To što muškarac nije zgodan ne znači da ne zaslužuje...

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Beau

Post 02 Jan 2012, 17:47

schmokljan » wrote:Vratimo se na temu, a nepouzdane indiskrecije ostavimo nepouzdano indiskretnima. :usama:

Uvodnu tezu opravdava činjenično stanje - koliko zgodnih žena hoda s, voli, udaje se za neugledne muškarce - milijuni. Obrnuto je rijetkost.
Žene nisu površne šupljače. Njima je bitna duša, poštenje, dobrota i takve značajke. :angel:
A to posjeduju i oni ružni jednako kao i zgodni. He he.

robot jura

Post 02 Jan 2012, 17:48

I kakve to onda veze ima sa zaslugama?
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 02 Jan 2012, 17:55

Schmokljan je tipičan heteroseksualnac, jer iz ovog:
schmokljan wrote: Uvodnu tezu opravdava činjenično stanje - koliko zgodnih žena hoda s, voli, udaje se za neugledne muškarce - milijuni. Obrnuto je rijetkost.
se, čistom matematikom, dade zaključit da mu je većina žena zgodna.

I još bi se dalo zaključit da ne moš pojmit da žensko nema isti ukus za mušku ljepotu ko i muško.

Ti meni homofobno zvučiš. Taaa-ko, iđem zaključivat dalje. :rofl:
kukuriku

Post 02 Jan 2012, 18:04

Alvaro Primitivo » wrote: svatko zaslužuje svakog, druga je stvar hoće li ga dobit.
ovo je najbolji post na temi. :xlux:
a šmokljanu je grooozno dosadno, izgleda, i još je izgubio inspiraciju. šmokljane, falim ti, to ti je. :raspa:
Nek(v)arljiva.
nodens

Post 02 Jan 2012, 18:05

nina williams » wrote:Schmokljan je tipičan heteroseksualnac, jer iz ovog:
I još bi se dalo zaključit da ne moš pojmit da žensko nema isti ukus za mušku ljepotu ko i muško.

Kamo dalje? Ono, homofob = latentni homoseksualac? :zubo:

Ali ranije si rekla da je 'tipični heteroseksualac'. Tipično je bar 50%, pa ako je tih 50% tipično homofobno, ispada da je preko 50% heteroseksualaca, zapravo latentni homoseksualci. :zvrko:

Ča ti je matematika, bejbe. :rofl:

robot jura » wrote:I kakve to onda veze ima sa zaslugama?
Nikakve, nitko ništa ne zaslužuje, to su samo reklamne poruke koje pokušavaju ljudima usaditi ideju da nešto 'zaslužuju'. :zubo:

Dakako, s očitim ciljem da ih glađenjem ega nagovore na kupovinu njihovog (inače beskorisnog) artikla. :cerek:

BoDerek » wrote: Žene nisu površne šupljače. Njima je bitna duša, poštenje, dobrota i takve značajke. :angel:
Između 'to' i 'posjeduju' ti fali jedno 'ne'. :rofl:
nodens

Post 02 Jan 2012, 18:06

kukuriku » wrote: ovo je najbolji post na temi. :xlux:
a šmokljanu je grooozno dosadno, izgleda, i još je izgubio inspiraciju. šmokljane, falim ti, to ti je. :raspa:
Pa da, samo što se ta činjenica da 'svatko zaslužuje svakog' može drugim riječima napisati kao 'nitko ne zaslužuje ništa'. Razmisli, to je logički ekvivalentno. :rofl:

Ono, kao i čaša do pola prazna i čaša do pola puna. Ista stvar. :cerek:
nina williams

Post 02 Jan 2012, 18:07

nodens » wrote:
Kamo dalje?
Dalje u smislu 'po drugim topićima', ovaj sam apsolvirala, bar do onog trenutka. :zubo:
nodens » wrote:Ono, homofob = latentni homoseksualac? :zubo:

Ali ranije si rekla da je 'tipični heteroseksualac'. Tipično je bar 50%, pa ako je tih 50% tipično homofobno, ispada da je preko 50% heteroseksualaca, zapravo latentni homoseksualci. :zvrko:

Ča ti je matematika, bejbe. :rofl:
Ne. (Na bold.)
I ode ti zaključak nizbrdo. :zubo:
nodens

Post 02 Jan 2012, 18:08

nina williams » wrote:Ne. (Na bold.)
I ode ti zaključak nizbrdo. :zubo:
Nemaš pojma koliko mi je drago zbog toga, međutim. :cerek: Postoji mnogo stvari kod kojih bih volio da nisam u pravu....
nina williams

Post 02 Jan 2012, 18:14

nodens » wrote:
Nemaš pojma koliko mi je drago zbog toga, međutim. :cerek: Postoji mnogo stvari kod kojih bih volio da nisam u pravu....
Alaj si se bojo da si peder? :misli:

Mislim, nisam ja rekla da nijedan homofob nije latentni homoseksualac. Samo da homofob nije jednako što i latentni homoseksualac.
:E

Gle, meni je svejedno. A mislim da ni većina ovdje nema ništa protiv pedera. Nemaš beda, pa ti javi kad se smisliš. :rofl:
nodens

Post 02 Jan 2012, 18:20

nina williams » wrote: Alaj si se bojo da si peder? :misli:
Nisam, samo je to zapaljiva tema kojoj inače ne mogu odoljeti, što zna biti nezgodno. :zubo:
kukuriku

Post 02 Jan 2012, 18:21

nodens » wrote:
Pa da, samo što se ta činjenica da 'svatko zaslužuje svakog' može drugim riječima napisati kao 'nitko ne zaslužuje ništa'. Razmisli, to je logički ekvivalentno. :rofl:

Ono, kao i čaša do pola prazna i čaša do pola puna. Ista stvar. :cerek:
Pa da.
Ukratko, nema to veze sa zaslugama.
Po zaslugama se ide u raj i pakao, ovdje to tako ne funkcionira. :bliss:
Nek(v)arljiva.
nodens

Post 02 Jan 2012, 18:31

kukuriku » wrote:Pa da.
Ukratko, nema to veze sa zaslugama.
Po zaslugama se ide u raj i pakao, ovdje to tako ne funkcionira. :bliss:
Nego kako funkcionira, odokativno rečeno? :zubo:
schmokljan

Post 02 Jan 2012, 22:54

BoDerek » wrote: Žene nisu površne šupljače.
Jesu, dušo, jesu.
schmokljan

Post 02 Jan 2012, 22:55

kukuriku » wrote:
šmokljane, falim ti, to ti je. :raspa:
Fališ, dušo, fališ.
Almost Rosey

Post 02 Jan 2012, 23:18

Ha kajaznam, resursi su resursi :ne zna:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 02 Jan 2012, 23:50

schmokljan » wrote:Vratimo se na temu, a nepouzdane indiskrecije ostavimo nepouzdano indiskretnima. :usama:

Uvodnu tezu opravdava činjenično stanje - koliko zgodnih žena hoda s, voli, udaje se za neugledne muškarce - milijuni. Obrnuto je rijetkost.
I ti si išao cijelu temu otvoriti da se pohvališ što ti je žena ljepotica, ali ti nisi. :facepalm:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 798 times
Been thanked: 1518 times
Post 02 Jan 2012, 23:51

:rofl:
Potpisi su za budale.
kuki

Post 03 Jan 2012, 04:36

schmokljan » wrote: Uvodnu tezu opravdava činjenično stanje - koliko zgodnih žena hoda s, voli, udaje se za neugledne muškarce - milijuni. Obrnuto je rijetkost.
Postoji crtić Ljepotica i zvijer, ali nema crtića "Ljepotan i zvjerka". Zapravo, jedini opisan slučaj koji mi pada na pamet su Miles Vorkosigan i Taura, pri čemu ona jest zvijer, ali on je ružan deformirani patuljak, tako da.
vrrrlet

Post 03 Jan 2012, 10:41

nina williams » wrote:Schmokljan je tipičan heteroseksualnac, jer iz ovog:

Ček, ako žene međusobno nemaju isti ukus za mušku ljepotu, onda nema nikakvog smisla tvrditi da je muški ukus drugačiji od ženskog, kada ženski ukus ne postoji, samo ženski ukusi. Nadalje, tu imamo i gomilu biseksualnih ljudi, kao i homoseksualaca, u koju skupinu idu oni? :ne zna:

ElliQuinn » wrote: I ti si išao cijelu temu otvoriti da se pohvališ što ti je žena ljepotica, ali ti nisi. :facepalm:
Ne bi se on s time hvalio, prije s obrnutim.
BoDerek » wrote: Žene nisu površne šupljače. Njima je bitna duša, poštenje, dobrota i takve značajke. :angel:
Točno, žene nisu površne šupljače, kao i većina ostali ljudi, oni su dubinski šuplje.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 03 Jan 2012, 12:28

kuki » wrote: Postoji crtić Ljepotica i zvijer, ali nema crtića "Ljepotan i zvjerka". Zapravo, jedini opisan slučaj koji mi pada na pamet su Miles Vorkosigan i Taura, pri čemu ona jest zvijer, ali on je ružan deformirani patuljak, tako da.
Ljepotica i zvijer tek je šarenija reintepretacija ljubavne pjesme "On me voli na svoj način" i opijum je za žene koje vjeruju u mantru "promijenit ću ga, on će se za mene i zbog mene promijeniti".
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
nina williams

Post 03 Jan 2012, 13:00

vrrrlet » wrote:
Ček, ako žene međusobno nemaju isti ukus za mušku ljepotu, onda nema nikakvog smisla tvrditi da je muški ukus drugačiji od ženskog, kada ženski ukus ne postoji, samo ženski ukusi. Nadalje, tu imamo i gomilu biseksualnih ljudi, kao i homoseksualaca, u koju skupinu idu oni? :ne zna:
Jok. Bila bi stvar u tom da ste vi skloniji ocijenit mušku ljepotu. A kod vas to ide u maksimalno par riječi, a i to se kliještima čupat treba. Istovremeno, žene su puno sklonije opisu ljepota na vlastitom spolu.
E sad, tu bi se moglo zaključit samo da ženske puno pričaju. I zajebo bi se, jer ti isti muški su puni riječi za žensku ljepotu.
Zato ti zaključak dođe da nemamo isti ukus za mušku ljepotu. Mislim, moglo bi se reć i da ste ćoravi za nju, al ne bih baš išla u takve krajnosti, ja sam tu ipak benevolentna.

Kod biseksualnih i homoseksualnih nisam zamijetila tu 'govornu-vizualnu' manu, pričaju o ljepotama obaju spolova.

Do vas je, nemaš beda.
Maleficent

Post 03 Jan 2012, 13:09

[quote="kuki »Postoji crtić Ljepotica i zvijer, ali nema crtića "Ljepotan i zvjerka". Zapravo, jedini opisan slučaj koji mi pada na pamet su Miles Vorkosigan i Taura, pri čemu ona jest zvijer, ali on je ružan deformirani patuljak, tako da.[/quote]

Postoje crtići Trnoružica, Snjeguljica i Pepeljuga, pa koja je od nas dobila princa koji je zgodan i bogat i rješava sve probleme? Toliko o vjerodostojnosti crtića. :o

Shrek je realan.
vrrrlet

Post 03 Jan 2012, 13:17

nina williams » wrote:
Jok. Bila bi stvar u tom da ste vi skloniji ocijenit mušku ljepotu. A kod vas to ide u maksimalno par riječi, a i to se kliještima čupat treba. Istovremeno, žene su puno sklonije opisu ljepota na vlastitom spolu.
E sad, tu bi se moglo zaključit samo da ženske puno pričaju. I zajebo bi se, jer ti isti muški su puni riječi za žensku ljepotu.
Zato ti zaključak dođe da nemamo isti ukus za mušku ljepotu. Mislim, moglo bi se reć i da ste ćoravi za nju, al ne bih baš išla u takve krajnosti, ja sam tu ipak benevolentna.

Kod biseksualnih i homoseksualnih nisam zamijetila tu 'govornu-vizualnu' manu, pričaju o ljepotama obaju spolova.

Do vas je, nemaš beda.
Svašta si tu rekla, ali bih se mogao složiti s tim da su žene biseksualnije. Iako bih to pripisao kulturi, a ne biologiji.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nina williams

Post 03 Jan 2012, 13:26

vrrrlet » wrote:

Svašta si tu rekla, ali bih se mogao složiti s tim da su žene biseksualnije. Iako bih to pripisao kulturi, a ne biologiji.
Al isto sam tako prije rekla da su muški homoseksualniji, pa ti eto reciprociteta.

EDIT: Moram pobrisat jedan dio upisa, ispada ko neslana šala na moda i sivilo, a uopće nisam bila svjesna ni šale ni kolorita dok sam pisala.
Vrrrlet, ja ne bih dalje, nekako mi neugodno ovo radit dok moda nema.
Almost Rosey

Post 03 Jan 2012, 15:40

Maleficent » wrote:Shrek je realan.
Mhm, Shrek čija je poruka da je važno "ono unutra", kakodane.
  • Information