Je drek. Ti voliš samo mačiće žemskog spola.Hekatonhir » wrote:
Oprosti, ali za mene se zna da sam mačkoljubac. Volim sve mačke, dvonožne, četveronožne, u čizmama i bez njih.
Muška sigurna kuća
tako je. inace, skoro stalno je nekoliko macaka na vlasniku dok je on na trkeljanju.kom. i tako se one zabavljaju, sjede mu na glavi, bivaju ceskane i svako malo nesto upisu na nekom postu ili ga izbrisu ako im se ne svidja.ElliQuinn » wrote: Mačke se udomljavaju u paru, da se imaju s kime zabavljati dok je vlasnik na Trkeljanje.com.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 815 times
- Been thanked: 1552 times
Da, to mi je trčkaranje preko tipkovnice - ili čak izležavanje na njoj - i bivša spominjala.
Potpisi su za budale.
Daj Unda lijepo jasno napiši: udomljujem macu sjeverno od linije Virovitica-Karlovac-Karlobag...a unda » wrote: ..ali mozda znas neku sirotinju sa vrtom i koja voli bica.
ono sto mene najvise muci..cak mi je to tesko i napisat..sto ih ovdje, u ovom mom okruzenju namjerno truju, ubijaju..ne samo ove moje. nijedna nije dozivjela vise od tri godine.
oca od ovih malih su ubili prije mjesec i pol dana.. predivan macak bio, zdrav, njegovan, zajedno sa mojom pasicom je cuvao kucu od intrudera svih vrsta.
i eto, najradje bih ih sve zadrzao, nekako bi se vec snasli, ali od ljudi ih nisam sposoban zastiti. ne mogu rec da sam sve pokusao, ali..skoro sve, i ne ide.
a sve teze mi je nalazit ih okolo, nezive..
i eto, nadam se da cu ove barem pokusat udomit negdje ce imati vecu sansu duze zivjeti sto punijim macjim zivotom, gdje ce se neko bolje brinuti o njima..
Sa'š popit' ban. U pravilima ovog foruma jasno piše da je zabranjeno slaviti općenje sa životinjama.Hekatonhir wrote:
Oprosti, ali za mene se zna da sam mačkoljubac. Volim sve mačke, dvonožne, četveronožne, u čizmama i bez njih.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Naravno da jesam. Neću valjda trošiti pare na to kako da dođem do ševe ako za njih doista mogu ševiti.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Nisam baš sretna s odgovorom.Hekatonhir » wrote:
Misliš, iz oglasnika? Ne. Kad sam se time bavio - a to je bilo prije ohoho godina - znao sam ljude.
Što znači znao sam ljude? Netko je bio s nekom pa ti je rekao - e ta je dobra jer....po čemu?
Happy Easter!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Sad imam potrebu pitati jesi li ti kurve unajmljivao ili iznajmljivao.Hekatonhir » wrote:
Misliš, iz oglasnika? Ne. Kad sam se time bavio - a to je bilo prije ohoho godina - znao sam ljude.
- Stitch
- Head Honcho
Nisi me baš čitala na IMF-u, ha? Da, i njih sam lizao. Bile su mi prelijepe da takvo što propustim.aisling » wrote:Jebiga Elli, oči mi ispale dok sam to pročitala. I onda sam skužila da mogu kopirat i pastat:
'Mene zanima primjenjuje li aksiom lizanja i u tim slučajevima.'
Pa ajd kad već pitamo
Potpisi su za budale.
Jesu li lijepe? Jesu li za brak? Ja bih jednu kurvu.Hekatonhir » wrote:Pitaj.
Meni je tata jednom ispričao kako je jedan njegov poznanik u Njemačkoj oženio kurvu i kako je to najbolja supružnica koju je on ikada vidio. Osim mame, jel.
Joj kak volim svog starog, on je tako životno znao naučiti toleranciji i poštivanju drugih.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Pa što ne reče da znaš Ričarda? Mogli bi biznis s autogramima isfurat makar. Il da nam se dođe registrirat na vorum za reklamu.vrrrlet » wrote:
Jesu li lijepe? Jesu li za brak? Ja bih jednu kurvu.
Meni je tata jednom ispričao kako je jedan njegov poznanik u Njemačkoj oženio kurvu i kako je to najbolja supružnica koju je on ikada vidio. Osim mame, jel.
Joj kak volim svog starog, on je tako životno znao naučiti toleranciji i poštivanju drugih.
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
Vodi računa o tome da je to protuzakonita djelatnost. Mogu ti objasniti detalje, ali ovako ne.aisling » wrote: Nisam baš sretna s odgovorom.
Što znači znao sam ljude? Netko je bio s nekom pa ti je rekao - e ta je dobra jer....po čemu?
Nisam kriminalac. Ali prošetaš li se bilo kojim kvartom, srest ćeš jednoga ili dvojicu. S vremenom, možda ćeš s njima i pivo popiti. Možda i porazgovarati.ElliQuinn wrote: Sad imam potrebu pitati jesi li ti kurve unajmljivao ili iznajmljivao.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-