Provokatoru...a unda » wrote: mene ova podsjeca malo na exanais..ono frizura jel. a na avataru se ostalo ionako malo vidi.
Kad ćemo vidjeti još mačjih slika?
Provokatoru...a unda » wrote: mene ova podsjeca malo na exanais..ono frizura jel. a na avataru se ostalo ionako malo vidi.
ja sam provokator samo zato jer sam napisao ono sto ste vi pomislile kad ste vidjele..fontanu.
dejzi ima petar pan kompleks i maštuAjvi » wrote:Odlično ti je krenulo. Sad sam i muškobanja. Nastavi, molim te.![]()
Viš kako je Dejzi maštovita.
ne kužim foru
jevge.ElliQuinn » wrote:Hm, da. Dakle, koliko vidim AdMulica se pokušava udati, ali Megalodona se upucava Ajvi. Vidjet ćemo tko će prvi pred oltar.
glupa ti fora?
Megalodona » wrote: samo nemoj zapustiti svoju temu i dopusti nam da četamo, tu i tamo. znam da ne možeš kartonirat jer opet nisi mod, ali možeš nam stavljati smajliće koji se belje. on pokazuje zavidnu zrelost jedne bridezille :bD

upravo to si, konj si!i to je sve što sam ti htjela reći, uz naglasak da znam da nismo tvoja svekrva s kojom bi najradije planirala svadbu ali poklonjenom konju se ne gleda u zube![]()
(predivna poslovica, tvoj imaginarni se samo jednom poveo njome i sad te ženi. u lukama pažljivo bira, ništa mi se ti ne sekiraj :gli: )
čekaj, ko ste to vi?dejzi wrote:Ma mrš, sad zato što si ti trapava, mi ne smijemo imat fontanu. E pa baš će bit!
evo, prvi troll na mojoj temi!Ajvi wrote: Aj, daj, i meni isplaniraj vjenčanje. Ionako se nikad neću udat, pa nećeš pogriješiti što god smislila.![]()
kaj sad ti tu klopaš, ne kužiš ti te fore..a unda » wrote:..brajd fajt.
Ja sam uvijek na wc-u kad se bitne stvari događaju, nemaš brige.Megalodona » wrote: glupa ti fora?
i ide mi na živce što si moju glupost upakirala u pitanje a ne u izjavu, sad ti ne mogu prijavit post
nego, razmislila sam još malo i zaključila da ti trebaš biti na wc-u dok će mulica bacat buket![]()
ili da mi ga jednostavno preda
Ajvi je rekla da se ona neće udat. Ne čitaš.
Gle, svi znamo da si imala tri klona za pisanje po Vjenčanjima, nemoj glumit tu.Megalodona wrote: kaj sad ti tu klopaš, ne kužiš ti te fore![]()
nije brajd fajt nego fajt nas koje nismo mladenke a čeznemo za tim
tj. dejzi je takva, meni je svejedno, prekul sam za to![]()
..ok, ne kuzim te fore.Megalodona » wrote: kaj sad ti tu klopaš, ne kužiš ti te fore![]()
nije brajd fajt nego fajt nas koje nismo mladenke a čeznemo za tim
tj. dejzi je takva, meni je svejedno, prekul sam za to
mogu bit samo kobilaAdMulica » wrote:
upravo to si, konj si!sa velikim zubima!
i čak sam razmišljala o tome da mi budeš kuma, međutim sad odustajem! nećeš mi ni ti, ni iko drugi dolazit u bijelim haljinama na vjenčanje!sve ću vas pobit!
![]()
imam već 2 uhvaćenadejzi » wrote:
Ja sam uvijek na wc-u kad se bitne stvari događaju, nemaš brige.
Jednom mi se baš i s buketom tako dogodilo. Pa su me tražili okolo. :facep alm:
Nego, jesi sigurna da će ti Muličin buket donijet sreću? : o
nisamdejzi wrote:Gle, svi znamo da si imala tri klona za pisanje po Vjenčanjima, nemoj glumit tu.
koja samopromocija?..a unda wrote: ..ok, ne kuzim te fore. :bruk ica:
da je prekul. pa je postoji jedna jedina recenica koju necete iskoristit za samopromociju? :face palm:
: D
dva uhvacena.
ma daj, pa ostavit će me čovjekdejzi » wrote:Meg, pošalji ovu poruku onom tvom, sigurno će te ženit.
aha, i onda mi je morao stavit podvezicu na nogu, i bilo je baš lijepo, nimalo neukusno.dejzi wrote:Nisi nam to pričala. Barem se ja ne sjećam.
Aha, bit će da jesi onda, kao da ja pamtim sve što ti blebećeš.
I ja nisam to niš čitala, vidiš da sam potpuno neuka po pitanju organizacije.![]()
onda si kobila!Megalodona » wrote: mogu bit samo kobila :rof l:
jel da da su mi lijepi zubi? onak, njegovani? :zu bo:
nema veze, na vjenčanju i onako nemaš kumove, imaš svjedoke.
djetetu mogu bit kuma :ras pa:
neće bit potpuno bijela, to mi ne stoji, onako, ivory :cer ek:
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 3 guests