Emericzy » wrote:Pa dobro, branim li ti ja? Očito je da te to muči kad spominješ u svakom drugom postu. Opusti se, nije to ništa strašno. Malo pogladiš pimpača, striček malo pogladi tvog i tak... Može biti čisto ugodno ako se oslobodiš predrasuda. Ako je fini striček može pasti i sofisticirana konverzacija. Sve pet. Probaj i oslobodi se tih razarajućih dilema.
Gle, ja imam neke opake seksualne blokade, nije da to nisam spominjao već. Dakle, ovo gore teško da dolazi u obzir, jer ja nekako nisam siguran da se mogu na taj način 'opustiti' ni u prisustvu totalne seks bombe, čak i ako iskreno vjerujem da se i ja njoj 'sviđam'.
Nego, uzmimo da sam ja seksualno zakočen, inhibiran itd. Kako onda objasniti da čovjek tvoje širine nazora, tvoje emancipiranosti i životnog iskustva - ne može jednom neiskusnom balavcu čisto iz edukacijskih razloga odgovoriti jednostavnim riječima? Zašto se izmotavaš? Jesi li eksperimentirao sa muškarcima ili nisi? Pa bar danas je valjda 'gej iz okej', nije bed priznati ako jesi. (Sjećam se da si negdje napisao da si jednom probao i ménage à trois, s nekim parom. Jesu li vam se jaja dirala?