Puno mlađi partneri ili ne baš?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 23 Jul 2013, 18:18

Emericzy » wrote:Pa dobro, branim li ti ja? Očito je da te to muči kad spominješ u svakom drugom postu. Opusti se, nije to ništa strašno. Malo pogladiš pimpača, striček malo pogladi tvog i tak... Može biti čisto ugodno ako se oslobodiš predrasuda. Ako je fini striček može pasti i sofisticirana konverzacija. Sve pet. Probaj i oslobodi se tih razarajućih dilema.
:rofl:

Gle, ja imam neke opake seksualne blokade, nije da to nisam spominjao već. Dakle, ovo gore teško da dolazi u obzir, jer ja nekako nisam siguran da se mogu na taj način 'opustiti' ni u prisustvu totalne seks bombe, čak i ako iskreno vjerujem da se i ja njoj 'sviđam'. :zubo:

Nego, uzmimo da sam ja seksualno zakočen, inhibiran itd. Kako onda objasniti da čovjek tvoje širine nazora, tvoje emancipiranosti i životnog iskustva - ne može jednom neiskusnom balavcu čisto iz edukacijskih razloga odgovoriti jednostavnim riječima? Zašto se izmotavaš? Jesi li eksperimentirao sa muškarcima ili nisi? Pa bar danas je valjda 'gej iz okej', nije bed priznati ako jesi. (Sjećam se da si negdje napisao da si jednom probao i ménage à trois, s nekim parom. Jesu li vam se jaja dirala? :rofl:) A ako nisi, zašto nisi? U čemu je problem? Kako objašnjavaš svoju 'heteroseksualnost' - što to žene imaju što muškarci nemaju, ako se ne radi o sisama i pički?

Emericzy

Post 23 Jul 2013, 18:19

nodens » wrote:Stvarno je fascinantna činjenica da ljudi uspiju izgraditi takav fantazmatski okvir oko jedne toliko banalne aktivnosti...
Stvarno je fascinantno da o tome popuje netko tko ni ne zna što je to.

Kužiš, to ti je kao kad svećenik daje bračne savjete. Mogu oni njemu zvučati i logično i uvjerljivo, a ima temelj i u Svetom pismu, ali...

Ali iz nekog su vraga ljudi o tome ipak napisali stotine tisuća pjesama, priča, romana i drama, nasnimali tisuće filmova. A da druge umjetnosti i ne spominjem. Iz nekog su razloga i filozofi o tome razmišljali doslovno tisućama godina. Antropolozi to proučavaju oko stoljeće i pol ili više.

A nisu trebali, kad ti, evo, znaš da je to "banalno guranje penisa u vaginu". Zašto su traćili vrijeme i trud?
nodens

Post 23 Jul 2013, 18:27

Emericzy » wrote:Činjenice možda jesu, ali čovjekova reakcija nije.

Uputio sam te na rezultate neuroloških istraživanja. Društveno uvjetovani faktori mogu djelovati jednako brzo i efikasno kao i ti tvoji primordijalni.

Primordijalni se javi, društveni ga poklopi. Točka.

Često čovjek ne bude sasvim svjestan ni jedne niti druge reakcije, jer su prebrze.
Pa da, tako rade fetiši.

I ja onda tebe pitam, zašto imaš fetiš na žene, a nemaš na muškarce. Zar nije to fascinantno pitanje. Je li homoseksualnost onda urođena ili stečena? Ako društveni faktori mogu do te mjere definirati ljudski seksualni odziv u mozgu, da mogu poništiti očite evolucijske, biološke zakone - pa to znači da bi se teoretski i orijentacija mogla naštimavati kako nekome paše. :ne zna: Jer, što to baba od 60 ima, što djed od 60 nema? Neka mistika, kao ovi gejevi iz 'dear woman'? Deep connection to the earth? Sheesh.

Euklida inače 'zapanjuje' ova linija razmišljanja. :rofl:
Emericzy

Post 23 Jul 2013, 18:29

nodens » wrote:nakon što bi došlo do zasićenja tog prvog instinkta ... dalje bi stvari ovisile o kulturnim faktorima i osobnim nazorima. Znači, ovisilo bi o 'priči' koju čovjek sam sebi priča, bilo da ju je sam izmislio, bilo da je pokupio iz društva.
A gdje ljudi žive i funkcioniraju nego u društvu? Znaš li ti neke ljude koji žive u vakuumu? O tome cijelo vrijeme govorimo. Ti se furaš na primordijalno (iako zapravo i ne znaš što je to) i govoriš kao da je to primarni faktor. A nije. U društvu (u kojemu svi žive) društveni faktori kompletno potiskuju instinktivne. Primordijalne reakcije su tu kao i dlake ispod pazuha. Imamo ih, imaju i neku svrhu, ali su fiziološki postale irelevantne. Jedina preostala uloga im je društvena. Funkcioniraju kao oznaka.
No nema nikakvog razloga za pretpostavku da bi svima (ili većini) nužno bile 'ljepše' u odjeći.
Ima. U praksi dokazano. Često i jednostavno. Zaboga, Nonsens, daj se malo educiraj kad već pričaš o tome. Da, među golima, zanimljiv je (pa i uzbudljiv) onaj obučeni. Među obučenima obrnuto. Golotinja je samo jedan specifičan način odijevanja. Nema nikakve intrinsične (gle riječi!) uzbudljivosti.
Perzefona

Post 23 Jul 2013, 18:33

Ja mislim da se nodens nabacuje Emericzyju. :kokice:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Emericzy

Post 23 Jul 2013, 18:35

višekratni slon » wrote:Indoktriniran si do temelja. Pametan si čovjek, razmisli. Ja ti neću davati šlagvort za daljnje postove jer mi se ne da raspravljati. :o
Hmmm... Baš si mislim. A u cajtnotu sam s poslom. Koji kurac ja ovdje tarem dlan da mi prođe dan? :ne zna:
Emericzy

Post 23 Jul 2013, 18:35

Perzefona » wrote:Ja mislim da se nodens nabacuje Emericzyju. :kokice:
Tipkovnicu pregrizla!
nodens

Post 23 Jul 2013, 18:38

Emericzy » wrote:Stvarno je fascinantno da o tome popuje netko tko ni ne zna što je to.

Kužiš, to ti je kao kad svećenik daje bračne savjete. Mogu oni njemu zvučati i logično i uvjerljivo, a ima temelj i u Svetom pismu, ali...
Mislio sam ovo komentirati, ali ipak ću preskočiti.

Emericzy » wrote:Ali iz nekog su vraga ljudi o tome ipak napisali stotine tisuća pjesama, priča, romana i drama, nasnimali tisuće filmova. A da druge umjetnosti i ne spominjem. Iz nekog su razloga i filozofi o tome razmišljali doslovno tisućama godina. Antropolozi to proučavaju oko stoljeće i pol ili više.

A nisu trebali, kad ti, evo, znaš da je to "banalno guranje penisa u vaginu". Zašto su traćili vrijeme i trud?
:ne zna: Meni također to banalno guranje penisa u vaginu ima neki neobični appeal u mašti. :rofl: Ne znam, ali nekako nagađam da to ziher ima veze sa spolnim nagonom, koji pak proizlazi iz činjenice da se razmnožavamo seksualno. A ne valjda iz toga što nam je leteće špageti čudovište usadilo tu ideju u glave. :zubo:
Perzefona

Post 23 Jul 2013, 18:40

Nodens me natjerao da cijenim svaku svoju menstruaciju. Možda je zadnja. :tuzni:
Emericzy

Post 23 Jul 2013, 18:44

nodens » wrote:Nego, uzmimo da sam ja seksualno zakočen, inhibiran itd. Kako onda objasniti da čovjek tvoje širine nazora, tvoje emancipiranosti i životnog iskustva - ne može jednom neiskusnom balavcu čisto iz edukacijskih razloga odgovoriti jednostavnim riječima? Zašto se izmotavaš? Jesi li eksperimentirao sa muškarcima ili nisi? Pa bar danas je valjda 'gej iz okej', nije bed priznati ako jesi. (Sjećam se da si negdje napisao da si jednom probao i ménage à trois, s nekim parom. Jesu li vam se jaja dirala? :rofl:) A ako nisi, zašto nisi? U čemu je problem? Kako objašnjavaš svoju 'heteroseksualnost' - što to žene imaju što muškarci nemaju, ako se ne radi o sisama i pički?
Aaaaaaaaaaa

To tebe zanima! Pa što odmah nisi pitao, nego tu nešto gunđaš i mundžaš.

Pa zar ti ne pratiš moj slavni opus na svekolikim forumima? Sad sam malo pogođen time. Taština mi je povrijeđena. Mislio sam da sve znaš o mojoj blistavoj jebačkoj karijeri.

Naravno da jesam probao, zaboga. Zar ti ja ličim na nekoga tko bi se toga libio? Kad ikad, još u studentskim danima.

davno sam o tome i pisao na forumu.

Ali ne kužim, zašto bih trebao "objašnjavati" svoju heteroseksualnost? Što tu traži objašnjenje? I zašto bih ja to trebao objašnjavati? Idi gledaj na Wikipediju ili neki bolji izvor što određuje spolnu orijentaciju. Ni u ovaj topic ne spada.

A možeš odmah pogledati i što to žene imaju a muškarci nemaju, pa ćeš znati. Jednostavno je.
nodens

Post 23 Jul 2013, 18:54

Emericzy » wrote:Pa zar ti ne pratiš moj slavni opus na svekolikim forumima? Sad sam malo pogođen time. Taština mi je povrijeđena. Mislio sam da sve znaš o mojoj blistavoj jebačkoj karijeri.
Ne pratim. Zapravo sam pratio neke žene, a ti si bio u blizini. :zubo: Tako da mi je štošta promaklo.
Emericzy » wrote:Naravno da jesam probao, zaboga. Zar ti ja ličim na nekoga tko bi se toga libio? Kad ikad, još u studentskim danima.
Obje varijante? :zubo: :rofl: How fascinating... znači, mogu zaključiti da ti se nije osobito svidjelo? Ili ne mogu? :rofl:

Emericzy » wrote:Ali ne kužim, zašto bih trebao "objašnjavati" svoju heteroseksualnost? Što tu traži objašnjenje? I zašto bih ja to trebao objašnjavati? Idi gledaj na Wikipediju ili neki bolji izvor što određuje spolnu orijentaciju. Ni u ovaj topic ne spada.

A možeš odmah pogledati i što to žene imaju a muškarci nemaju, pa ćeš znati. Jednostavno je.
Pičku i sise. A zašto su ti 'elementi' muškarcima interesantni? Jer je tako uredilo leteće špageti čudovište? Ili to ima - zamisli samo ideje - neke veze s činjenicom da se razmnožavamo seksualno. Pa to na podsvjesnoj razini djeluje na muški mozak. Pička je onaj organ u kojeg 'treba' ugurati svoj kurac, je l', a sise su valjda zgodne za potomke (a možda se i sjećamo cuclanja dotičnih u najranijem djetinjstvu)... mislim, naravno da sve to radi na podsvjesnoj razini.... hmm.
Eks

Post 23 Jul 2013, 18:58

Perzefona » wrote:Ja mislim da se nodens nabacuje Emericzyju. :kokice:
Jelda? :S :rofl:
nodens » wrote:
Inače, i heteroseksualnost je primitivna činjenica, kužiš ono, bazira se na tome što se razmnožavamo seksualno. :zubo:

Čovjek bez predrasuda, napredan, kulturan, moderan... morao bi ako ništa drugo bar eksperimentirati i sa muškarcima, tko zna, možda bi mu to postao acquired taste... čemu robovati stereotipovima? :rofl:
Ima još puno ovakvih citata, ali mi se ne vadit

:kokice:
Perzefona

Post 23 Jul 2013, 19:26

Jesi ljubomorna? Ja malo jesam. :mama: Al dobro, ti si mlada.
Eks

Post 23 Jul 2013, 19:34

Perzefona » wrote:Jesi ljubomorna? Ja malo jesam. :mama: Al dobro, ti si mlada.
Nisam ja u nodensovoj skupini. Ispod 25. :crying:
Perzefona

Post 23 Jul 2013, 19:41

Pa dobro, valjda si onda u Emericzyjevoj. Šta si sad izbirljiva? Ne moš imat mlađeg, uzmi starijeg, dok ga nije mlađi uzeo. :rofl: Osim toga, stariji ti ima status, status, draga, status... Nije to mala stvar. :zec:
Eks

Post 23 Jul 2013, 19:42

Perzefona » wrote:Pa dobro, valjda si onda u Emericzyjevoj. Šta si sad izbirljiva? Ne moš imat mlađeg, uzmi starijeg, dok ga nije mlađi uzeo. :rofl: Osim toga, stariji ti ima status, status, draga, status... Nije to mala stvar. :zec:
Ma nisam ni u njegovoj. Ispod trideset. Šta ti je život. :crying: :rofl: :rofl:

Nodens je u njegovoj. :raspa:
Perzefona

Post 23 Jul 2013, 19:43

višekratni slon » wrote:

:lol: :lol: :lol:

Isuse, plačem...
Eks

Post 23 Jul 2013, 19:44

Perzefona » wrote: :lol: :lol: :lol:

Isuse, plačem...
Ova tema je dragulj. :zubo:
Perzefona

Post 23 Jul 2013, 19:46

Gledam si uloške u kupaonici s novom neopisivom nježnošću.:o
Eks

Post 23 Jul 2013, 19:48

Perzefona » wrote:Gledam si uloške u kupaonici s novom neopisivom nježnošću.:o
Nodens- making women's period comfortable. :zubo:
Perzefona

Post 23 Jul 2013, 19:50

višekratni slon » wrote:
Nodens- making women's period comfortable. :zubo:
Ovo ide u sig. :S

Isuse, dijete mi misli da sam nenormalna koliko se cerekam.
Eks

Post 23 Jul 2013, 19:54

Perzefona » wrote: Ovo ide u sig. :s

Isuse, dijete mi misli da sam nenormalna koliko se cerekam.
:rofl: :rofl: :rofl: :cerek:
Perzefona

Post 23 Jul 2013, 20:17

nodens » wrote:
Ne. Niti vidim po čemu bi bilo 'logično' da je suprotno. Dapače, takvu neprirodnu debljinu vidim kao (nekadašnji) kulturološki fetiš, možda posljedica gladi i fascinacije 'obiljem' - no inače, debeli ljudi pate od niza zdravstvenih problema i nema te logike po kojoj bi oni 'trebali' biti prirodno privlačniji od onih normalne težine.
Ima logike, nodense, i to upravo ove tvoje. Naime, ti jašeš po iskonskom, nagonskom. Ne mi.

Nema logike nama, danas, nama koji uz biološke i nagonske porive ravnopravno razmatramo društvene i kulturne. Nama je jasno da su se parametri privlačnosti mijenjali.

Ali ti, koji priznaješ samo iskonsko, visceralno i primordijalno, motivirano jedino prenošenjem gena, ti bi se morao paliti na vilendorfsku Veneru.

Debljina se smatra nezdravom odnedavno, zadnjih nekoliko desetljeća. To je zanemarivi trenučić u odnosu na čitav razvoj čovjeka kao vrste. Prekratak je to period da bi iole utjecao na desetke tisuća godina postojećeg ljudskog nagona za razmnožavanjem.

Znaš li da je jedan od prvih simptoma naglog mršavljenja i dijeta šta, šta? Pogađaš: izostanak menstruacije. :lux:

Taj izostanak ženi poručuje da njezino tijelo nije kadro iznijeti začeti plod, pa ga zato odbija i zanijeti.

Iskonski mužjak to iskonski zna i iskonski želi ševiti iskonski masnim tkivom pofutranu iskonsku ženu i osigurati si tako prijenos gena.

Pa neće ti žgoljava ni štrkljava uspjeti prenijeti gene. Upravo bi tebe ovakva primordijalno trebala paliti. :raspa:
Emericzy

Post 23 Jul 2013, 20:40

nodens » wrote:to na podsvjesnoj razini djeluje na muški mozak. Pička je onaj organ u kojeg 'treba' ugurati svoj kurac, je l', a sise su valjda zgodne za potomke (a možda se i sjećamo cuclanja dotičnih u najranijem djetinjstvu)... mislim, naravno da sve to radi na podsvjesnoj razini.... hmm.
Gle, još ću ti jednom objasniti, a onda mi se više ne da zamarati s tvojim opsesijama.

Imaš "primordijalne instinkte". Oni prvi reagiraju.

Onda imaš naučene reakcije, temeljene na iskustvu. One uskaču odmah nakon instinkta.

Ti se držiš prvih kao pijan plota, a zanemaruješ druge. (Možda ih nemaš. :ne zna: )

A te su druge reakcije puno važnije, jer one, a ne instinkti, određuju stvarno ponašanje. Instinkti nam ne kažu što volimo. Oni nam kažu što je volio kromanjonac. A ono što volimo mi, vidi se tek iz tih drugih, naučenih reakcija.

Dakle, imaš taj double check.

Pojave se sise. Instinkt: check! Iskustvo: check! Uzbuđenje: uključeno.

Sise vise do koljena. Instinkt: check! Iskustvo: stop! Uzbuđenje: isključeno.

Pojavi se guzica. Instinkt: check! Iskustvo: check! Uzbuđenje: uključeno.

Guzica je muška. Instinkt: check! Iskustvo: stop! Uzbuđenje: isključeno.

Instinkt je svima podjednak. iskustvo je svima različito. I zato u teoriji (a la Nonsens) svi muški reagiraju na mlade i sisate, pa makar sise bile plastične, a u praksi svaki reagira drukčije i na druge stvari.
Morticia

Post 23 Jul 2013, 20:45

višekratni slon » wrote:

Ajme. Ajme meni. :lol: :lol: :lol: :lol:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
  • Information