slona u sobi. zaboravio sam kako je to rijeseno, a cini mi se da e isto bila neka dilema, lema, multilema.. valja je pitat.
meni se cini da je silajn u nekom tekstu imala slona u sobi. zaboravio sam kako je to rijeseno, a cini mi se da e isto bila neka dilema, lema, multilema.. valja je pitat.
glupost moze bit i kreativna. npr, kad se neceg ne mogu nikako sjetit, onda izmislim nesto drugo.
Je. To je sve šta sam razumila.Karl Jozef » wrote:Samo proširujem, ...Možda su one učile neku drugu notaciju, možda taj znak predstavlja kakav poluglas ili tako nešto.
Google images search čuda radi.MightyMe » wrote:Jesi to slučajno il namjerno pogodila da je ono Planck?
Šta god sam ja u životu pogodila iz fizike bilo je potpuno slučajno.MightyMe » wrote:Jesi to slučajno il namjerno pogodila da je ono Planck?
Jesam pričala kad sam onomad pokupila zeca automZekoslawa » wrote:Tetka, jašta nego valja, zato te imamo. Aj sad anegdotu.
Ti, Miniću, računat ćeš površinu puta akceleraciju puta ve puta te puta ge kroz Planck ili koji već kad te opizdim nogom u dupe.
..di su ti sticevi, lastani, tipfelerke, emericiji, judoliniji..?
namjerno muce. citaju i muce. citaju, smijulje se i muce. citaju, smijulje se i muce i jedan drugog, ono..poke, poke..
..a znaju. znam da znaju, ali gledaju kako se ovdje batrgamo kao cvrkucuci slon u paukovoj mrezi rudnika u sobi..i gustaju.
amo, na sunce, na vidjelo..istjerat cu ja vas iz tih vasih lingvistickih jazbinica..

namjerno muce. citaju i muce. citaju, smijulje se i muce. citaju, smijulje se i muce i jedan drugog, ono..poke, poke..
..a znaju. znam da znaju, ali gledaju kako se ovdje batrgamo kao cvrkucuci slon u paukovoj mrezi rudnika u sobi..i gustaju.
amo, na sunce, na vidjelo..istjerat cu ja vas iz tih vasih lingvistickih jazbinica..
-
- Information
-