Najljepše žene devedesetih
- Pastir
- Has thanked: 986 times
- Been thanked: 480 times
Gledam tekst pod naslovom: A look back at the most beautiful women of the '90s.
https://www.starsinsider.com/celebrity/ ... of-the-90s
Tu su navedene: Julianne Moore, Cindy Crawford, Sharon Stone, Demi Moore, Naomi Campbell, Rachel Weisz, Alicia Silverstone, Angelina Jolie, Denise Richards, Mariah Carey, Julia Roberts, Meg Ryan, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Catherine Zeta-Jones, Sandra Bullock, Cameron Diaz, Elizabeth Hurley, Faith Hill, Kate Moss, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Jennifer Lopez, Halle Berry, Kate Winslet, Salma Hayek, Pamela Anderson, Vanessa Williams i Kim Basinger.
Za neke od njih nikad nisam čuo, za većinu jesam. Ali ja sam star i površan kada se radi o gledanju televizije. Je li to dobra lista? Što kažete vi mlađi?
https://www.starsinsider.com/celebrity/ ... of-the-90s
Tu su navedene: Julianne Moore, Cindy Crawford, Sharon Stone, Demi Moore, Naomi Campbell, Rachel Weisz, Alicia Silverstone, Angelina Jolie, Denise Richards, Mariah Carey, Julia Roberts, Meg Ryan, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Catherine Zeta-Jones, Sandra Bullock, Cameron Diaz, Elizabeth Hurley, Faith Hill, Kate Moss, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Jennifer Lopez, Halle Berry, Kate Winslet, Salma Hayek, Pamela Anderson, Vanessa Williams i Kim Basinger.
Za neke od njih nikad nisam čuo, za većinu jesam. Ali ja sam star i površan kada se radi o gledanju televizije. Je li to dobra lista? Što kažete vi mlađi?
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 612 times
- Been thanked: 948 times
Nabrzaka: Julianne Moore i Alicia Silverstone? Što one rade ovdje?
Mariah Carey? A ne recimo Whitney Houston?
Faith Hill, Courteney Cox, Vanessa Williams i Jennifer Lopez, po mom skromnom sudu, također nisu za taj popis.
Fotomodeli su više-manje okej, ali nedostaju npr. Claudia Schiffer i Elle Macpherson, koja je s pravom nazvana The Body.
Mariah Carey? A ne recimo Whitney Houston?
Faith Hill, Courteney Cox, Vanessa Williams i Jennifer Lopez, po mom skromnom sudu, također nisu za taj popis.
Fotomodeli su više-manje okej, ali nedostaju npr. Claudia Schiffer i Elle Macpherson, koja je s pravom nazvana The Body.
Potpisi su za budale.
- Pastir
Zanima me najviše koliko se ukusi slažu. Ti si „ispravio“ neka imena, Mile je neka dodao, ali na većinu nema primjedbi.
Salma Hayek se ponavlja, očito je treba „podebljati“.
Salma Hayek se ponavlja, očito je treba „podebljati“.
- Pastir
Obje su pjevačice lijepe. Možda ih ne bih nazvao seks-simbolima, taj mi je opis „rezerviran“ za manekenke i glumice, koje se često slikaju obnažene, ali bile su mi privlačne.
- Pastir
Ne treba, ne zanima me. Iz principa neću gledati tuđu intimu. A taj video je ukraden.
Nazovi me staromodnim, ali to mi je nepošteno prema sudionicima „događaja“.
Nazovi me staromodnim, ali to mi je nepošteno prema sudionicima „događaja“.
- Stitch
- Head Honcho
Poštujem stav, ali rekao bih da teza o krađi može, ali i ne mora biti točna. Možda je Severina žrtva, a možda je i njezin menadžment priču o "curenju" plasirao kao dobru reklamu. Bilo je toga već, a akteri su u pravilu podigli veliku prašinu i postali superpoznati.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Cijenim što su uvrštene Charlize Theron i Jennifer Love Hewitt, one su mi jako seksi, a ni ove što se ponavljaju (Elizabeth Hurley, Halle Berry, Monica Bellucci, Angelina Jolie itd.) ne smatram suvišnima. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-