Homoseksualnost

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 Apr 2012, 15:12

Lastan » wrote: Simulacija da svi odlučimo biti homoseksualci jednako je zamisliva kao da svi odlučimo biti muškarci. U tome i jest stvar.
To nije stvar izbora.

Obrazuj se. :kava:

Gle, mene logorejom nećeš ustrašiti. :kava:

Populacije predatora i plijena imaju veze s tržištem, i točno sam ti već napisao kakve. Postavljaš pitanje na koje ti je u prethodnom postu unaprijed odgovoreno, što me samo tjera da ponovim: pokušaj malo i čitati umjesto da samo pišeš.

Po čemu je dabrova brana prirodna a čovjekov neboder neprirodan?
Aha: dabrovi su dio prirode pa su i njihove brane dio prirode, a čovjek po nekoj cirkularnoj definiciji nije dio prirode pa ni njegove građevine nisu dio prirode, a čovjek nije dio prirode upravo zato što njegove građevine nisu dio prirode? :zvrko:

Bulazniš.
aaahahaha. humoristican si. :kokice:

kako to mislis da su nase dvije simulacije iste? sta je tebi? mi se sad mozemo dogovorit da smo svi comolungma, da se tako nazivamo, ali osim nazicva promijenit nista necemo.
osim toga, za bit svi muskarcima trebaju i neki operativni zahvati. za bit svi homoseksulacima je samo potrebna odluka i volja, nikakvi kozmeticki zahvati.
mislim, najlakse je rec dugom da buca, kako se ne bi posumnjalo da je bucanje u oku bucatelja.
dakle, u slucaju da svi odlucimo bit homoseksulacima, ljudska vrsta nestaje odlukom, nikakvim egzogenalijama, investicijama i ostalim i ljudskim intervencijama u prirodu.
naravno, pod ivjetom da se ne nadje neki drugi obloik reprodukcije. gle, npr..koluticavci. oni se savim fino raspolodjuju. mozda je nasa buducnost koluticavost? :ne zna:

i kako to mislis da se obrazujem? gdje to? jel u istoj skoli koja opravdava trziste s prirodom? kako se zove ta skola? egoliberalna? kriptoeugenicka?

aj ti lijepo se outaj i kazi odakle si ti to pokupio, ko je izvor, ko je sljedba i cemu to vodi? mislim, da mi vidimo iz nkojeg ti to sv(j)etonazora izvlacis ta univerzalna pravila?

osim toga, cak i ako je tako kao sto ti kazes, tj ono sto si popabircio jer ti je izgledao kao zgodan identitet ili opravdanje mozda, cak i ako zelis reci da postoji trziste u prirodi (o cijeni i vrijednosti da i ne govorim, a moguce je i cak i da se dodje do prirode kao sta ono..real entiteta), u najbolju ruku (gle, ruka. jos da je vidljiva, dje bi nam bio kraj) radi ne o konkurentskim trzistima ili cak, dakle, sustavima. prirodi covjek nije potreban za njeno trziste, a covjek stvara trziste bezobzirno koristeci, unistavajuci prirodu, zeleci se tako dokazati majci prirodi. ono, edip par ekselans trziste. :zubo:

ukratko, mos ti jos do sutra tako odgovarat, a bilo bi bolje onda uzet pinel i farbat sobu i govorit da sta se tebe tice da je to crvena boja, kad je tebi zelena. :D

da, bre problematika. covjek za svoju izgradnju koristi neprirodne materijale. dabar koristi prirodne. ako dabar pocne radit brane od pvc kabela ili plasticnih vrecica, jer samo to moze naci, meni je to neprirodno, tebi je to ludilo brale prirodno.

nadalje, kakav profit ima dabar od svoje brane? pa nije valjda da je dabar kapitalist u kontekstu trzista prirode. ono, dabar predator. pogledajte film strave i uzasa..dabar napada burzu deblovinja. ili, romanticni film u kojem je debeli dabar izgradio fitnes branu i tako se zaljubio u svoju prirodu
a jel neko ima profit od nebodera? jel zato i napravljen? i jel dabar brana dio onoga sto zovemo prirodom ili ti doma imas poster na zidu koji te relaksira i podsjeca te tko si, poster sume na menhetnu ili apstraktni crtez prirode civilizacije..podzemna kanilizacija? mozda rudnik neki vanjski ili celicana je prizor koji opusta samo tako. ono, ah, sloboda, priroda.. :D

dakle, jel sve prirodno ili nije. ajd, progovori napokon i taj totalitarizam, pa mi onda objasni to trziste i jel bog ima monopol. :cerek:

eto ti pa cirkuliraj i plivaj kako znas. dam ti cak fore da izbrises iz postojanja rijeci poput..neprirodan, protuprirodan..nadprirodan cak. adajem ti i mogucnost da izmislis neke nove ako ti odgovaraju..npr..postprirodan. jel moze postenije? : zubo:

ps..

ne strasim te ja. i baj d vej, preuzivio si se..nije logoreja. koristi rijeci kako valja. :zubo:

Lastan

Post 06 Apr 2012, 15:40

..a unda » wrote:
aaahahaha. humoristican si. :kokice:
Ne. Nisam. :kava:
kako to mislis da su nase dvije simulacije iste? sta je tebi? mi se sad mozemo dogovorit da smo svi comolungma, da se tako nazivamo, ali osim nazicva promijenit nista necemo.
osim toga, za bit svi muskarcima trebaju i neki operativni zahvati. za bit svi homoseksulacima je samo potrebna odluka i volja, nikakvi kozmeticki zahvati.
Ponavljam: trabunjaš.

Ako želiš dokazati suprotno, postani ti homoseksualac. Odlukom i voljom.
Dok to ne učiniš, odgovorno tvrdim da sereš kvake.
dakle, u slucaju da svi odlucimo bit homoseksulacima, ljudska vrsta nestaje odlukom, nikakvim egzogenalijama, investicijama i ostalim i ljudskim intervencijama u prirodu.
U slučaju da svi odlučimo biti muškarcima, ditto.
Nekolicina nas ti ovdje pokušava objasniti da homoseksualnost nije pitanje odluke, ali ti se praviš mutav.

Ali sad mi je jasan lanjsi Gay Pride u Splitu. Ako si ti primjer tolerantnijih Splićana… majko mila.
i kako to mislis da se obrazujem? gdje to? jel u istoj skoli koja opravdava trziste s prirodom? kako se zove ta skola? egoliberalna? kriptoeugenicka?
Gimnazija bi trebala biti dovoljna. Pod uvjetom da shvatiš ono što ondje naučiš.
aj ti lijepo se outaj i kazi odakle si ti to pokupio, ko je izvor, ko je sljedba i cemu to vodi? mislim, da mi vidimo iz nkojeg ti to sv(j)etonazora izvlacis ta univerzalna pravila?
Znaš li kako se kreću odnosi populacija predatora i plijena?
Znaš li formulirati zakon ponude i potražnje?

Odgovori na ova pitanja (i ne mislim na da/ne, nego na konkretne pojave o kojima te pitam) i odgovori će ti izroniti sami.
da, bre problematika. covjek za svoju izgradnju koristi neprirodne materijale. dabar koristi prirodne. ako dabar pocne radit brane od pvc kabela ili plasticnih vrecica, jer samo to moze naci, meni je to neprirodno, tebi je to ludilo brale prirodno.
Po čemu su ti materijali neprirodni?
Aha, ne možeš ih naći drugdje u prirodi nego ih čovjek sâm proizvodi.

Onda su brane prirodne – ali paukova mreža već nije. Jer pauk mrežu plete od tvari koje nema drugdje u prirodi, nego je pauk sâm proizvodi.
nadalje, kakav profit ima dabar od svoje brane? pa nije valjda da je dabar kapitalist u kontekstu trzista prirode.
Naravno da ima profit. I to višestruki.
Zar misliš da bi dabrovi ulagali tolik kolektivni napor da od toga nemaju koristi?
Prvo, zaštita od predatora.
Drugo, pristup hrani.
A i samo prikupljanje građe za branu im koristi jer, jebiga, treba te zube trošiti da ne narastu previše.
ne strasim te ja. i baj d vej, preuzivio si se..nije logoreja. koristi rijeci kako valja. :zubo:
Mnogo riječi, nimalo smisla… da, logoreja je. :kava:

Kao što rekoh, nećeš me utopiti bujicom svojih riječi. Ma koliko se trudio.
Beta ženka

Post 06 Apr 2012, 15:51

Jebem mu, unda, zar se stvaaaarno mora opet navoditi Carlina i njegovo objašnjenje prirode, njezinog očuvanja, svrhe plastike itd.:

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
kuki

Post 06 Apr 2012, 15:51

..a unda » wrote: mislim, radi ovakvog pristupa metodom svetog rata,

ovakvim pristupom, ama bas nista. :D
Zaboravljaš jednu sitnicu. Većina nas je vjerojatno sudjelovala u barem četiri topika na kojima je strpljivo guglala argumente, počevši od onih da homoseksualnosti ima i među životinjama, pa nikako nije neprirodna, do "neizlječivosti" i razloga zbog kojih znanstvena zajednica homoseksualnost ne smatra bolešću, do opravdanosti posvajanja djece.

Ne mogu govoriti u tuđe ime, ali ja sam se u nekom trenutku jednostavno umorila. Da razgovaram s malim djetetom ili ikakvim djetetom, vrlo bih rado ponovno detaljno argumentirala. I guglala istraživanja o svemu o čemu ih mogu naći.

Debilima kakvi se pojavljuju u tim raspravama argumentiranje apsolutno ništa ne znači.

Za tebe postoji ta jedna pretpostavka da nisi debil i da trolaš, i da guglanje istraživanja nema smisla. Imaš doma google scholar kao i svi mi, ako te nešto zanima, pronađi. Meni se zbilja ne da toliko energije ulagati u hranjenje trola.

Da mislim da jesi debil, osjetila bih sažaljenje prema Silajn i uopće se ne upuštala u ikakvu raspravu.

Ako sam posve u krivu i ti ozbiljno misliš da je moguće svojevoljno promijeniti seksualnu orijentaciju, odi se učlani u klub morona i subotama s njima pij čaj.
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 16:39

..a unda » wrote:

mislim, radi ovakvog pristupa metodom svetog rata, tisucu godina nam je trebalo da se pokislo vratimo tamo gdje smo bili i jos jedno tisucu godina to ne zelimo priznati i onda se cudimo kad nam vjeronauk s fanfarama udje u skole, jer mu ne mozete nista. ovakvim pristupom, ama bas nista. :D
Gle, ti tražiš da kontriramo ovim nebulozama koje govoriš. Ako to radiš jer misliš da će neki glupan koji ovo možda čita imati koristi i obrazovati se, džabe ti. Neće. S tim ljudima nema dijaloga, NEMA, nego ti nakon takvog "dijaloga" dođe da se propucaš.

Zašto me ovo nervira. Zato što je ovo mainstream, a ne neko zalutalo uvrnuto mišljenje. Nervira me što takve ljude srećem svakodnevno i ako pametni ljudi misle da se debatiranjem s njima može nešto postići onda tek idemo u kurac. Na izjave tipa "homoseksualnost je odluka" treba jasno reći da je to glupost. Glupost. Dok to ne uđe u glavu ili dok budale ne odustanu. Jer nema tog argumenta, dokaza (ako je riječ o dokazima onda se spominju homoseksualni lobiji koji podmeću dokaze u svoju korist) koji će njima dokazati išta.

Kao što sam ti već rekla, ovakve izjave su samo tapšanje po ramenu onih idiota koji bacaju kamenje.
Ali jebo kamenje, ne straše me oni, strašite me ti i Pješčana. Straše me normalni ljudi od kojih odjednom čujem ovakve strahote i onda stvarno mislim da za ovaj Balkan nema nikakve nade. Jer postoji ponešto agresivaca i jedna krasna "tolerantna" većina koja im daje gorivo. Samo dajte, ali dajte onda uzmite i odgovornost za ovakvo grozno lupetanje i posljedice istog.

I ako ćeš ovo okretati na cirkus, ne trudi se pisati.
Beau

Post 06 Apr 2012, 16:55

jednokratni klon » wrote:
To što on glumi pred društvom da je hetero ne znači da jest hetero. Sad sam stvarno zbunjena. Zar stvarno ljudi mahom vjeruju da su gejevi koji se ožene heteroseksualci? :eek: :S
Ma daj mi nemoj to reć. :eek: :eek:
Nu, a jel tvoj otac, na primjer, hetero?
Kako znaš da je? Ne znaš, naravno. Možda se čovjek zapravo cijeli život pali na momke :ne zna:
Po toj logici, kako za ikoga, osim sebe samog, možeš reći da je hetero ili homo??

Rekoh, u duši je peder ( o tom dijelu ne možeš sam odlučiti), ali s pozicije društva on obavlja funkciju heteroseskualca. Isto kao i tvoj i moj ćaća. A na šta se oni pale, ne želim znati.

I ne mogu vjerovat da Undu učite toleranciji prema pederima. I o izlaženju iz ormara :eek: :eek:
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 16:57

BoDerek » wrote: I ne mogu vjerovat da Undu učite toleranciji prema pederima. I o izlaženju iz ormara :eek: :eek:
Jesi ti pročitala njegove postove? Nekako čisto sumnjam.
I meni je unda simpatičan, ali ne mogu zbog toga selektivno čitati, loša sam u žmirenju.
Beau

Post 06 Apr 2012, 17:00

Jesi ti pročitala njegove postove? Nekako čisto sumnjam.
I meni je unda simpatičan, ali ne mogu zbog toga selektivno čitati, loša sam u žmirenju.
Pa pročitala sam. Unda filozofira na svoj način. Ne razumijem kako iščitavate ovakve gadosti iz njegovih postova.

Sve je počelo jer je Lastan usporedio odluku o jebanju istog spola s odlukom da postaneš muškarac. I Unda mi samo pokušava objasniti razliku te dvije odluke :rofl:
Lastan

Post 06 Apr 2012, 17:03

BoDerek » wrote:Sve je počelo jer je Lastan usporedio odluku o jebanju istog spola s odlukom da postaneš muškarac. I Unda mi samo pokušava objasniti razliku te dvije odluke :rofl:
Ne. Usporedio sam odluku da postaneš homoseksualac s odlukom da postaneš muškarac.

Vidim da ni tebi nije sasvim jasna razlika između jebanja istog spola i postajanja homoseksualcem.
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 17:03

A što ti iščitavaš iz rečenice "odlukom se postaje homoseksualac"? Također, prvo si se založila za stav da je netko hetero zato jer se oženio zbog društvenog pritiska i nikako da ti se objasni da nema veze što društvo misli o njemu nego ono što on uistinu jest. Ali unda čak nije rekao to nego je moguće postati homoseksualac odlukom. Kakvom crnom odlukom? Ja čekam da kaže da nas zajebava, ništa drugo.
Beau

Post 06 Apr 2012, 17:08

Lastan » wrote: Ne. Usporedio sam odluku da postaneš homoseksualac s odlukom da postaneš muškarac.

Vidim da ni tebi nije sasvim jasna razlika između jebanja istog spola i postajanja homoseksualcem.
Je, je, jasna je meni razlika. Djetetu je ta razlika jasna. Jedno je na šta drkaš, a drugo što jebeš.
Ali i Unda je u kasnijim postovima objasnio na što se odnosi ta odluka.
Dobro, on je poslije proširio sve to, kako mu i dolikuje :D . Ali sigurno je da ne misli da su pederi sami krivi što su pederi. A pogotovo je sigurno da ne potiče na kamovanje pedera.
Beau

Post 06 Apr 2012, 17:11

jednokratni klon » wrote:A što ti iščitavaš iz rečenice "odlukom se postaje homoseksualac"? Također, prvo si se založila za stav da je netko hetero zato jer se oženio zbog društvenog pritiska i nikako da ti se objasni da nema veze što društvo misli o njemu nego ono što on uistinu jest. Ali unda čak nije rekao to nego je moguće postati homoseksualac odlukom. Kakvom crnom odlukom? Ja čekam da kaže da nas zajebava, ništa drugo.
Ex, rekla sam da ima heteroseksualne odnose, a ne da je heteroseksualac.

A ovo ostalo neka Unda sam sebi bude advokat. Ali potrajat će, jer mu je očito zabavno ovako :D
Lastan

Post 06 Apr 2012, 17:12

BoDerek » wrote: Je, je, jasna je meni razlika. Djetetu je ta razlika jasna. Jedno je na šta drkaš, a drugo što jebeš.
Ali i Unda je u kasnijim postovima objasnio na što se odnosi ta odluka.
Ako ti iz undiniih postova možeš iščitati nešto što ja nisam, molim te, ukaži mi na to.
Jer sam do ove rasprave o undi imao puno bolje mišljenje i volio bih ga vratiti na tu razinu.
Dobro, on je poslije proširio sve to, kako mu i dolikuje :D . Ali sigurno je da ne misli da su pederi sami krivi što su pederi. A pogotovo je sigurno da ne potiče na kamovanje pedera.
Nisu sami krivi što su pederi, ali su sami tako odlučili. I mogu odlučiti drugačije. Ali to ne čine. Dakle, sami su krivi.

Jebiga, ja ne vidim gdje on odstupa od te logike dovoljno da se izbjegne pad u ovu spiralu. :ne zna:

To što ne potiče na kamenovanje… pa, nije mi to neka utjeha. Jer ovo što on govori djeluje mi tek za dlaku manje zadrto od onih koji izađu na Rivu s kamenjem i teglama za cvijeće.
Dobro, za dlaku i za kamen.
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 17:13

Ja ne mislim da se netko tko misli da se homoseksualac jednog lijepog sunčanog dana odlučio da bude homo, a usput jebe ženu pa je hetero, ali se samo češlja kao homo, nužno zalaže za kamenovanje, ne, može biti najveći pacifist, ali ponavlja istu glupost koju ponavljaju takvi. To je kao kad Crkva naloži vatricu pa opere ruke jer je ona za ljubaf i mir, ali to što propovijeda nema nikakve veze što će netko kasnije na temelju tih baljezgarija baciti kamen.
Kao što rekoh, još uvijek undi dajem benefit of the doubt, ali na glupost govorim da je glupost.
Lastan

Post 06 Apr 2012, 17:15

BoDerek » wrote:A ovo ostalo neka Unda sam sebi bude advokat. Ali potrajat će, jer mu je očito zabavno ovako :D
Neće.

Nastavi li ovako još malo, stavit ću ga na svoju internu listu onih s kojima je nemoguće raspravljati.
A nakon toga će rasprava izgledati drugačije. Nije unda jedini koji može trolati i podjebavati.
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 17:15

BoDerek » wrote: Ex, rekla sam da ima heteroseksualne odnose, a ne da je heteroseksualac.

A ovo ostalo neka Unda sam sebi bude advokat. Ali potrajat će, jer mu je očito zabavno ovako :D
Pa ja zbilja ne znam zašto si nam morala pojasniti da muškarac koji jebe ženu ima hetero odnose. :rofl: Niti znam kakve to veze ima s onim što su unda i pješčana tvrdili.
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 17:17

Lastan » wrote: Neće.

Nastavi li ovako još malo, stavit ću ga na svoju internu listu onih s kojima je nemoguće raspravljati.
+1

Neće to potrajati jer ako on uskoro suvislo ne objasni sve što je rekao ili ne kaže "jesam vas" ja sigurno neću gubiti vrijeme raspravljajući o nečem o čemu sam već stoput raspravljala s daleko manje inteligentnim ljudima.
Beau

Post 06 Apr 2012, 17:20

Pa ja zbilja ne znam zašto si nam morala pojasniti da muškarac koji jebe ženu ima hetero odnose. :rofl: Niti znam kakve to veze ima s onim što su unda i pješčana tvrdili.
Pa zato što ja mogu danas odlučiti da ću imat lezbijski odnos, ali ne mogu odlučiti da ću postat lezbijka :o

A ne mogu odlučiti ni da ću postat muškarac. Barem ne danas. Za operaciju je potrebno mnogo više.
Lastan

Post 06 Apr 2012, 17:22

BoDerek » wrote: Pa zato što ja mogu danas odlučiti da ću imat lezbijski odnos, ali ne mogu odlučiti da ću postat lezbijka :o

A ne mogu odlučiti ni da ću postat muškarac. Barem ne danas. Za operaciju je potrebno mnogo više.
Ali za tu je operaciju još uvijek potrebno manje nego za promjenu seksualne orijentacije.

Ja mogu otići na operaciju i postati žena.
Ali nekako mi se čini da bih tada postao lezbijkom.
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 17:23

BoDerek » wrote: Pa zato što ja mogu danas odlučiti da ću imat lezbijski odnos, ali ne mogu odlučiti da ću postat lezbijka :o
Super. Unda, naime, kaže (ako ne promijeni ploču) ne da je moguće imati homo odnos nego da je moguće postati homoseksualac.
Beau

Post 06 Apr 2012, 17:27

Super. Unda, naime, kaže (ako ne promijeni ploču) ne da je moguće imati homo odnos nego da je moguće postati homoseksualac.
On kaže da je dobar dio homo odnosa, kao i ostalih, odluka.

I trkelja o mogućoj naknadnoj promjeni seksualne orijentacije...Nužda je majka čudnih odnosa u krevetu....srać sroć. I postati gej u 25.

edit: No sačekajmo njega. Ćutim dolazak ogromne plahte :o
ali

Post 06 Apr 2012, 17:37

Molim znalce (vidim da se razumijete u tematiku) da mi pojasne misteriju.

Ukoliko je tip u braku i jebe ženu samo za blagdane (btw. sretan Uskrs :) ) a zapravo je taj brak samo krinka jer se čovjek pali na muškarce, ali zbog okoline mora biti u ormaru.....e pa ako on ima zbog okoline hetero seksualni odnos..kako taj odnos izgleda?
Da li se njemu u tom odnosu digne ili šta :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 06 Apr 2012, 17:40

Lastan » wrote: Ne. Nisam. : kava:

Ponavljam: trabunjaš.

Ako želiš dokazati suprotno, postani ti homoseksualac. Odlukom i voljom.
Dok to ne učiniš, odgovorno tvrdim da sereš kvake.
odgovorno? ma briga koga ovdje. aj depompozni se. :D
bogati, il ce bit kako ti oces il nece bit nikako? zasto bih ja trebao postat homoseksualac, a da bi to tebi trebao bit neki dokaz?
kako se ti to tako lako prebacujes sa simulacija na iskustvo i to pojedinacno iskustvo, a da bi postalo univerzalno? i to bez trunke griznje savjeti ili primisli da mozda to tako bas i ne treba biti? i onda ja trabunjam, a ti u rovu. i to se jos oces naucit mojim islkustvom? e, pa, lastane, lastane..
matematika nije bas jaca strana, a? : kokice:
U slučaju da svi odlučimo biti muškarcima, ditto.
Nekolicina nas ti ovdje pokušava objasniti da homoseksualnost nije pitanje odluke, ali ti se praviš mutav.

ne, nego se vi pravite lukavi. mislim, ima ovdje jos vlaja osim vas. :D
dakle, da ponovim, homoseksulanost moze biti..da ponovim..moze biti..da ponovim, moze biti..da ponovim, moze biti..:tup, kkrrrk, ne preskacem vise: ili :samar do dva: ..i odluka, izbor i mislim da je to u vecoj mjeri nego sto se to zeli priznati ili podcijeniti taj izbor. a sad, meni je puno zanimljivije od homoseksualnosti i heteroseksualnosti, zasto i cemu takav otpor. nadalje, sve je, tj barem ovaj dio topika, pocelo s prirodom i tjeranja maka na konac tramo gdje nema ni konca ni maka.

dakle, sve sto je prirodno, a cak i ljudsko, nije mi strano. jel tako ili nije? a prirodno je sve, cak i ako nije ljudski i tu je onda..cvrc milojko, blekaut.
a sto je to onda neprirodno? dok mi ne nabrojis i ako vec inzistiras, mozemo upotrijebit i tvoju metodu, dakle, dok ne nabrojis nekoliko osnovnih primjera sto je to neprirodno, jer zeljni smo tvojeg pojedinacnog iskustva kao univerzalnog zakona i objasnjenja svijeta, ja cu ostat pri tom da je debljina nakon neke granice prostora, vremena i mase neprirodna i to na nacin da sto je vise te mase, da je utoliko debljina ili kako cemo je vec nazvati, neprirodnija.
Ali sad mi je jasan lanjsi Gay Pride u Splitu. Ako si ti primjer tolerantnijih Splićana… majko mila.

dosta je toga tebi nejasno, ali nisi jos svjestan toga. samo pokusavam biti tolerantan prema svima, a ne samo prema nekima i tako prirodu pretvarati u politiku i interes i pateticno kukati do militantnosti o zastiti nekih ugrozenih, jer ce ta bitka biti odlucna. za nas. jebiga, treba druge iskoristiti kad je vec situacija.

Gimnazija bi trebala biti dovoljna. Pod uvjetom da shvatiš ono što ondje naučiš.

to su te ucili u gimnaziji? ma nije moguce. bit ce to ona vokickina gimnazija? :D

Znaš li kako se kreću odnosi populacija predatora i plijena?
Znaš li formulirati zakon ponude i potražnje?

Odgovori na ova pitanja (i ne mislim na da/ne, nego na konkretne pojave o kojima te pitam) i odgovori će ti izroniti sami.

sta oces, brzu poduku? nema tog kraljevskog puta.. konkretne kazes? ..konkretne? :D

nece nikakvi odgovori izroniti osim eugenickih npr.
prirodni i drustveni zakoni se ne daju tako lako preslikati, cak i ako bi mi htjeli da slice, a i nije mi jasno ako je to isto, cime priroda proizvodi plijen, a cime covjek ponudu i da li si ti trzisno plijen i koika je tvoja prirodna vrijednost, da ne kazem cijena? : D

naravno da ne znam formulirati zakon ponude i potraznje. nitko to ne zna, ato sto ti mislis da znas, to nije mooj problem. narocito ne znam gdje je populacija u ponudi i potraznji, a o tome sto je zivo, a sto ne i jel to uopce ima neke veze, bolje mi je ne govorit.

ali, ljude treba nekako nagovoriti, narocito ako nesto svima bezvrijedno hoces skupo prodat, pa eto, moras stvorit i neki kontekst da bi izmislio tocku ekvilibrija i mislit da je tako priroda u ravnotezi..

Po čemu su ti materijali neprirodni?
Aha, ne možeš ih naći drugdje u prirodi nego ih čovjek sâm proizvodi.

Onda su brane prirodne – ali paukova mreža već nije. Jer pauk mrežu plete od tvari koje nema drugdje u prirodi, nego je pauk sâm proizvodi.

bravo, da, ti materijali su neprirodni jer ih nema u prirodi. :top: : zubo:

kako paukova mreza nije prirodna? aj ti zaljepi neboder, ne znam..pljuvackom? :ne zna: :D

Naravno da ima profit. I to višestruki.
Zar misliš da bi dabrovi ulagali tolik kolektivni napor da od toga nemaju koristi?
Prvo, zaštita od predatora.
Drugo, pristup hrani.
A i samo prikupljanje građe za branu im koristi jer, jebiga, treba te zube trošiti da ne narastu previše.

ko, bre? pa nije to profit. to je prezivljavanje, zivljenje, zivot. to je onaj ciklus kojeg ti simplicificiras i svodis na funkciju ponude i potraznje. to je sklad, ravnoteza (nesto drugo od tocke ekvilibrija).
profit nije sklad u tom smislu, on koristi nered, njemu treba nered, a nije upce potreban za zivot. to je (figurativno, da me ne ides ispravljat slucajno :zubo: ), samo nepotrebno salo za koje se zeli dokazati da je nuzno i prirodno. :D

Mnogo riječi, nimalo smisla… da, logoreja je. : kava:

Kao što rekoh, nećeš me utopiti bujicom svojih riječi. Ma koliko se trudio.

a dobro, onda se i definicija logoreje promijenila, prosirila, ali valjda ti znas bolje sto je to logoreja. ipak, ja cu ostati pri svom i tu cu rijec upotrebljavati za ono zasto mislim da je namijenjena, a za ovo za sto ti mislis (o da, znam na sto mislis) koristit cu drugu ili druge neke preciznije rijeci. zasto ljude dovodit bezveze u zabunu? :D
Beau

Post 06 Apr 2012, 17:40

Lastan » wrote: Ali za tu je operaciju još uvijek potrebno manje nego za promjenu seksualne orijentacije.

Ja mogu otići na operaciju i postati žena.
Ali nekako mi se čini da bih tada postao lezbijkom.
:rofl: Pa to je možda to. Napokon smo skužili što Unda želi reć. Moguće je promijeniti seks. orijentaciju, odnsosno iz hetero postati homo, ali samo ako prije toga promijenimo spol.
..a unda
Undaminator

Post 06 Apr 2012, 17:42

ali » wrote:Molim znalce (vidim da se razumijete u tematiku) da mi pojasne misteriju.

Ukoliko je tip u braku i jebe ženu samo za blagdane (btw. sretan Uskrs :) ) a zapravo je taj brak samo krinka jer se čovjek pali na muškarce, ali zbog okoline mora biti u ormaru.....e pa ako on ima zbog okoline hetero seksualni odnos..kako taj odnos izgleda?
Da li se njemu u tom odnosu digne ili šta :ne zna:
..ja mislim da njemu vise nije ni do cega. :D
  • Information