schmokljan » wrote: 1. Vani si s društvom i uočila si simpatičnog dečka za stolom pored. Ti ćeš:
b) pogledavati ga dok te ne gleda, a kad te pogleda značajno mu uzvratiti.
2. Simpatični dečko ti je prišao. Ti ćeš:
a) provjeravajući ima li prsten na ruci.
b) pokušati u tri rečenice otkriti je li pametan, je li umjetnik i je li slobodan.
3. Napila si se i sjetila da dugo, dugo nisi osjetila mačka* U mračnom prolazu noćnog kluba srećeš simpatičnog dečka. On je pijan i grli te, kao prijateljski. Tebi se to sviđa. Ti ćeš:
Nisam se do sad upuštala u pušenje ili ikakvu seksualnu aktivnost pri prvom upoznavanju.
4. Simpatični dečko te zove sutra na mobitel, jedva da se sjećaš da si mu ga popušila, a kamoli da si mu dala broj. Ti ćeš:
Jbga, fakat ne pušim na prvom spoju, tako da pretpostavljam da me ne bi uopće nazvao jer bih sigurno ispala prokleta, prljava, frigidna DROLJA.
Seks i grad
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ma lako za klub, ali, što ja imam od toga?ElliQuinn » wrote:Sve e osim trećeg. Ne mogu se opustiti u klubu za bilo kakvu seksualnu aktivnost. Trebao si tamo pod e) staviti "otiči s njim na mirno mjesto / u auto".
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Margarita » wrote: Ma lako za klub, ali, što ja imam od toga?
Evo, meni npr. to pušenje/jebanje po klupskim zahodima ili uopće na prvom susretu nije jasno iz jednog sasvim prizemnog razloga.
Naime, gadljiva sam.
Nezamislivo mi je da bih zaronila u međunožje osobi za koju ne znam kakve su joj higijenske navike.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
e to!Margarita » wrote: Ma lako za klub, ali, što ja imam od toga?
cijelu "anketu" si razmisljam kak se nudi samo pusenje. mislim, ak mu vec pusim, onda se i jebemo.
zas bi mu samo pusila?
don't get it.
i prije bi se sa strancem posevila nego mu "samo" popusila.
i ono sto kaze Morticia: higijenske navike. bar za seks koristi kondom
mislim, kuzim ja autora ankete. kao i njegove fantazije. koje su dosle do izrazaja. ovom anketom, ne
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
mda, možda schmokljanu nije palo na pamet da pušenje pri prvom susretu nije baš obostrani profit.Morticia wrote:
![]()
![]()
![]()
Evo, meni npr. to pušenje/jebanje po klupskim zahodima ili uopće na prvom susretu nije jasno iz jednog sasvim prizemnog razloga.
Naime, gadljiva sam.
Nezamislivo mi je da bih zaronila u međunožje osobi za koju ne znam kakve su joj higijenske navike.![]()
drugo, slažem se s napisanim, ideja ičega pri prvom susretu
mada znam za primjere cura koje dođu u klub u muški vece i pitaju ošneš
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
jap, to je i meni palo na pamet.Morticia » wrote:Meni se čini da šmokljan pokušava dokučiti kolike su šanse da na tulumu dobije pušenje u wc-u.
da vidi, oce li ili nece doc
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Lažeš.klonka » wrote:
4 c wannabe (nikad mi ne uspije)
Znam da je malo vjerojatno, ali nije nezamislivo. Zar zaista imate tako malo mašte?A.P. » wrote:
Ne mogu zamislit situaciju u kojoj samo tako popušim nepoznatom liku kojeg sam tek upoznala. Ova anketa je farsa!
Morticia » wrote:Meni se čini da šmokljan pokušava dokučiti kolike su šanse da na tulumu dobije pušenje u wc-u.
Zašto bi pušili u WC-u? Zašto ne odete negdje gdje je pušenje dozvoljeno?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- schmokljan
Molio bih bez moraliziranja. Nije vam ovo katolička crkva da sve nešto uzdišete i snebivate se!
Otvorite si temu: "Nevino sam ja djevojče, jesam, jesam, majke mi", a ovdje ostavite emancipiranije od vas da na miru rješavaju ponajbolji test ženske psihe ikada osmišljen. Hvala.
Otvorite si temu: "Nevino sam ja djevojče, jesam, jesam, majke mi", a ovdje ostavite emancipiranije od vas da na miru rješavaju ponajbolji test ženske psihe ikada osmišljen. Hvala.
pretpostavit ću da imaš saznanja da su pravoslavke ležernije po tom pitanjuschmokljan » wrote:Molio bih bez moraliziranja. Nije vam ovo katolička crkva da sve nešto uzdišete i snebivate se!![]()
.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- schmokljan
Katoličku crkvu sam uzeo kao primjer. Moglo je pisati i sinagoga i pravoslavna crkva. Misliš li ti riješiti test? Ako ne - nađi si neku drugu temu, kad se želim verbalno nadmudrivati pričam sam sa sobom.
Na četvrto ne mogu odgovorit, ja sam se već jebala sa simpatičnim. Ne uklapa se više u priču.schmokljan » wrote: 1. Vani si s društvom i uočila si simpatičnog dečka za stolom pored. Ti ćeš:
a) pogledavati ga dok te ne gleda, a kad te pogleda brzo svrnuti pogled.
2. Simpatični dečko ti je prišao. Ti ćeš:
b) pokušati u tri rečenice otkriti je li pametan, je li umjetnik i je li slobodan.
3. Napila si se i sjetila da dugo, dugo nisi osjetila mačka* U mračnom prolazu noćnog kluba srećeš simpatičnog dečka. On je pijan i grli te, kao prijateljski. Tebi se to sviđa. Ti ćeš:
d) (ti se već jebeš s njim treći put, preskoči pitanje)
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ohoh , kakvo je ovo ljućenje ?schmokljan » wrote:Katoličku crkvu sam uzeo kao primjer. Moglo je pisati i sinagoga i pravoslavna crkva. Misliš li ti riješiti test? Ako ne - nađi si neku drugu temu, kad se želim verbalno nadmudrivati pričam sam sa sobom.
idem povratiti pa ću riješit test
a da? mislim da ti je bolje ako vec imas jutarnje mucnine..kupiti neki test, pa ce on sam rijesiti nesto.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Šmokljan nema dobro mišljenje o ženama ovdje, valjda pretpostavlja da bi pušile jer se žele svidjet mužjaku, al stvarno ne razumijem fenomen pušenja nepoznatom liku i onda nikom ništa. Imam jednu prijateljicu koja to voli činit i objasnila je to sa "ali ja volim pušit".dimnjak » wrote: e to!
cijelu "anketu" si razmisljam kak se nudi samo pusenje. mislim, ak mu vec pusim, onda se i jebemo.
zas bi mu samo pusila?
don't get it.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Daklem, aseksualna sam seljanka. S Balkana. Ni seksa, ni grada, ni New Yorka u meni nema. Uopće se ne nalazim u odgovorima, čak ni u nekim pitanjima.
Džaba ti poričeš, okačim ti test o isti čiviluk ko i "Myers-Briggs sranje".
Džaba ti poričeš, okačim ti test o isti čiviluk ko i "Myers-Briggs sranje".
Kakva je to emancipacija u opsluživanju muškaraca?schmokljan » wrote: Otvorite si temu: "Nevino sam ja djevojče, jesam, jesam, majke mi", a ovdje ostavite emancipiranije od vas da na miru rješavaju ponajbolji test ženske psihe ikada osmišljen. Hvala.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
To ti je ono kad shvatiš kolko ti njih želiš opsluživat, a bez da ti iko kaže da je to tvoja dužnost il prirodni poredak i tako to.
- Nikolajevna
Ja sam vidjela Jetija na Ćićariji. Pućkao je lulu.A.P. » wrote: Imam jednu prijateljicu koja to voli činit
Nikolajevna » wrote:
Ja sam vidjela Jetija na Ćićariji. Pućkao je lulu.
Nisam mislila na pušenje generalno, nego da voli pušit nepoznatim likovima koje prvi put vidi i poslije ih nikad ne vidjet/ne čut.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
- Information
-