Svidja mi se Rabadzija. Podrzavam
Jebežljiv ili vjeran, pitanje je sad
Ja mislim da je karambol Vedran
jer je hehehe vedar 
odabrala sam ovog iz prvog izloga.
obrazloženje?
pa ako je već naglasak na nekom pastuhu, ajd nek lijepo bude taj netko zna zna raditi.
tko kaže da moramo biti u vezi i da ja moram imati leptiriće u trbuhu i kišobran za dvoje.
fakfrend, ajme, predobro
obrazloženje?
pa ako je već naglasak na nekom pastuhu, ajd nek lijepo bude taj netko zna zna raditi.
tko kaže da moramo biti u vezi i da ja moram imati leptiriće u trbuhu i kišobran za dvoje.
fakfrend, ajme, predobro
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ček, hoćeš reći da je postao Vjeran i da ti je takav po mjeri?Perzefona » wrote:Odabijte! Već sam vam rekla da je Rabadžija moj. I objasnila kako je prestao švrljati.
Ne mili mi se pomisao provesti 30-40-50 godina sa vjernim nejebacem.Margarita » wrote: Ako zglajza, gotovo je, više nije vjeran, otpada. Bolje spriječiti.
Jos manje da se moram boksati za takvog.
Perzefona » wrote:Odabijte! Već sam vam rekla da je Rabadžija moj. I objasnila kako je prestao švrljati.
Dobar je strah, kome ga je bog dao.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Ja to cijelo vrijeme pokušavam nekao reći al ne znam tako jasno i kratko ko tiBara huda » wrote: Ne mili mi se pomisao provesti 30-40-50 godina sa vjernim nejebacem.
Jos manje da se moram boksati za takvog.
kurvanjski avatar, a
a samo jedan je ponuđen!Perzefona » wrote:Odabijte! Već sam vam rekla da je Rabadžija moj. I objasnila kako je prestao švrljati.
ideja da provedem godine s nekim tko ne zna jebat..zašto?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
E, neš ti znanja.Pješčana » wrote:
ideja da provedem godine s nekim tko ne zna jebat..zašto?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
A, baš.Margarita » wrote: E, neš ti znanja.
Nego, jel vama, rabadžinicama, palo na pamet da bi taj vaš Rabadžija više mogao jebat Vjeranovu ženu nego vas?
Euklid, 5:4 za Vjerana.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
BoDerek wrote: A, baš.
Nego, jel vama, rabadžinicama, palo na pamet da bi taj vaš Rabadžija više mogao jebat Vjeranovu ženu nego vas?
Euklid, 5:4 za Vjerana.
thanks!
Ajmo zene, trazi se jos 1 glas za Vedrana
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ne možeš izmišljat skroz novog Rabadžiju.Perzefona » wrote: Ne. Ja sam ljepšija.
Takav Rabadžija ne postoji. Barem ne u ovoj anketi
Jedino je sigurno da će on jebat druge, a to kolko će i da li će tebe, to ništa nije sigurno
Znam. Zato i nisam glasala.BoDerek » wrote: Ne možeš izmišljat skroz novog Rabadžiju.
Takav Rabadžija ne postoji. Barem ne u ovoj anketi
Jedino je sigurno da će on jebat druge, a to kolko će i da li će tebe, to ništa nije sigurno
Malo se šalim s temom.
A logika vrijedi i obratno. Ne možeš izmišljati ni ti Vjernog s kojim si zadovoljna.
Jer on neće druge, ali neće ni tebe, tj, ni ti nećeš imati ništa od njega. Točnije bi bilo dakle da druge neće njega jer ne valja.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Znam, ponijelo me malo navijanje za Vjerana.Perzefona » wrote: Znam. Zato i nisam glasala.
Malo se šalim s temom.
A logika vrijedi i obratno. Ne možeš izmišljati ni ti Vjernog s kojim si zadovoljna.
Jer on neće druge, ali neće ni tebe, tj, ni ti nećeš imati ništa od njega. Točnije bi bilo dakle da druge neće njega jer ne valja.
Vjeran i ja ćemo se češkati, žvaljakati, putovati svijetom i jednom u 15 dana se loše do osrednje puknut
A šta jebote, neke nemaju ni to.
A ovo da ga druge ne žele jer ne valja, ne priznajem
čuj, koliko prevara nastaje jer jedan u paru ne zna jebat, jab rekla da trebaš imati neki app da shendlaš zadatakMargarita » wrote: E, neš ti znanja.
Ni jedna.Pješčana » wrote:
čuj, koliko prevara nastaje jer jedan u paru ne zna jebat
Euklid je zapravo postavio temu koja bi njemu trebala pomoći učvrstiti uvjerenje "kakav je, takav je, drži ga, ne daj ga, jer je muškarac". I sad klopa kokice dok žene opravdavaju nedostatke tipovima iz ankete.
Budući da su oba ponuđena tipa neprihvatljiva i treba ih doraditi i odgojiti
, postavlja se pitanje što je vjerojatnije: rabadžiju obuzdati ili vjernog zainteresirati za seks.
Budući da su oba ponuđena tipa neprihvatljiva i treba ih doraditi i odgojiti
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Pa nije vjeran onaj koji je uškopljen. Nego onaj koji je zaineresiran samo za jednu. A to što mu Euklid automatski pridjeljuje epitet "lošeg u krevetu" to je njegov problem.Perzefona » wrote: postavlja se pitanje što je vjerojatnije: rabadžiju obuzdati ili vjernog zainteresirati za seks.
Svugdje da, uvijek ne.Bara huda » wrote: Pih, to je neki fejk Rabadzija.
Mislim...ili je rabadzija uvijek i svugdje ili nije.![]()
![]()
Ako je rabadžija, nije sex-mašina
-
- Information
-