U lovu na muške kurve!
Nenia Salonitana » wrote:mudriji i iskusniji, imam ja za vas puno pitanja.![]()
pa krenimo...
jel može tehnika nadomijestiti kemiju?
Hmmm...jel može tehnika nadomijestiti kemiju?
Moja se prija zbog kemije proizvedene tehnikom i udala za doticnog tehnicara.
Doduse, iz slicnog se razloga i rastala.
Evo ti jedna prica iz davnina.
Prica pocinje tamo negdje osamdesetih godina proslog stoljeca. Moja prija nema decka, kao ni ja i nesretne smo, nitko nas nece i vec sam pisala o tome.
Onda jedan frend upozna tog decka pa njega upozna s nama a prvenstveno kao mozebitnog potencijalnog za moju prijateljicu.
Onako...visok momak, student, ne narocito zgodan u glavi ali dobro gradjen, sportas, sklon adrenalinskim sportovima.
Drcnog drzanja, malo arogantnog ponasanja, Zoki samo takav. Bas podsjeca na njega.
Nije glup, ambiciozan, ima velike planove za buducnost, siguran u sebe i u to da ce uspjeti u zivotu.
Ajde, kad si mlad, takva je vecina, puna entuzijazma i volje ali je meni bio malo naporan sa takvim svojim stavom i drzanjem.
No, ne treba smetnuti s uma da je on meni 'oteo' frendicu pa je i to bio dodatni razlog nase medjusobne nesimpaticnosti. Ali smo se ponasali korektno, sto ce rec da se nismo izbjegavali ali ne i previse druzili. Ionako nije bitno.
Elem, prohodala moja frendica s njim ne sto bi bila oborena na prvi pogled nevidjenom kemijom i fatalnom privlacnosti kakva se ocekuje u to doba, nego ono....nije glup, duhovit je, zabavan, malo napuhan ali ona voli takve, samopouzdane i sigurne u sebe, i uostalom, nije da joj se sto bolje nudi pa eto....nis je ne kosta probat.
Tako se oni vodali za rukice koji tjedan, malo kino, Kavkaz, Zvecka, pa na slaju, pa u parkic i odu njemu starci na vikend na more i ona prvi put dodje kod njega doma. Sami i imaju vremena a nije da su se prvi put vidli pa da si moraju pamtit imena.
I kako to vec ide, mic po mic, jedna stvar vodi drugoj, druga onda trecoj i kaze ona kako je nakon tog treceg puta (istu tu vecer, jelte
Najme kaj, ispostavilo se da je tip bio necural born faker. Talent kakav se rijetko nalazi. Prirodno obdaren i voljom i mogucnostima. I zeljom da zadovolji zenu.
I kako tome odolit?
Uglavnom, njegova vanserijska tehnika je dovela do eksplozije feromona i ostalih kemijskih supstanci kod nje i zaljubila se preko glave.
A i on, ne mogu grijesit dusu pa rec da njemu nije bilo stalo do nje a ne samo do seve.
Ozenili se nakon par godina hodanja, kad su dilpomirali, on odsluzio vojsku i kako to vec treba biti, dobili dvoje djece i sve islo kako i treba ici.
On je volio sebe i volio si ugadjati pa si je priustio sto mu je bio gust ali je bio i jako ponosan na zgodnu zenu, djecu i nije da im je ista falilo. Imalo se, moglo se.
No, kasnije se ispostavilo da je svoj seksualni talent i vrhunsku tehniku rado dijelio i sa drugim zenama. Valjda po onoj...nije beg cicija.
Posao mu je isao na ruku jer je cesto putovao i tako je to islo dok nije dao otkaz zbog (po mome) nesposobnosti suradnje s drugim ljudima jer je on bolji od njih pa sta ce njemu netko nesto govorit i pokrenuo je vlastiti poso.
Koji nije krenuo kako je trebao.
Pa je postao nervozan.
Sto ne bi bilo toliko strasno jer jebiga, nakon petnestak godina braka nije to tako cudno.
Ali su onda pocele dolaziti poruke seksualnog sadrzaja iz kojih je bilo jasno da je njegov tehnicizam doveo do proizvodnje kemije i kod drugih zenskih osoba. Koje su se sjecale sveopce raspamecenosti nakon seksualnog druzenja s njim i to podrobno opisivale.
Tu prica postaje ruzna kako vec te price budu ruzne, ali sad je ona sretno razvedena vise godina, odbolovala i odzalila sto je trebala i na to gleda kao na dio zivota koji je bio dobar -dok je bio dobar.
Ne zali za godinama , njemu zamjera sto nije sve to pametnije izveo ali jedina stvar za koju kaze da bi rado s njim je seva.
Da kad bi postojala mogucnost da se teleportira do nje i odteleportira nakon obavljenog posla a sve bez puno price, da bi si ga priustila.
Inace, nemaju nikakav kontakt vec koju godinu.
Naravno, do svega ovog smo ona i ja dosle vremenom kroz price i price uz pivo i pljuge analizirajuci kako zenske vec analiziraju i rasclanjuju.
Ah, koje je to dobro doba bilo kad sam jos pusila. Cigarete.
Eto...pa ako ti pomogne.
Pa skini ih da ti krv procuri kroz nogu iznutra.Tea Tree » wrote:Jao kako su me stisnule čarape koje sam neki dan kupila! Muške sokne, super neki pamuk, predivne za nošenje, ali guma prečvrsta.
Šta ću sad?
Mozda kad ih operes koji put malo popusti guma.
Jesu dokoljenke ili sokne?
baro, ja ovo niš nisam skonto. 
nervozan je bio zbog posla il zbog 15 godina braka? il što više nije bilo putovanja?
..što su se razveli? manjak novca, nedostatak putovanja, šaranje? za šaranje se nije znalo prije? ..
tilt
tea, presijeci koju gumenu nit
nervozan je bio zbog posla il zbog 15 godina braka? il što više nije bilo putovanja?
..što su se razveli? manjak novca, nedostatak putovanja, šaranje? za šaranje se nije znalo prije? ..
tilt
Sokne.Bara huda » wrote: Pa skini ih da ti krv procuri kroz nogu iznutra.
Mozda kad ih operes koji put malo popusti guma.![]()
Jesu dokoljenke ili sokne?
E vidiš, možda stvarno popusti guma nakon nekoliko pranja. Probat ću ih i na 60 oprati iako su crne.
Hvala Baro!
Nenia, sorry što serem o čarapama na temi, ali sam ugledala Baru i pomislila da će znati rješenje za moj problem pa kontam haj nema veze, nismo ovdje nešto striktni po pravilima.
Kako ću to presijeć a da ne poderem čarape?Zmaj021 wrote:
jest, zavisi kako su čarape napravljene.. ako je s varijantom kao na klasičnoj gumi, onda nije problem..
no, možeš zagrijati vodu, pa probat potopit samo dio tog gumenog tkanja. probaj gugl, garant ima neki diy.
edit: http://www.ehow.com/how_10021934_loosen-socks.html
Postao je neoprezan zapravo.Zmaj021 » wrote:baro, ja ovo niš nisam skonto.
tilt
Dozvolio da ga se uhvati s prstima u pekmezu.
Tj, u porukama.
Mah, ruzne su to price a svaka ima svoje specificnosti koje nisu bitne za ono sto neniu tu zanima.
Ali kad smo ona i ja to sve kasnije sjeckale i pretakale iz supljeg u prazno, onda je ona rekla da potpuno kuzi te zene koje su mu pisale takve poruke.
Ono...tip je bio vanserijski jebac i ocito ostavljao dojam za pamcenje tamo gdje je vec, jelte, djelovao..
To bi bilo bitno u prici a ne splet okolnosti koji je doveo do rastave.
Mislim....ta kemija je super, pogotovo na pocetku kad nisi svoj i kad sve ide kemijski
Tako da tehnika svakako ima zasluzeno visoko mjesto u tim igrama.
Tehnicar bi trebao znati ne pogadjati sto ti zelis, nego te dovesti da pozelis ono sto ti radi.
Jel ti sad sta jasnije?
Btw, sto je bilo sa Zokijem i onom Enicom ili kako se zvala?
Jel se on rastao od zene?
Mislim da je bolje prisjećati se s veseljem nego uhvatit takvu priliku, ukaže li se. Možda bi se mogla neugodno prizemljiti. Ono, nije ni tehnika što je nekad bilaBara huda » wrote:
Ne zali za godinama , njemu zamjera sto nije sve to pametnije izveo ali jedina stvar za koju kaze da bi rado s njim je seva.
Da kad bi postojala mogucnost da se teleportira do nje i odteleportira nakon obavljenog posla a sve bez puno price, da bi si ga priustila.
Inace, nemaju nikakav kontakt vec koju godinu.
I ja ovo stvarno ne pišem iz nekih moralizatorskih principa
hemija ispari.. to je loše.. zašto? stvoriš novu hemiju..Bara huda wrote: ..
Mislim....ta kemija je super, pogotovo na pocetku kad nisi svoj i kad sve ide kemijski, ali mana je sto s vremenom to ispari.
Tako da tehnika svakako ima zasluzeno visoko mjesto u tim igrama.
isparljivost hemije je jedina osobina zbog koje i vrijedi bit u braku.
niš mi nije jasnijeTehnicar bi trebao znati ne pogadjati sto ti zelis, nego te dovesti da pozelis ono sto ti radi.
Jel ti sad sta jasnije?![]()
baš te hemija i dovodi da poželiš ono što ti partner radi
ti i ja smo naopaki
- Nenia Salonitana
..a unda » wrote: ..cuj, posalji ti njemu mejl i ne spominji cijenu, spomeni samo npr.. kavu. mislim, nemoj se istrcavat s lovom, ne spominji je, sta znas.. mozda on bude htio platit tebi, pa onda duplo profitiras..![]()
poštovani gospodine šprajc,
/uvodno uvlačenje u dupe/
pišem završni rad na temu Tema pa me zanima ako biste bili voljni i spremni sudjelovati u jednom istraživanju koje provodim?
za detalje najbolje da se dogovorimo uživo, recite gdje i u koje doba dana vam odgovara da dođem?
/bla bla,. lijepi pozdravi, pičke materine/
- Nenia Salonitana
Euklid » wrote:
ako ti se posreći može bit i vrlo dobar, pače, izvrstan... al oto se ne nalazi na svakom ćošku baš...![]()
za svemirski ti ipak treba totalna zaljubljenost... pa ako je i fizika u redu onda poslije ne znaš kak se zoveš i šta te snašlo od količine užitka
radije se ti prihvati osrednjeg seksanja čisto da makneš famu oko toga svega i riješiš zagorjelosti jerbo će ti jednom naletit neki super lik s kojim bi mogla imat i svemirski a ti ćeš bit sva skuhana i nespremna na uživanje...
savjetuješ mi da odrađujem seks.
bila sam uvjerenja da ide nekako ovako.
pijanist i klavir.
iskusan i vrhunski pijanist može odsvirati i na raštimanom glasoviru* i napraviti da to sve skupa zvuči na nešto.
šeprtlja ne bi znala dobro odsvirati ni bratec martin taman da mu chopin osobno prethodno ugodio glazbalo.
[*]na ovakvu objektivizaciju žena bi valjda bio ponosan i najveći šovinist.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ma ne da odrađuješ, ko ti je to reko?Nenia Salonitana » wrote:
![]()
savjetuješ mi da odrađujem seks.elmo, jesi čula ovo?
![]()
bila sam uvjerenja da ide nekako ovako.
pijanist i klavir.
iskusan i vrhunski pijanist može odsvirati i na raštimanom glasoviru* i napraviti da to sve skupa zvuči na nešto.
šeprtlja ne bi znala dobro odsvirati ni bratec martin taman da mu chopin osobno prethodno ugodio glazbalo.
[*]na ovakvu objektivizaciju žena bi valjda bio ponosan i najveći šovinist.
nego da se pustiš u promet...
istražuješ, eksperimentiraš, zabavljaš... sve ono što se radi u tvojim godinama...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Nenia Salonitana
[quote="Bara huda »"][/quote]
kužim.
zoke su za karati, a ne za ženiti.
za brak ću birati nekoga s kim je zajednički život podnošljiv, mogla bi se pomiriti s osrednjim seksom ako se prethodno u životu nasitim kojeg zoke.
jedan od prvih znakova po kojem ću znati jel je netko materijal za ženidbu je taj da zna i može držati gubicu zatvorenu.
da je u stanju ustati se ujutro, doručkovati, piti kavu i čitati novine i ČKOMITI.
golim rukama bi bila u stanju udaviti lajavce koji melju ko navijeni čim otvore oči.
kužim.
zoke su za karati, a ne za ženiti.
za brak ću birati nekoga s kim je zajednički život podnošljiv, mogla bi se pomiriti s osrednjim seksom ako se prethodno u životu nasitim kojeg zoke.
jedan od prvih znakova po kojem ću znati jel je netko materijal za ženidbu je taj da zna i može držati gubicu zatvorenu.
da je u stanju ustati se ujutro, doručkovati, piti kavu i čitati novine i ČKOMITI.
golim rukama bi bila u stanju udaviti lajavce koji melju ko navijeni čim otvore oči.
- Nenia Salonitana
rekao si mi da se pomirim s osrednjim seksovima, za svoje dobro kao pripremu za Svemirskog JebačaEuklid » wrote:
ma ne da odrađuješ, ko ti je to reko?![]()
nego da se pustiš u promet...![]()
istražuješ, eksperimentiraš, zabavljaš... sve ono što se radi u tvojim godinama...
- Euklid
- old school
to je drugo, to nije odradjivanje... 
bitno je da se bacis u akciju, krenes isprobavat, malo ovako, malo onako, malo simo, malo tamo...
desit ce ti se da naleti svemirac pa da opet bude flop jer ces ti biti kuhana nogica...
bitno je da se bacis u akciju, krenes isprobavat, malo ovako, malo onako, malo simo, malo tamo...
desit ce ti se da naleti svemirac pa da opet bude flop jer ces ti biti kuhana nogica...
Di je bila, sta je radila? Nista. Glupaca
- Nenia Salonitana
znam kako će ovo zvučati, ali stvarno nije problem u meni bio.Euklid » wrote:to je drugo, to nije odradjivanje...
ove neke moje specijalce s kojima sam se zbarila ni profesionalka poput lise ann ne bi mogla o(d/b)raditi bez da prethodno ne potegne liniju bijelog.
grozim se pomisli da opet naletim na nekog takvog, koji se žvali poput lesija ili na nekoga za koga imaš osjećaj da ima dvije lijeve i da ko zadnji retaj čeprka i nabada i slini po tebi.
a teško je kad već dođeš u fazu da nekoga poljubiš izvući se ako je užasno loš, bez da iskreno kažeš koji je kurac jer sad sam (kao) odrasla i imam posla s odraslima.
recite mi gospodine budiša, šta da radim?? šta??? :hloverka:
- Nenia Salonitana
mislim, i onda sam imala posla s odraslima. da tragedija bude veća.

- Euklid
- old school
Ništa... najbolje da predložiš vladi formiranje Agencije za izdavanje fakerskih certifikata.
Tak da kad upoznaš nekog frajera, lijepo ga zamoliš da pokaže certifikat na uvid pa ako nema - vozdra.
Ako ga ima znači da je vrijedan skidanja, ne.
Uostalom, šta je za našu vladu jedna agencija više-manje...
Tak da kad upoznaš nekog frajera, lijepo ga zamoliš da pokaže certifikat na uvid pa ako nema - vozdra.
- Nenia Salonitana
ovo je nešto najpametnije što si ikada napisao na forumu!Euklid » wrote:Ništa... najbolje da predložiš vladi formiranje Agencije za izdavanje fakerskih certifikata.
to je rješenje mojih problema!
- Donna Sole
jako zanimljivo mi je to
zanima me koji su dokumenti potrebni za sva ta uvjerenja , svjedodžbe neke, potvrde , ocjene i to ko bi to izdavao u ime komisija

edit: ah, znam u stvari
MOrali bi imati knjižice u koju bi partnerice upisivale preporuke. Betz knjižice nema seksa, ko ni bez zaštite...
zanima me koji su dokumenti potrebni za sva ta uvjerenja , svjedodžbe neke, potvrde , ocjene i to ko bi to izdavao u ime komisija
edit: ah, znam u stvari
MOrali bi imati knjižice u koju bi partnerice upisivale preporuke. Betz knjižice nema seksa, ko ni bez zaštite...
kurvanjski avatar, a
-
- Information
-