Kako znate da se nekom sviđate?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Blesava

Post 25 Mar 2013, 19:54

Morticia wrote:Pa ja sam i u prvom postu spomenula samo zaljubljenost, zar ne? :zubo:
Sad vidim da ustvari jesi, da. :shy: Ja sam zapela kod ovog:
Morticia » wrote: Ne.
Nema meni neizvjesnosti kad je ljubav u pitanju.
Kad je ljubav ljubav onda je sve kristalno jasno, normalno i prirodno.
I nema ljepšeg osjećaja na svijetu.
Nema bolje droge.

Tako da ili jesmo ili nismo.

Ali i kad nismo isto može bit zabavno, iako znaš da nije govno nego se pas posr'o. :zubo:

Morticia

Post 25 Mar 2013, 19:55

Margarita » wrote: Ako nije sad, odmah, onda neće ni biti.
Tako i kod mene.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 25 Mar 2013, 19:56

Blesava » wrote:
Sad vidim da ustvari jesi, da. :shy: Ja sam zapela kod ovog:
Da, istina, tu sam ja ustvari proširila priču. :)
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 25 Mar 2013, 20:27

znači, Margarita i Morticia, kod vas je sve jasno odmah? nema onog da vam se neke stvari slože par sati, par dana kasnije, dok razmišljate unazad?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Margarita

Post 25 Mar 2013, 20:50

Pješčana » wrote:znači, Margarita i Morticia, kod vas je sve jasno odmah? nema onog da vam se neke stvari slože par sati, par dana kasnije, dok razmišljate unazad?
Kad razmišljaš onda unutra upleteš, iskonstruiraš, ono što priželjkuješ i ono čega se bojiš i izgubiš onaj prvi istinit dojam.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pješčana

Post 25 Mar 2013, 20:54

ne stoji.
u mom slučaju, kad god bih ja na pravu nešto znala, ispalo je da znam krivo.
morala sam proći tečaj boljeg čitanja situacije, jer sam kao mlađa masu stvari krivo doživljavala.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 25 Mar 2013, 21:21

Pješčana » wrote:ne stoji.
u mom slučaju, kad god bih ja na pravu nešto znala, ispalo je da znam krivo.
morala sam proći tečaj boljeg čitanja situacije, jer sam kao mlađa masu stvari krivo doživljavala.
Kod mene potpuno suprotno.
Kad god se nisam povodila za onim prvim instinktom ispalo je da sam trebala.

Naravno da se neki dozivljaji i osjecaji kroz vrijeme prodube, izostre, ali ono osnovno ipak na kraju ostane isto.

Ustvari, vjerujem da je vecini ljudi tako, samo precesto odlucimo zanemariti taj instinkt.
Blesava

Post 25 Mar 2013, 21:43

Margarita » wrote: Kad razmišljaš onda unutra upleteš, iskonstruiraš, ono što priželjkuješ i ono čega se bojiš i izgubiš onaj prvi istinit dojam.
Ni ja se baš ne slažem s time...
Naime, da se vratimo na sam početa priče: koliko god mislim da sam davala prilično jasne signale i koliko god sam savršeno tumačila signale druge strane, toliko mi procjene muškaraca na prvu nisu bile uvijek savršeno točne.
Pritom je najmanji problem bio u mojim konstrukcijama, željama i tako tome...

Nekad su se naknadno razmatranje i naknadna pamet pokazali jako jako korisnim, nekad potpuno nepotrebnim.
Nekad se prvi instinkt pokazao ispravnim, nekad nije... as simple as that :ne zna:
Morticia

Post 25 Mar 2013, 21:45

Blesava » wrote:
Ni ja se baš ne slažem s time...
Naime, da se vratimo na sam početa priče: koliko god mislim da sam davala prilično jasne signale i koliko god sam savršeno tumačila signale druge strane, toliko mi procjene muškaraca na prvu nisu bile uvijek savršeno točne.
Pritom je najmanji problem bio u mojim konstrukcijama, željama i tako tome...

Nekad su se naknadno razmatranje i naknadna pamet pokazali jako jako korisnim, nekad potpuno nepotrebnim.
Nekad se prvi instinkt pokazao ispravnim, nekad nije... as simple as that :ne zna:
Pa dobro, kod tebe je tako.
Kod mene npr. nije. :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 25 Mar 2013, 21:48

Morticia » wrote:
meni se cini da ti i margarita..ne znam kako bih rekao..da se koristite kao oruzje ili nesto na vama..u vama koristite kao oruzje.

pjescana i blesava drugacije nekako sebe dozivljavaju.

:kokice:
Blesava

Post 25 Mar 2013, 21:48

Morticia » wrote:
Blago tebi :D
Morticia

Post 25 Mar 2013, 21:49

..a unda » wrote: meni se cini da ti i margarita..ne znam kako bih rekao..da se koristite kao oruzje ili nesto na vama..u vama koristite kao oruzje.

pjescana i blesava drugacije nekako sebe dozivljavaju.

:kokice:
More bit i to.
Morticia

Post 25 Mar 2013, 21:50

Blesava » wrote:
Blago tebi :D
Ma kakvi.
Jer ako ti mislis da to sto ja u startu znam da je frajer govno mene sprijeci da se uvalim u to govno grdo se varas. :D

Samo se nikad do sad nisam ostala cudit. :zubo:
Blesava

Post 25 Mar 2013, 22:03

Morticia » wrote:
Ma kakvi.
Jer ako ti mislis da to sto ja u startu znam da je frajer govno mene sprijeci da se uvalim u to govno grdo se varas. :D

Onda: Blago meni :raspa:
Morticia

Post 25 Mar 2013, 22:04

Blesava » wrote:
Onda: Blago meni :raspa:
Valjda.
Meni su i ta govanca znala bit zabavna dok je trajalo. :D
Blesava

Post 25 Mar 2013, 22:07

Morticia » wrote:
Valjda.
Meni su i ta govanca znala bit zabavna dok je trajalo. :D
Meni nikad nisu. Tuđa sranja su mi bila totalni turnoff, čak i u blesavim danima zaljubljive mladosti.
Pješčana

Post 25 Mar 2013, 22:20

Morticia » wrote:
Ma kakvi.

:rofl:

jab rado probala imat takav um, da mi je sve odma jasno ko dan.
kod mene je više, ko da netko zapali roštilj pod nosom, pa miriši, al ne vidiš od dima, ne znaš jel zdravo to za čim posežeš ili je onaj pravi komad. i onda još stojiš na suncu pa em te malo ugrije po tjemenu, em ti ide u oči pa škiljiš i ne vidiš jasno jel taj ražnjić ono što si htjela ili ćeš u biti zgrabiti neki bezveze ćevap
Beau

Post 26 Mar 2013, 13:32

Morticia » wrote: Nikad, nikad mi se nije dogodilo da sam se zaljubila s nekim vremenskim odmakom.
meni je. i to s odmakom od par godina.
e to je tek drama, šok, nevjerica, denial :eek:

al inače, u prvih deset minuta mogu procijenit postoji li šansa da dotični s vremenom postane simpatija. sve manje i to. tako je bilo u dvadesetima. više baš i nije :o

samo mi se jednom dogodilo da se zaljubim u svega par sati...
nodens

Post 26 Mar 2013, 16:04

Margarita » wrote:Kad razmišljaš onda unutra upleteš, iskonstruiraš, ono što priželjkuješ i ono čega se bojiš i izgubiš onaj prvi istinit dojam.
Kako to misliš, prvi 'istinit' dojam? :misli:

Je li to neki misticizam? Ili ono, čuvena ženska intuicija? :zubo:

Ne vidim nijednog fizikalnog razloga zašto bi prvi dojam nužno bio 'istinit'. Čini mi se fizikalno moguće da bude skroz-naskroz pogrešan. I da to saznaš za 3 godina (ili još više).
nodens

Post 26 Mar 2013, 16:07

Morticia » wrote:Kod mene potpuno suprotno.
Kad god se nisam povodila za onim prvim instinktom ispalo je da sam trebala.
A je l' se koji put dogodilo da se povedeš za prvim instinktom, a kasnije se ispostavilo da nisi 'trebala'?

Dakako, pitanje je što uopće znači 'nisam trebala'. Vjerujem da je to moguće definirati na takav način, da bude doslovno logički nemoguće 'pogriješiti'.

Naime, ako npr. pogrešku nazoveš 'školom', pa kažeš - trebalo mi je ovo, sad sam pametnija. Očito da na taj način čak i 'krivi' dojam magično postane ispravan...
Margarita

Post 26 Mar 2013, 16:15

nodens » wrote:
Prepoznavanje uzorka.
nodens

Post 26 Mar 2013, 16:22

Margarita » wrote:Prepoznavanje uzorka.
Hmmmm ako zaista postoji takvo prepoznavanje uzoraka, tj. ako su ti uzorci koliko toliko definirani - pa onda bi se moglo apstraktno govoriti o tim uzorcima.

Primjerice, mogla bi navesti, opisno, dotične uzorke; možda ih grupirati u N najvažnijih 'kategorija' tih uzoraka. Ono, koje su glavne 'odlike' svake od pojedinih kategorija uzoraka kojih se možeš sjetiti?

Postoje li analogni uzorci i za žene? :cerek: Evo ja sam zadnjih 4-5 godina pričao s 15-tak žena od 20-45 i nekako nemam dojam da mi ikakvi uzorci padaju na pamet. :misli:
Margarita

Post 26 Mar 2013, 16:26

nodens » wrote:
Ne postoje kategorije ni glavne odlike. Sve je jednako važno za prepoznavanje najvjerojatnijeg slijeda.
nodens

Post 26 Mar 2013, 17:59

Margarita » wrote: Ne postoje kategorije ni glavne odlike. Sve je jednako važno za prepoznavanje najvjerojatnijeg slijeda.
Mutno :cerek:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 826 times
Been thanked: 1566 times
Post 26 Mar 2013, 18:06

nodens » wrote:
To ti je isti klinac. Provedena istraživanja dokazuju da nema razlike između muške i ženske intuicije - pače, u mnogo slučajeva muška intuicija šije žensku sve u šesnaest. Ako te zanima, potražit ću.
Potpisi su za budale.
  • Information