(Ne)vjernost

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Margarita

Post 04 Sep 2012, 21:51

Euklid » wrote:
jel znaš da se mnogi muški boje inteligentnih žena?
Znam. Tim bolje. Ide mi na živce kad mi se budale upucavaju.

Neobično za nekog ko je bio s druge strane crte.
Crta ne vrijedi za mene.

"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pero

Post 04 Sep 2012, 22:02

Euklid » wrote: Pero je prokleto sretan čovjek
Margarita » wrote: Crta ne vrijedi za mene.
Dok pazim na crte. :giggle:
rh4ps0dy

Post 04 Sep 2012, 22:03

Euklid » wrote: Mislim da bi ljudi bili sretniji kad bi bili manje sebični po tom pitanju :misli:
Mislim da bi ljudi bili sretniji kad bi živjeli onako kako im je najbolje. :o Ako meni i mom partneru odgovara da budemo sebični, zašto ne?
Margarita

Post 04 Sep 2012, 23:16

Nekako sam skužila, više osjetila nego shvatila, da su ljudi različite gustoće dovoljnosti. Ne znam u kojim jedinicama se to izražava, mol, metar, kandela, džuli, veberi, rekla bih da su čak lumeni (paskale ne podnosim) ili prozaično euri. Neki su jednostavno šupljikavi. I kad ti i cijelog sebe daju ostaneš gladan. A neki su toliko gusti da te i žličica zasiti. Mogu danima zujati po kojekakvim službenim putovanjima ili čak s ljubavnicama (ipak nije zgodno ako saznaš), bivšim ili budućim ženama, i ne biti baš stalno tvoji i ne biti baš sasvim tvoji (čak povremeno ne biti ni čisto svoji) ali to što dobiješ je taman onoliko koliko ti treba. Više ne bi ni valjalo. I zato su sve granice jako rastezljive i besmislene.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 05 Sep 2012, 09:57

rh4ps0dy » wrote:
Mislim da bi ljudi bili sretniji kad bi živjeli onako kako im je najbolje. :o Ako meni i mom partneru odgovara da budemo sebični, zašto ne?
Teško je, skoro pa nemoguće, biti monogaman na duge staze. Neprirodno je...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 05 Sep 2012, 09:57

Margarita » wrote:Nekako sam skužila, više osjetila nego shvatila, da su ljudi različite gustoće dovoljnosti. Ne znam u kojim jedinicama se to izražava, mol, metar, kandela, džuli, veberi, rekla bih da su čak lumeni (paskale ne podnosim) ili prozaično euri. Neki su jednostavno šupljikavi. I kad ti i cijelog sebe daju ostaneš gladan. A neki su toliko gusti da te i žličica zasiti. Mogu danima zujati po kojekakvim službenim putovanjima ili čak s ljubavnicama (ipak nije zgodno ako saznaš), bivšim ili budućim ženama, i ne biti baš stalno tvoji i ne biti baš sasvim tvoji (čak povremeno ne biti ni čisto svoji) ali to što dobiješ je taman onoliko koliko ti treba. Više ne bi ni valjalo. I zato su sve granice jako rastezljive i besmislene.

brrrr, tjeraš mi strah u kosti...
Pero

Post 05 Sep 2012, 10:04

Euklid » wrote: brrrr, tjeraš mi strah u kosti...
He, he, nije ti ona tako strašna. Samo je neuhvatljiva. :D
Euklid
old school

Post 05 Sep 2012, 10:05

...reče onaj koji ju je ufatio.
Pero

Post 05 Sep 2012, 10:07

Euklid » wrote: Teško je, skoro pa nemoguće, biti monogaman na duge staze. Neprirodno je...
Što ti je definicija duge staze? Godina? Pet? Deset? Više?
Euklid
old school

Post 05 Sep 2012, 10:12

jebemu Pero, ti bi to trebo znat,
pa nema tu definicije

duga staza je ono... dok se ne umoriš...

nekom je 5km dosta, nekom 20, neko trči u krug cijeli život...
Morticia

Post 05 Sep 2012, 10:14

A zašto kad se umoriš ne promijeniš partnera s kojim trčiš? :misli:

Mislim, tu tupiš o nekakvoj ogromnoj ljubavi i strasti uz koju svejedno umačeš sa strane, a onda počneš o umoru i ofucansoti.
Odluči se.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pero

Post 05 Sep 2012, 10:16

Euklid » wrote:jebemu Pero, ti bi to trebo znat,
pa nema tu definicije

duga staza je ono... dok se ne umoriš...

nekom je 5km dosta, nekom 20, neko trči u krug cijeli život...
A jebi ga, ja sam se umarao na različitim dužinama. Kako kada. Bio i sprinter, bio srednjeprugaš, bio dugoprugaš. Maratonac nisam (to bi valjda bilo to - trči u krug cijeli život). Nakupilo se toga s godinama.
ombia

Post 05 Sep 2012, 10:31

Euklid » wrote:Slušamo te...

Ja sam svoje ispricala. Vrlo detaljno. :o
Tamo.

A ovi sto propagiraju toleranciju u jebanju sa strane su do te iste tolerancije dosli tek kad im se i samima prijebalo. :facepalm: Sto nisu bili dase pa dozvolili partnerici da se muva okolo, dok im je bilo najbolje.
Euklid » wrote: Teško je, skoro pa nemoguće, biti monogaman na duge staze. Neprirodno je...
Pa budi serijski monogaman jebote.
rh4ps0dy

Post 05 Sep 2012, 14:05

To je ko da kažeš da nije prirodno biti heteroseksualan, jer eto, možemo namakati u sve organe pa zašto ne bismo. :zubo: Neprirodno je i pušiti cigarete i brijati noge i voziti se u autu. :D
Euklid
old school

Post 05 Sep 2012, 18:10

Sta ste me se dovezali...

Valjda sam se krivo odrazio.
A htio sam samo reci da kad bi seksualne slobode stvarno zazivjele bilo bi puno manje frustracija medju ljudima.

I ne bi se desavale stvari kao iz naslovnog clanka. Ili jos puno gore kao u nekim islamskim zemljama.

Zamislite koliko ste putenih trenutaka propustili a zivot leti i vremena za uzivanje je malo...
Morticia

Post 05 Sep 2012, 18:45

Nisam propustila nista.

S kim mi se jebalo jebala sam se.

Skuzajte na prostotama. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Perzefona

Post 05 Sep 2012, 19:01

Euklid » wrote: A htio sam samo reci da kad bi seksualne slobode stvarno zazivjele bilo bi puno manje frustracija medju ljudima.
Ma daj?

Evo, bratska i sestrinska ljubav u svojoj suštini imaju to da se dijele. Takav je odnos jedino normalan, poželjan, potican i prihvatljiv. I zato se nikad nije dogodilo da se među braćom javila ljubomora niti su se braća ikad međusobno natjecala za roditeljsku privrženost, jer su slobodni dijeliti roditeljsku ljubav. Moš mislit.

I kao što reče Morti, o kakvim neslobodama govoriš? Tko ti priječi da ih voliš i ševiš nekoliko istovremeno ako to one hoće i na to pristaju? Pa čak i ako ne pristaju jer jedna za drugu ne znaju. HOćeš li biti kazneno gonjen il šta?
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
ombia

Post 05 Sep 2012, 20:01

Euklid » wrote:Sta ste me se dovezali...

Valjda sam se krivo odrazio.
A htio sam samo reci da kad bi seksualne slobode stvarno zazivjele bilo bi puno manje frustracija medju ljudima.

I ne bi se desavale stvari kao iz naslovnog clanka. Ili jos puno gore kao u nekim islamskim zemljama.

Zamislite koliko ste putenih trenutaka propustili a zivot leti i vremena za uzivanje je malo...
Seksualne slobode nudi i dopusta uglavnom onaj kome se eto samom prijebalo. Toleranciju te vrste si trebao vjezbati i dozvoljavati i direktno i zeni od prvog dana vase veze, i prije nego se tebi prijebalo sa strane, bilo bi autenticnije.

Nista nisam propustila, kad mi se prijebalo s drugima i kad sam vidjela da nije samo zuta minuta u pitanju, rastala sam se.

A ti se jebi okolo koliko hoces, ali nemoj to svrstavati u neke slobode i vise pojmove. :facepalm:
Al ono jebi se, pa tko ti brani? :confused:
Pero

Post 05 Sep 2012, 20:23

Euklide, najebo si. Unakrsna paljba. :facepalm:
karambol

Post 05 Sep 2012, 21:38

Pero » wrote:Euklide, najebo si. Unakrsna paljba. :facepalm:
Bogumi....bas tako.... :mama:

Nego, moja je draga zamijetila jednu, ajmo rec', zakonitost tu na LjiSu... Mi muski papani dignemo temu,kao nesto cemo pametno rec', zabiljezit' il' podijelit', ali kad god skuhamo kasu s nekom temom lijepo dodju bistre, pametne zene koje nas ili zasamaraju ili lijepo kulturno zakopaju i objasne nam stvari koje nas zanimaju...eto, lijepo je to rekla i primjetila... Ja ne bi nikada, jebo me cucek ak' bi....fuj, fuj, odurna psovka.... I kaj je najjace...mislim da ima pravo... :cerek: :zubo:
rh4ps0dy

Post 05 Sep 2012, 21:43

ombia » wrote: A ti se jebi okolo koliko hoces, ali nemoj to svrstavati u neke slobode i vise pojmove. :facepalm:
Al ono jebi se, pa tko ti brani? :confused:
I nemoj nas koji nećemo držat za konzerve. :D

Oke, ja jesam konzerva :o al nikome ne štetim time. :bicedobro:
Margarita

Post 05 Sep 2012, 21:44

Euklid » wrote: Zamislite koliko ste putenih trenutaka propustili a zivot leti i vremena za uzivanje je malo...
Nisam.
Margarita

Post 05 Sep 2012, 22:09

ombia » wrote:
Seksualne slobode nudi i dopusta uglavnom onaj kome se eto samom prijebalo. Toleranciju te vrste si trebao vjezbati i dozvoljavati i direktno i zeni od prvog dana vase veze, i prije nego se tebi prijebalo sa strane, bilo bi autenticnije.
Kako to misliš dopuštati i dozvoljavati? Ja govorim o vezi odraslih ljudi a ne čovjeka i ovce pa da joj dopusti da pase na nekoj livadi ili joj pripusti kakvog ovna. Slobode su unutar nas a svatko bi trebao raditi (neću reći po vlastitoj savjesti) nego po svijesti o tome da slobode koštaju. I dopustiti samom sebi onoliko za koliko je u stanju preuzeti odgovornost. A često ne biva tako i onda se stvara još više nesreće u i ovako nesretnom svijetu.
ombia

Post 05 Sep 2012, 22:40

karambol » wrote:
Bogumi....bas tako.... :mama:

Nego, moja je draga zamijetila jednu, ajmo rec', zakonitost tu na LjiSu... Mi muski papani dignemo temu,kao nesto cemo pametno rec', zabiljezit' il' podijelit', ali kad god skuhamo kasu s nekom temom lijepo dodju bistre, pametne zene koje nas ili zasamaraju ili lijepo kulturno zakopaju i objasne nam stvari koje nas zanimaju...eto, lijepo je to rekla i primjetila... Ja ne bi nikada, jebo me cucek ak' bi....fuj, fuj, odurna psovka.... I kaj je najjace...mislim da ima pravo... :cerek: :zubo:
Kao zena ti cita ove teme? :bicedobro: Pa...to bi objasnilo zasto pises tako diplomatski i sve nja nja cvjetic, rojzica i to. :E

margarita
Kako to misliš dopuštati i dozvoljavati? Ja govorim o vezi odraslih ljudi a ne čovjeka i ovce pa da joj dopusti da pase na nekoj livadi ili joj pripusti kakvog ovna.
Ti si ona koja ne dopusta muzu da gleda playboy doma? Mozda da si tako objasnis rijec dopustanje.
Jer zapravo je misljena onako kako si napisala u nastavku posta.
Imam ja svojih grijeha, ali tlacenje i odgajanje mrzim. Kad mi dopizdi ja fino odem.
Margarita

Post 05 Sep 2012, 23:00

ombia » wrote: Ti si ona koja ne dopusta muzu da gleda playboy doma? Mozda da si tako objasnis rijec dopustanje.
Hihihi, pa mogao je ako bi izvagao da mu se isplati da ja budem nadurena. A ne bi se isplatilo, nikako. :trep:
  • Information