Ugađanje partnerima

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Tea Tree

Post 05 Apr 2012, 02:47

Baš sam nešto danas pričala o tome, a vidim da se i na temi Romantika spominju različite romantične situacije koje uključuju kuhinju i pripremanje hrane. :zubo:
E, ja toliko ne volim kuhati da ni u trenucima sumanute zaljubljenosti nisam onome u koga sam bila zaljubljena skuhala ništa. Zapravo, ni jednom bivšem nisam skuhala ništa. Otpor prema kuhanju je bio jači od svega.
A, baš ta zaljubljenost bi trebala biti nekakav poticaj, želja da se ugodi, a zbog te želje i zaljubljenosti (navodno) radimo i ono što inače ne bismo.
Moguće da ja imam neki problem s kuhanjem koji je do te mjere izražen da bi ova tema više bila za pdf Psihologija kad bismo ga imali. :D
Zato sam temu nazvala ugađanje partnerima, pretpostavljajući da je kuhanje samo po sebi većini ljudi uobičajeno i ne smatra se nekim posebnim ugađanjem.
Pa je pitanje kakve stvari ste napravili kako biste vaše voljene (bivše i sadašnje) razveselili, iznenadili, ugodili im, a mislili ste da ne biste takvo što ni u ludilu napravili ili da bi vas barem bilo iznimno teško nagovoriti?

Emericzy

Post 05 Apr 2012, 08:06

Tea Tree » wrote:Baš sam nešto danas pričala o tome, a vidim da se i na temi Romantika spominju različite romantične situacije koje uključuju kuhinju i pripremanje hrane. :zubo:
E, ja toliko ne volim kuhati da ni u trenucima sumanute zaljubljenosti nisam onome u koga sam bila zaljubljena skuhala ništa. Zapravo, ni jednom bivšem nisam skuhala ništa. Otpor prema kuhanju je bio jači od svega.
A, baš ta zaljubljenost bi trebala biti nekakav poticaj, želja da se ugodi, a zbog te želje i zaljubljenosti (navodno) radimo i ono što inače ne bismo.
Moguće da ja imam neki problem s kuhanjem koji je do te mjere izražen da bi ova tema više bila za pdf Psihologija kad bismo ga imali. :D
Zato sam temu nazvala ugađanje partnerima, pretpostavljajući da je kuhanje samo po sebi većini ljudi uobičajeno i ne smatra se nekim posebnim ugađanjem.
Pa je pitanje kakve stvari ste napravili kako biste vaše voljene (bivše i sadašnje) razveselili, iznenadili, ugodili im, a mislili ste da ne biste takvo što ni u ludilu napravili ili da bi vas barem bilo iznimno teško nagovoriti?
Bedasto je ugađati na taj način da radiš nešto što ti je mrsko. To je loš tip ugađanja.

(Ne govorim o stvarima koje su nužne, hitne, frkovite itd. nego o onima koje i mogu i nemoraju biti.)

Ugađanje je baš pravo, kakvo treba biti, ako te veseli dok ga radiš. Kuhanje tebi to očito nije; prevelika ti je prepreka. Ne trebaš se siliti na njega. Malo je vjerojatno da ćeš njime nešto postići jer za kuhanje treba i znanja i ljubavi itd. Nije baš jednostavno.

Radije mu ugodi u nečemu što ti je srcu puno bliže, a on se ne bi sjetio, ili ne očekuje od tebe.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 05 Apr 2012, 08:10

Emericzy » wrote: Bedasto je ugađati na taj način da radiš nešto što ti je mrsko. To je loš tip ugađanja.

(Ne govorim o stvarima koje su nužne, hitne, frkovite itd. nego o onima koje i mogu i nemoraju biti.)

Ugađanje je baš pravo, kakvo treba biti, ako te veseli dok ga radiš. Kuhanje tebi to očito nije; prevelika ti je prepreka. Ne trebaš se siliti na njega. Malo je vjerojatno da ćeš njime nešto postići jer za kuhanje treba i znanja i ljubavi itd. Nije baš jednostavno.

Radije mu ugodi u nečemu što ti je srcu puno bliže, a on se ne bi sjetio, ili ne očekuje od tebe.
..neka mu da 150 eura. blizu je srcu, on se toga ne bi sjetio, a ne bi ni ocekivao, kuhat ne treba..eto, svi ugodjeni, sretni, zadovoljni.. :ne zna: :cheer:
Emericzy

Post 05 Apr 2012, 08:16

..a unda » wrote:
..neka mu da 150 eura. blizu je srcu, on se toga ne bi sjetio, a ne bi ni ocekivao, kuhat ne treba..eto, svi ugodjeni, sretni, zadovoljni.. :ne zna: :cheer:
Al nek ih bar zatakne u gaćice da svemu da jednu, da tako kažem, osobnu notu.
..a unda
Undaminator

Post 05 Apr 2012, 08:19

Emericzy » wrote: Al nek ih bar zatakne u gaćice da svemu da jednu, da tako kažem, osobnu notu.
..bezveze. vulgarno. di ti je nestala romantika? :rolleyes:
Perzefona

Post 05 Apr 2012, 08:34

Vas dvojica, idite na brodogradnju. Šic! :kava:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..a unda
Undaminator

Post 05 Apr 2012, 08:40

..kovrcit civi? :kokice: ..kako cu joj rec da vaariiim.. :facepalm:

:D
Margarita

Post 05 Apr 2012, 08:48

Tea Tree » wrote: Pa je pitanje kakve stvari ste napravili kako biste vaše voljene (bivše i sadašnje) razveselili, iznenadili, ugodili im, a mislili ste da ne biste takvo što ni u ludilu napravili ili da bi vas barem bilo iznimno teško nagovoriti?
Ne mogu se sjetiti ničega na što bi mene bilo teško nagovoriti. Bila zaljubljena ili ne. Ali ako mi se ne bi svidjelo ne bih to često radila pa godilo to njemu ili ne.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Morticia

Post 05 Apr 2012, 09:21

Presebična sam da bih redovito činila nešto što mi je mrsko.
Povremeno učiniti za partnera nešto što me ne oduševljava pretjerano mi je normalno, al' da mu krenem svaki dan peglat objesila bih se za kordu od pegle. :visi:
Nema te nuklearne ljubavi koja će me natjerati da se sprijateljim s peglom. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
karambol

Post 05 Apr 2012, 09:33

Kuhati obožavam. Zapravo, raditi nered u kuhinji i proizvesti neko ukusno jelo....to mi je veliki gušt. I tu se nadopunjujemo jer Ona ne voli kuhati niti čeprkati po namirnicama.
Spremati krevet i robu, da, i to mi je opuštajuće, ali to radimo zajedno, Peglanje je stvar koja me silno žifcira i umara i tu Ona ugađa meni jer sve peglom prođe što treba proći...
I mislim da mi ništa na ovom svijetu ne bi bilo teško učiniti kad bi mi migala okicama i čarala, onak' kak' to žene znaju...
To, tzv. ugađanje je vrsta igre između dvoje koji se vole i ja ju volim igrati... :)
Morticia

Post 05 Apr 2012, 09:37

karambol » wrote:I mislim da mi ništa na ovom svijetu ne bi bilo teško učiniti kad bi mi migala okicama i čarala, onak' kak' to žene znaju...
To, tzv. ugađanje je vrsta igre između dvoje koji se vole i ja ju volim igrati... :)
Možeš to gledati i s druge strane.
Zašto bi od nekog koga voliš tražio da redovito čini nešto što mu je mrsko? :ne zna:
Zar nije najljepša vrsta ugađanja ta da dozvoliš drugoj strani da bude ono što jest, čak i ako se to kosi s nekim tvojim potrebama?

E sad, naravno da u vezi u kojoj se potrebe jedne i druge strane drastično razliku jako teško može carevati sloga i zadovoljstvo. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
karambol

Post 05 Apr 2012, 09:47

Morticia » wrote:
Možeš to gledati i s druge strane.
Zašto bi od nekog koga voliš tražio da redovito čini nešto što mu je mrsko? :ne zna:
Zar nije najljepša vrsta ugađanja ta da dozvoliš drugoj strani da bude ono što jest, čak i ako se to kosi s nekim tvojim potrebama? E sad, naravno da u vezi u kojoj se potrebe jedne i druge strane drastično razliku jako teško može carevati sloga i zadovoljstvo. :ne zna:
Pa naravno...igra je utoliko što mi se ponekad nešto ne da i onda ću to učiniti da ugodim, ali da mi je mrsko ili ružno dat ću to do znanja. Kao što sam rekao za peglanje...
:D
Perzefona

Post 05 Apr 2012, 09:58

Pa ja si ne postavljam to pitanje. Ja se obično pitam što će on učiniti za mene. :o :raspa:
ali

Post 05 Apr 2012, 10:03

Perzefona » wrote:Pa ja si ne postavljam to pitanje. Ja se obično pitam što će on učiniti za mene. :o :raspa:
Uncle Sam :D
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 05 Apr 2012, 10:15

Tea Tree » wrote: ..
Nema takvih stvari. Nismo neš poletni, al oko stvari koje bi prijale jednom ili drugom nikad se nismo natezali. :ne zna:
zeleni zub

Post 05 Apr 2012, 10:46

Pa ništa nije problem kad si zaljubljen :cerek:.
Aurora

Post 05 Apr 2012, 10:55

Ugađanje partnerima? Da. Svakako. To je jako poželjno. Ali ne da postaneš domador nametniku.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Maleficent

Post 05 Apr 2012, 12:20

Perzefona » wrote:Pa ja si ne postavljam to pitanje. Ja se obično pitam što će on učiniti za mene. :o :raspa:
Tako. :zubo:

Kad pretjeram, onda ipak malo odem u kuhinju, čisto da se vidi dobra volja. :rofl:
vrrrlet

Post 05 Apr 2012, 12:38

Maleficent » wrote:
Tako. :zubo:

Kad pretjeram, onda ipak malo odem u kuhinju, čisto da se vidi dobra volja. :rofl:
Tja, kuhinja. :kava: Daj mu guze.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Nikolajevna

Post 05 Apr 2012, 13:02

vrrrlet » wrote:
Tja, kuhinja. :kava: Daj mu guze.
Pa to i radi, al mu prvo mora dopeljati tu guzu u kuhinju.

On je već tamo, cijelo jutro. Odgovara na Perzefonino pitanje.
Perzefona

Post 05 Apr 2012, 13:08

:rofl: :rofl: :rofl:
blaze

Post 05 Apr 2012, 13:11

Tea Tree » wrote:Baš sam nešto danas pričala o tome, a vidim da se i na temi Romantika spominju različite romantične situacije koje uključuju kuhinju i pripremanje hrane. :zubo:
E, ja toliko ne volim kuhati da ni u trenucima sumanute zaljubljenosti nisam onome u koga sam bila zaljubljena skuhala ništa. Zapravo, ni jednom bivšem nisam skuhala ništa. Otpor prema kuhanju je bio jači od svega
:S
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Potjeh

Post 05 Apr 2012, 16:38

karambol » wrote:Kuhati obožavam. Zapravo, raditi nered u kuhinji i proizvesti neko ukusno jelo....to mi je veliki gušt. I tu se nadopunjujemo jer Ona ne voli kuhati niti čeprkati po namirnicama.
Spremati krevet i robu, da, i to mi je opuštajuće, ali to radimo zajedno, Peglanje je stvar koja me silno žifcira i umara i tu Ona ugađa meni jer sve peglom prođe što treba proći...
I mislim da mi ništa na ovom svijetu ne bi bilo teško učiniti kad bi mi migala okicama i čarala, onak' kak' to žene znaju...
Hm, ovdje smo jako slični s tim da ja radije ulovim usisivač ili mop nego se igram sa spremanjem kreveta i robe ali, kao što kažeš to je zajednička aktivnost.

Volim ugađati. Napravit ću i mrsku stvar ako će joj izmamiti iznenađen osmijeh.
blue
Asgard

Post 05 Apr 2012, 17:07

Volim ugađati (ako se pod time misli na nešto što radim a da me samu, blago rečeno, ne veseli) do neke mjere i povremeno, granica je do onoga što mi je mrsko :ne zna:
jednokratni klon

Post 05 Apr 2012, 23:30

Volim ugađati, ali se ne mogu sjetiti nekog primjera. :misli: Ali volim. Zbilja.

:misli:

Ok, ova tema me nervira. :cerek:
  • Information