Ili radi neki kurac s aurom, ne znam
Kupila sam to frendu za Pošić iz zajebancije. Moram li napomenuti da je ćelav?
Al da, predobar je osjećaj, mislim da ću i sebi jedan kupit
ombia » wrote: Prosli vikend u cave-u, ime ti odaje da nije sminersko mjesto neje bilo tak lijepo obucenih punkerica i metalki, jako jako lijepo.
Hm, ne znam jel za bolji rast kose, al meni inače brzo raste, pa nisam primjetila neku razliku.blaze » wrote: i ja to imam, za masiranje glave. navodno kosa bolje raste jer poboljšava prokrvljenost vlasišta
Nemam kćerku. Nemam ni 37, ali imam iznad 30. Cure od 16-17 uglavnom nose traperice i majice. To bez beda nosim.ombia » wrote:
Pa to znaci kad mama od 37 krene posudjivati odjecu svoje kcerke od 16-17 godina i ufuravati se kak je cooli in a kcerku je sram.
A ne, nisam ti ja bas ni niska ni sitna, to je HerpVodena » wrote:![]()
![]()
nemam bogzna kaj u ormaru, a sigurna sam da bi ti sve bilo veliko![]()
evo ti još jedne cipice
http://s6.thisnext.com/img/shop/759346.jpg
sviđa mi se zelena aljna, imam i ja nekih materijala, al nemam više šnajdericu
I ja.Herp, ja sam mislila da se ti na onoj temi zafrkavaš s takvim stilom haljina
Vidis vidis, tvoji postovi su mi uvijek djelovali mladje. A mozda me i avatar zaveo.bliss » wrote:
Nemam kćerku. Nemam ni 37, ali imam iznad 30. Cure od 16-17 uglavnom nose traperice i majice. To bez beda nosim.
Ako u glavi imaž ženu koja izgleda zrelo a onda nosi traperice niskog struka, pupak joj se vidi i onda kore ima, kaj ja znam, majicu s likovima iz crtiće, to je druga stvar.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests