Poznaje ona tebe, ne brini.
Ponašaj se!
Nije li se ona dovela u neugodnu situaciju samim organiziranjem spoja na slijepo?jevgenija » wrote:Ne želim dovesti prijateljicu u neugodnu situaciju. A to je vrlo lako moguće ako samo budem ja.
Zapravo, prilično je izgledno.
Pa rekla sam to već - ona je tak puna povjerenja u ljude i njihovu ljepotu i dobrotu i sve ikadElliQuinn » wrote: Nije li se ona dovela u neugodnu situaciju samim organiziranjem spoja na slijepo?
Valjda te poznajejevgenija » wrote:Ne želim dovesti prijateljicu u neugodnu situaciju. A to je vrlo lako moguće ako samo budem ja.
Glavno da se mene zdušno nagovaralo da odem pobrati isti.Lord Byron » wrote: A čuj, nije li to ljudski strah od nepoznatog - ti se nisi barem malo unaprijed bojala svog prvog puta?
Ne radi se strahu od odjeba - ali, ima odjeba i ima odjeba. Čak nisam siguran ni da je "strah" primjerena riječ; rekao bih da se prije radi o izbjegavanju ogromne nelagode u situaciji gdje krivo pročitaš pozitivne signale pa "izletiš u prazno". Teško je to poslije pokrpati ako čovjek želi ostati u nekakvim dobrim odnosima.
Ja nisamex_anais » wrote:Glavno da se mene zdušno nagovaralo da odem pobrati isti.Ne samo ti, nego i one kokoši na katu iznad.
![]()
A ja ne kužim kako zadržati dobre odnose bez izlijetanja. Mislim, pristojno je izletjeti, čisto reda radi, kao kad pitaš 'Kako ste?'. Jedino je malo problem ako pristane a tebi se ne da, ali da se lako izvući i iz toga. Ili se žrtvuješ (pa odslušaš o virozi i problemima s probavom).ex_anais » wrote:
To apsolutno razumijem; nije mi jasno kako zadržati dobre odnose nakon takvog izlijetanja.
Istina, istina.Hekatonhir » wrote:
A gledaj, ako ti ona daje znakove a ti ne reagiraš - to jest odbijanje, kako ga god nazvao. Jer što će ona pomisliti? Pa da ti je ružna, da je ne želiš. Bit će razočarana jer ti se nudila - suptilno, doduše, ali nema veze - a ti tu ponudu nisi prihvatio.
Odbijanje ne mora biti verbalizirano da bi boljelo.
Tebe se nagovaralo jer ti je trebao odjeb. Psisa ti je to tražila.ex_anais » wrote:
Glavno da se mene zdušno nagovaralo da odem pobrati isti.Ne samo ti, nego i one kokoši na katu iznad.
![]()
Istina.
Ako bih već izletjela onda bi mi se jako dalo.Margarita wrote: A ja ne kužim kako zadržati dobre odnose bez izlijetanja. Mislim, pristojno je izletjeti, čisto reda radi, kao kad pitaš 'Kako ste?'. Jedino je malo problem ako pristane a tebi se ne da, ali da se lako izvući i iz toga. Ili se žrtvuješ (pa odslušaš o virozi i problemima s probavom).
Koječije prijateljstvo???? Prijateljice koja ti je smjestila blind date (što je po meni onako granično s drskim)?jevgenija » wrote:Ne želim dovesti prijateljicu u neugodnu situaciju. A to je vrlo lako moguće ako samo budem ja.
Samo se nemoj dovesti u iskušenje da zaista odtrepćeš kavu i glumiš nešto što nisi.jevgenija » wrote: Pa rekla sam to već - ona je tak puna povjerenja u ljude i njihovu ljepotu i dobrotu i sve ikad
O, kako sam znao.
Lord Byron » wrote: O, kako sam znao.
BTW, danas očito nisam najjasniji: jedna je stvar "otići po odjeb", a sasvim druga krenuti u zagrljaj/poljubac/nešto vođen pogrešno pročitanim signalima.
Ako još uvijek trepće onda stvarno dobro glumi.ex_anais » wrote:
Samo se nemoj dovesti u iskušenje da zaista odtrepćeš kavu i glumiš nešto što nisi.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests