Tvoj svetonazor je voljenje seksa, tako da si kurva, pa čak i dok si pošten. Odi si u Švedsku, ne trebamo antikriste ođe.Emericzy » wrote: Koji je to svjetonazor???
Ja sam bar dvadeset puta napisao jasno i glasno da krpanje loše veze ili braka preljubom smatram pogreškom, pa i glupošću. Preljub lošu vezu nikad neće poboljšati, može je samo učiniti još lošijom.
Preko kuhinje do kreveta
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Bio. Puno puta. Nakon dva-tri dana, ta parada tisuća blijedih plavuša toliko mi dojadi da mi i brkate crnke počnu bolje od njih izgledati. Meni to sve djeluje nekako aseksualno. U stilu, dragi, hoćemo li se seksati ili gledati Švedska traži zvijezdu? Nema tu onog pravog začina.vrrrlet » wrote:
Tvoj svetonazor je voljenje seksa, tako da si kurva, pa čak i dok si pošten. Odi si u Švedsku, ne trebamo antikriste ođe.
Ma da, i prejedre su. I meni više paše gracioznost. Ali za boju kose se ne slažem, ljepota nema veze s bojom kose.Emericzy » wrote: Bio. Puno puta. Nakon dva-tri dana, ta parada tisuća blijedih plavuša toliko mi dojadi da mi i brkate crnke počnu bolje od njih izgledati. Meni to sve djeluje nekako aseksualno. U stilu, dragi, hoćemo li se seksati ili gledati Švedska traži zvijezdu? Nema tu onog pravog začina.
Također bih se složio da je loše kada seks s nekime doživljavaš kao pijenje pive, fali tu intrige. To nipošto ne znači da naša, druga krajnost, nije bolesna.
Nego, ontopično, kako Šveđanke kuhaju?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Da.Emericzy » wrote: Koji je to svjetonazor???
Ja sam bar dvadeset puta napisao jasno i glasno da krpanje loše veze ili braka preljubom smatram pogreškom, pa i glupošću. Preljub lošu vezu nikad neće poboljšati, može je samo učiniti još lošijom.
Samo ja nigdje nisam pročitala da Potjeh misli da je u lošoj vezi.
Nema, ali ima s monotonijom. Kad 72 sata za redom gledaš samo slamnate krovove na glavama, sve ti izgleda bolje od toga.vrrrlet » wrote:Ali za boju kose se ne slažem, ljepota nema veze s bojom kose.
Neimaginativno. Polukuhano tvrdo povrće bez bogznakakvog začina, kemijski čišćeno meso, voće. A prave nekadašnje narodske recepte treba izbjegavati. Recimo, surströmming ili lutefisk. Surströmming se iz razumljivih razloga jede na dvorištu, a ne u stanu. Usred ledene zime.Nego, ontopično, kako Šveđanke kuhaju?
U vezi seksa jest loša, pročitala to ti ili ne i napisao on to ili ne.
U dobrost ili lošost ostalih aspekata ne ulazim.
Lose.vrrrlet » wrote:[quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=89020#p89020]
Nego, ontopično, kako Šveđanke kuhaju?
Iako ima i tamo tamnih, strankinja doduse, al nisu na ulici samo plavuse.
-
- Information
-