Muška sigurna kuća
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 815 times
- Been thanked: 1547 times
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Molim da mi netko osvježi pamćenje: što je na kraju ispalo s isticanjem križeva u prostorijama tipa kabinet fakultetskog profesora (svjetovni fakultet)? Naime, danas sam slučajno svjedočila postojanju križine na monitoru izvjesnog prodekana za nastavu. Je li to po zakonu?
Znala sam da će se učenje njemačkog kad tad isplatitiJPK wrote: Evo, ovako ti treba izgledati sajt: http://ladyanja.com/
Objašnjenje je na njemačkom, ali tako i bolje zvuči.![]()
Es ist Zeit für diese Fräulein ein bisschen Geld zu verdienen. Deine Hilfe ist mehr als willkommenvrrrlet wrote: Ali, čim ti okolišaš, vidim koliko je sati.
Happy Easter!
..nego, gledam tamo na onoj temi, pdfu, sto li je vec..posao, trziste, politika..ili kako se vec zove, e pa tu se prica nesto kao ekonomija neka, neki podaci, neka znanost, nesto se tu raspravlja, dokazuje..i, htio sam nesto napisat tamo, ali..nema smisla. nesto mi je palo na pamet i malo malo, sjetim se ovog linka, pravog linka za musku sigurnu kucu..
dakle, ma o cemu mi uopce pricamo, sta se mi uopce batrgamo..pusatam link..
..pa oni imaju cak i formacijski bataljun jebacica (mozda imaju i posebne tajne postrojbe nifomanki
) i to samo za paradu i to bez regrutacije. 
one prije raznouniformirane i ne racunam. ali..koji je to strojev korak, koja stega
..a tek onaj pozdravni kiai..
pa to kad krene, to uopce ne treba pucat..to je ono kao kad mujo kaze fati..bjezmo fato, sve ce nas jebat. jednostavno, ne preostaje ti nista drugo nego da se predas.
a da o korejkama s onim federastim strojebim..sori, strojevim korakom i ne govorim. njih ce pustit za njihovu predigru.
edit..
evo jos malo. pa sta je ovo, krvi ti mamutove..
obratiti paznju nakon 1:22..narocito oko 1:38..koji je to kiai, uf..

dakle, ma o cemu mi uopce pricamo, sta se mi uopce batrgamo..pusatam link..
..pa oni imaju cak i formacijski bataljun jebacica (mozda imaju i posebne tajne postrojbe nifomanki
one prije raznouniformirane i ne racunam. ali..koji je to strojev korak, koja stega
pa to kad krene, to uopce ne treba pucat..to je ono kao kad mujo kaze fati..bjezmo fato, sve ce nas jebat. jednostavno, ne preostaje ti nista drugo nego da se predas.
a da o korejkama s onim federastim strojebim..sori, strojevim korakom i ne govorim. njih ce pustit za njihovu predigru.
edit..
evo jos malo. pa sta je ovo, krvi ti mamutove..
obratiti paznju nakon 1:22..narocito oko 1:38..koji je to kiai, uf..
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
..ma sta imaju kidisat, pa gledaj kako to gazi, to ne bi ni osjetilo da prodje preko tebe..Hekatonhir » wrote:Je, pa da sve kidišu na me.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
mislim da ne bi. pao bi u nesvijest vec nakon sto puste onaj kiai..Hekatonhir » wrote:Ali ja bih. O, i te kako bih osjetio.
Jebote, pa to je katastrofa.Hekatonhir » wrote:
Naravno da ne. Ako nisam zadovoljan, pošaljem je natrag.
To su ti cijene s popustom.
Ali ove malo finije - e, te će sat vremena naplatiti toliko. Minimum. Ima i skupljih.
Znam jedno mjesto pored Frankfurta, imaju par desetaka kurvi, a za sto eura flatrate dobiješ švedski stol kurava cijelu noć. I to je normalna cijena za takve ustanove.
Biti i mniti svemiropolisno
- Stitch
- Head Honcho
A nije ti to moja brija. Pale me učiteljice i medicinske sestre. Imaš nešto s njima?
Eh, Frankfurt.JPK » wrote: Jebote, pa to je katastrofa.
Znam jedno mjesto pored Frankfurta, imaju par desetaka kurvi, a za sto eura flatrate dobiješ švedski stol kurava cijelu noć. I to je normalna cijena za takve ustanove.
Potpisi su za budale.
Ljudi koje poznajem su kurve (ženske i muške) naručivali kad su vani. Na nekim konferencijama, sajmovima, prezentacijama i tak. Ako nemaju voljne tajnice sa sobom, ili žene, ili suradnice. Tamo je zbilja velika ponuda. U svakom hotelu dobiješ prospekte uz one s dizajnerskim nakitom, satovima, restoranima, kazalištima i slično. U zemljama gdje je to legalno. Gdje nije, opet se lako snaći. Kod nas se obavezno naručuju kad dolaze izvana poslovni partneri (veći je problem kad traže muškarce) a onda i naši menadžeri pokupe ponekad ponešto sebi. Kad se štedi odvede ih se u neki striptiz klub pa se malo više plati za potpuniju uslugu. Ne vidim zapravo neku pravu potrebu za uzimati kurve u vlastitom gradu u kojem poznaješ puno ljudi i puno mjesta za izlaske (i ulaske) jer možeš i bez nekog troška svaku večer naći nešto za mrknut.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..ne pitam te sto te pali, nego kako ces se ti suprotstavit sutra kad krenu. os se odma predat, ponudit svoje usluge na tecnom kantonskom, mandarinskom, sto?Hekatonhir » wrote:
A nije ti to moja brija. Pale me učiteljice i medicinske sestre. Imaš nešto s njima?
cuj, mislim da bi ti se moglo posrecit. sto je to njima poslat dvije divizije doktorica i uciteljica ravno na tebe?
Zamišljam ovu ekipicu u srazu s Kneskinjama..a unda » wrote: ..ma, naravno..aj ti iskoci pred njih i vici im..stoj!
Zapravo, ovak zamišljam da bi vrlet, lastan, unda, byron i stich išli u rat
..mi bi se svi herojski predali.Silajn » wrote:
Zamišljam ovu ekipicu u srazu s Kneskinjama![]()
![]()
Zapravo, ovak zamišljam da bi vrlet, lastan, unda, byron i stich išli u rat
one kineskinje uzmu one bersaljere na krkece i nastave stupat..i jos im odzvizducu koju dionicu ako koji ostane bez daha.
Misliš - stitch? Pa zabunim se
- Stitch
- Head Honcho
Ti uzbuđena, a mene šalješ u rat? Što misliš kako je meni? Nisam pušku držao od jutros. 
Potpisi su za budale.
Kako je meni stavljat vas u istu rečenicu?Hekatonhir » wrote:Ti uzbuđena, a mene šalješ u rat? Što misliš kako je meni? Nisam pušku držao od jutros.
- Stitch
- Head Honcho
Pa da, ja ne spadam u to društvo. Oni su agresivni. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-