Imal' ovdje šta za pojebst?
Moja pasica se tjera i jebe mi ruku, a pritom je obgrli šapama i tako čvrsto drži da me već boli ruka. Sve skupa mi otežava pisanje ovdje, a vidite da je važno.
Ima za pojebst moja lijeva ruka, ako ne smeta što je već izjebana kurva. Cijena je primjerena.
Ima za pojebst moja lijeva ruka, ako ne smeta što je već izjebana kurva. Cijena je primjerena.
Eto, vidiš kakav si ti, ne bi nas se ni sjetio.schmokljan » wrote:Ah, moje groupies, predivne djevojke.
Ponudila sam ti ćuku i lijevu ruku. Što bi više?
Imaš li ti ćuku (za pojebst, da budem ontopik)?
- schmokljan
Imam čuku od 7 iljada ojra, ali ne volim se hvaliti. Ti?
Sad je logično da stavim smajlića : sanader:, ali neću, bolje biti nelogičan.schmokljan » wrote:Imam čuku od 7 iljada ojra, ali ne volim se hvaliti. Ti?
Kako se jebu čuke? Nepraktično mi se čini. Zapravo, možeš kako hoćeš dok je pod garancijom.
E, mogla bi i te mačketine nekad prošetati, negdje si napisala da su bumbari.Tea Tree » wrote:Idem prošetati s ćukom, da me ne prebije.
Schmokljane, hoćeš đir s nama? Možda nađemo nešto za pojebst?
Ljudi vole pse, imamo mamac.![]()
Ako sumnjaš da će to upaliti, mogu povest i jednu mačku. Bar će netko zastati jer ćemo čudno izgledati.
Teški bumbari, pogotovo ova koja je sterilizirana.
Ali se boje biti vani, to je nenormalna panika pa sam odustala.
Ne trebaš ti voliti životinje nego neka za pojebst. Lijepo sam ti rekla da je to mamac.schmokljan wrote:Ne hvala, ne volim životinje.
Ili, ako ih baš toliko ne voliš, hoćeš da popalim susjedovo dijete?
Ma jebe se tebi, ti ćeš onu čuku od 7 iljada ojra staviti oko vrata, onako reperski da se vidi i stvar riješena.
Imaš i za mene čuku ili meni samo ćuko?
ex_anais » wrote:Uostalom, kao da ih moraš voljeti. Dovoljno je da su ti privlačne.
Do jučer nije tako bilo.
- schmokljan
Ždrebice, svaka ti je ko u Njegoša.ex_anais » wrote:Uostalom, kao da ih moraš voljeti. Dovoljno je da su ti privlačne.
Neki dan je Oliver žene nazvao mačke pa mi je bilo čudno, jer sam to zadnji put čula od ekipe generacija mog starog.
Ždrebice su još bolje.
Ovim naslovom je mislio skriti prave namjere.Tea Tree » wrote:Baš! Vidiš što su ti moderni muškarci, odmah na brak misle.
Do jučer nije tako bilo.
Tea Tree » wrote: Neki dan je Oliver žene nazvao mačke pa mi je bilo čudno, jer sam to zadnji put čula od ekipe generacija mog starog.
Ždrebice su još bolje.
Link.
Pa da. Neka bi se ponadala biti pojebana, a probudi se s drugim prezimenom. Zamisli tog šoka!
Oftopik: Pasica mi je počela prdit. Znači da stvarno moram.
Schmokljane, aj, vidimo se ispred zgrade
- schmokljan
Evo, bila sam prošetat psicu sa schmokljanom. Nismo našli ništa za pojebst, nema žive duše.
Onda smo mislili nekome pozvoniti na portafon i pozvati da se pojavi na prozoru. To samo ove na nižim katovima, da ih možemo vidjeti.
Međutim, nismo znali po prezimenu procijeniti žive li tu mladi i zgodni ljudi ili neki čangrizavi starci pa nismo ništa napravili. Inače se to vidi po prezimenu, samo je sada noć.
Tražimo dalje.
Onda smo mislili nekome pozvoniti na portafon i pozvati da se pojavi na prozoru. To samo ove na nižim katovima, da ih možemo vidjeti.
Međutim, nismo znali po prezimenu procijeniti žive li tu mladi i zgodni ljudi ili neki čangrizavi starci pa nismo ništa napravili. Inače se to vidi po prezimenu, samo je sada noć.
Tražimo dalje.
Kad ste izbirljivi. Što fali mrtvim dušama?Tea Tree » wrote:Evo, bila sam prošetat psicu sa schmokljanom. Nismo našli ništa za pojebst, nema žive duše.
Ma teško je pojebst samo dušu, treba nekakvo tijelo, kakvo god bilo.
A, možda će poslužiti i duše ako postanemo dovoljno očajni.
Sutra ćemo morati ranije u šetnju, prije nego što se svi razbježe kućama.
Tea Tree » wrote: Ma teško je pojebst samo dušu, treba nekakvo tijelo, kakvo god bilo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-