Uvoz snajki

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Aurora

Post 02 Dec 2011, 22:30

nina williams » wrote: Hm, vidiš ti da te brojke iz uvodnog posta nisu ne-znam-kako čudne? Gleda se muškadija koja se pravila i rađala u doba kad je bilo praktički najviše love, a žemskinje čak dijelom i iz ratnog perioda.
Optužit nas u svemu tome za kineske metode, pa ono, čini mi se gadno pretjerano.
Majke izrožene stresu začinju djevojčice.

Samo mi je čudno. Ne želim implicirati da Hrvati idu na ilegalne pobačaje jer ne žele kćer.

Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
ombia

Post 02 Dec 2011, 23:18

JPK » wrote: Tako je!
Ako seljaci i slična bagra dobiva subvencije, zašto ne bih i ja?! :mad:
I ja! :cerek:
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 03 Dec 2011, 12:39

Aurora » wrote:
Majke izrožene stresu začinju djevojčice.
Ali to nema nikakve veze, govori se o različitim dobnim skupinama, pri čemu se jedna (ona brojnija) rađala u doba kad je bilo šuške, a druga u doba krize. Nu:
U ovom trenutku u dobi između 25 i 29 godina ima 159 tisuća mladića, a samo 140 tisuća djevojaka u dobi od 20 do 24 godine.
A još k tome moraš uzet u obzir prijašnju tendenciju pada nataliteta.
Aurora » wrote:Samo mi je čudno. Ne želim implicirati da Hrvati idu na ilegalne pobačaje jer ne žele kćer.
A čuj, ti si rekla "Smrdi mi na Kinu i njezin scenarij ubijmo ženski fetus...", ebga šta je to ako nije implikacija?
Margarita

Post 03 Dec 2011, 12:52

Aurora » wrote:

Pa i meni je čudno, budući da je pobačaj zabranjen do 3 mjeseca. Može li se prije znati spol? Govorim o stanju prije 20-30 godina, ne o otkriću jednostavnog piš testa za otkriće spola koji se izrabljuje u današnje vijeme.
Da sam znala za taj piš test ne bih bezveze kupovala haljinice. Kako to misliš izrabljuje? Misliš da se to zlorabi ili previše koristi?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 804 times
Been thanked: 1536 times
Post 03 Dec 2011, 14:23

Kako je "pobačaj zabranjen do 3 mjeseca"? Legalno se može obaviti prvih deset tjedana, što je dva i pol mjeseca od dana začeća.
Potpisi su za budale.
Aristocat

Post 03 Dec 2011, 14:34

Hekatonhir » wrote:Kako je "pobačaj zabranjen do 3 mjeseca"? Legalno se može obaviti prvih deset tjedana, što je dva i pol mjeseca od dana začeća.

Kalendarski mjesec i trudnicki mjesec nije isto. :D
Trudnoca se ne racuna od zececa vec od prvog dana poslijednje mestruacije. :kme: :)
Aurora

Post 03 Dec 2011, 19:52

Margarita » wrote: Da sam znala za taj piš test ne bih bezveze kupovala haljinice. Kako to misliš izrabljuje? Misliš da se to zlorabi ili previše koristi?

Taj test je nedavno izumljen. Izrabljuje se tako da je to način da ranije obaviš pobačaj, osobito ako je pobačaj dopušten do nekog mjeseca.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
JPK

Post 03 Dec 2011, 20:52

Pa zar ga tjeraju da prekovremeno određuje spolove fetusa?
Imaju li ti testovi uopće sindikat?
Biti i mniti svemiropolisno
Aurora

Post 07 Jan 2012, 18:11

JPK » wrote:Pa zar ga tjeraju da prekovremeno određuje spolove fetusa?
Imaju li ti testovi uopće sindikat?
Test je nedavno došao u prodaju, a izrabljuje se tako da žena koja ne želi određeni spol, popiša test, sazna spol, i ako joj ne odgovara, ide na pobačaj. U zemljama gdje je pobačaj dozvoljen prije nego što se može uz UZ saznati spol, roditelji zaobilaze zakon (koji je vrlo vjerojatno osmišljen da se takvo što spriječi).
  • Information