aaahahaha. humoristican si.Lastan » wrote: Simulacija da svi odlučimo biti homoseksualci jednako je zamisliva kao da svi odlučimo biti muškarci. U tome i jest stvar.
To nije stvar izbora.
Obrazuj se.
Gle, mene logorejom nećeš ustrašiti.
Populacije predatora i plijena imaju veze s tržištem, i točno sam ti već napisao kakve. Postavljaš pitanje na koje ti je u prethodnom postu unaprijed odgovoreno, što me samo tjera da ponovim: pokušaj malo i čitati umjesto da samo pišeš.
Po čemu je dabrova brana prirodna a čovjekov neboder neprirodan?
Aha: dabrovi su dio prirode pa su i njihove brane dio prirode, a čovjek po nekoj cirkularnoj definiciji nije dio prirode pa ni njegove građevine nisu dio prirode, a čovjek nije dio prirode upravo zato što njegove građevine nisu dio prirode?
Bulazniš.
kako to mislis da su nase dvije simulacije iste? sta je tebi? mi se sad mozemo dogovorit da smo svi comolungma, da se tako nazivamo, ali osim nazicva promijenit nista necemo.
osim toga, za bit svi muskarcima trebaju i neki operativni zahvati. za bit svi homoseksulacima je samo potrebna odluka i volja, nikakvi kozmeticki zahvati.
mislim, najlakse je rec dugom da buca, kako se ne bi posumnjalo da je bucanje u oku bucatelja.
dakle, u slucaju da svi odlucimo bit homoseksulacima, ljudska vrsta nestaje odlukom, nikakvim egzogenalijama, investicijama i ostalim i ljudskim intervencijama u prirodu.
naravno, pod ivjetom da se ne nadje neki drugi obloik reprodukcije. gle, npr..koluticavci. oni se savim fino raspolodjuju. mozda je nasa buducnost koluticavost?
i kako to mislis da se obrazujem? gdje to? jel u istoj skoli koja opravdava trziste s prirodom? kako se zove ta skola? egoliberalna? kriptoeugenicka?
aj ti lijepo se outaj i kazi odakle si ti to pokupio, ko je izvor, ko je sljedba i cemu to vodi? mislim, da mi vidimo iz nkojeg ti to sv(j)etonazora izvlacis ta univerzalna pravila?
osim toga, cak i ako je tako kao sto ti kazes, tj ono sto si popabircio jer ti je izgledao kao zgodan identitet ili opravdanje mozda, cak i ako zelis reci da postoji trziste u prirodi (o cijeni i vrijednosti da i ne govorim, a moguce je i cak i da se dodje do prirode kao sta ono..real entiteta), u najbolju ruku (gle, ruka. jos da je vidljiva, dje bi nam bio kraj) radi ne o konkurentskim trzistima ili cak, dakle, sustavima. prirodi covjek nije potreban za njeno trziste, a covjek stvara trziste bezobzirno koristeci, unistavajuci prirodu, zeleci se tako dokazati majci prirodi. ono, edip par ekselans trziste.
ukratko, mos ti jos do sutra tako odgovarat, a bilo bi bolje onda uzet pinel i farbat sobu i govorit da sta se tebe tice da je to crvena boja, kad je tebi zelena.
da, bre problematika. covjek za svoju izgradnju koristi neprirodne materijale. dabar koristi prirodne. ako dabar pocne radit brane od pvc kabela ili plasticnih vrecica, jer samo to moze naci, meni je to neprirodno, tebi je to ludilo brale prirodno.
nadalje, kakav profit ima dabar od svoje brane? pa nije valjda da je dabar kapitalist u kontekstu trzista prirode. ono, dabar predator. pogledajte film strave i uzasa..dabar napada burzu deblovinja. ili, romanticni film u kojem je debeli dabar izgradio fitnes branu i tako se zaljubio u svoju prirodu
a jel neko ima profit od nebodera? jel zato i napravljen? i jel dabar brana dio onoga sto zovemo prirodom ili ti doma imas poster na zidu koji te relaksira i podsjeca te tko si, poster sume na menhetnu ili apstraktni crtez prirode civilizacije..podzemna kanilizacija? mozda rudnik neki vanjski ili celicana je prizor koji opusta samo tako. ono, ah, sloboda, priroda..
dakle, jel sve prirodno ili nije. ajd, progovori napokon i taj totalitarizam, pa mi onda objasni to trziste i jel bog ima monopol.
eto ti pa cirkuliraj i plivaj kako znas. dam ti cak fore da izbrises iz postojanja rijeci poput..neprirodan, protuprirodan..nadprirodan cak. adajem ti i mogucnost da izmislis neke nove ako ti odgovaraju..npr..postprirodan. jel moze postenije? : zubo:
ps..
ne strasim te ja. i baj d vej, preuzivio si se..nije logoreja. koristi rijeci kako valja.