Isusati, klonko.klonka wrote:Dulja stranica stranica A5 bilježnice ili blokića = 21 cm.
Kraća stranica ≈ 15 cm.
Cure, kolki vam je kuki dovoljan?
to se zove pumpanje egaBeta ženka wrote: Jel' ta neka od žute rase?
znači, trebala bih s tekom hodati okolo.
mislim da bi bilo pametnije izmjeriti visinu čaše za vino na nožici.
ili 0,3 čaše, to bolje izgleda
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
s čime?klonka wrote: Da samo znaš koliko sam puta improvizirala s time u nedostatku ravnala, ne bi mi se smijala.
jel meni ovo govoriš?
zar nije lakše onda večeras si izmjerit duljinu vlastitog dlana, stopala, čega već..i primjenjivat?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
I sad ja zamišljam situaciju, znojnu i napetu, i stiltam... kako to izvedeš, neprimjetno približiš bilježnicu njemu ili njega bilježnici?klonka wrote: Da samo znaš koliko sam puta improvizirala s time u nedostatku ravnala, ne bi mi se smijala.
- Beta ženka
ElliQuinn wrote: I sad ja zamišljam situaciju, znojnu i napetu, i stiltam... kako to izvedeš, neprimjetno približiš bilježnicu njemu ili njega bilježnici?
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
To je kutija cigareta.Beta ženka wrote:To je koliko? Il je to tvoja mjera? Ima većih i manjih cricketa.
Potpisi su za budale.
OMG! sad razmisljam sta JESI mjerila biljeznicamaklonka wrote:Ama nisam penise mjerila bilježnicama.
Zamišljam scenu.
btw, upravo sam prijavila tvoj post, zabunom krivi klik. molim admina da ignorira upis teksta i prijavu. hvala. : plavusa:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
i jaklonka wrote:Ama nisam penise mjerila bilježnicama.
Zamišljam scenu.
evo, ako itko misli uzet bilježnicu, moje osobno mišljenje je da ne treba uzeti onu za geometriju, bez crta, nego onu na kockice, pa možete u te kockice upisati 1, 2, 3, 4...i pol
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ajd, dobro već sam se zabrinula. Tipa, ako kreneš s dužom stranom - ne valja - što ako ispadne nedostatan. Kreneš li kraćom stranom - ne valja - potcjenuješ ga.klonka wrote:Ama nisam penise mjerila bilježnicama.
Zamišljam scenu.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Praktične li žene.Pješčana wrote: i ja
evo, ako itko misli uzet bilježnicu, moje osobno mišljenje je da ne treba uzeti onu za geometriju, bez crta, nego onu na kockice, pa možete u te kockice upisati 1, 2, 3, 4...i pol
ElliQuinn wrote: Ajd, dobro već sam se zabrinula. Tipa, ako kreneš s dužom stranom - ne valja - što ako ispadne nedostatan. Kreneš li kraćom stranom - ne valja - potcjenuješ ga.
najbolje ti istrgni doma jednu A4 stranicu, i preklopi na puno puta, i onda polagano rastvaraj, uz sve veće ugodno iznenađenje na tvom i njegovom licu..
- Beta ženka
Pješčana wrote:
najbolje ti istrgni doma jednu A4 stranicu, i preklopi na puno puta, i onda polagano rastvaraj, uz sve veće ugodno iznenađenje na tvom i njegovom licu..
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
I onda pitaš "jel ga mogu ocrtat?"klonka wrote: Milimetarski papir, još bolje.
- Beta ženka
A što fali tome?ElliQuinn wrote: A, ne, ne. Što ako mi odgovori "Možeš, ali jezikom"?
- schmokljan
Roseanne: His penis was so small, he could not satisfy me.
John Goodman: When Boeing 747 enters Grand Canyon it also looks small.
John Goodman: When Boeing 747 enters Grand Canyon it also looks small.
-
- Information
-