nemam savjeta, bar ne upotrebljivih
odustala sam od intervencija na cipelama još onomad kad sam sjekirom skraćivala pete....
Ma je, sad će svi početi pričati kako su bili doma i štrikali veste, gledali crtiće i akciće i sve i svašta nešto...
..sta 91. di je bija? sime? fra sime?
ne vise. onda sam ih glancao. uvijek sam bio avangardan u modi. danas su konzervirane, promijenio ulje, promijenio spigete i o klin..karambol » wrote:
Ma je, sad će svi početi pričati kako su bili doma i štrikali veste, gledali crtiće i akciće i sve i svašta nešto...
![]()
Unda, svaka čast...na pažnji kojom usjajuješ (glancaš, ozrcališ, ulaštiš...) svoje stare čizmake...
Di se vraća? Nisam se ja nikada sprijateljio s tom modom, znaš... Da mi nema modnih savjetnica, kćeri i supruge, izgledao bih isto kao i prije 30 godina, ali s bijelom kosom... Ono, ostarjeli kauboj.....a unda » wrote: ne vise. onda sam ih glancao. uvijek sam bio avangardan u modi. danas su konzervirane, promijenio ulje, promijenio spigete i o klin....mislim, moda se uvijek vraca, nisi znao?
danas, kad ti se cipele ili auto isporka, ne peres ih, ne cistis. kupis novo..ok, ili prebojas.
pa vraca se moda. ok, danas se sve vraca istovremeno i odjednom. mos nosit kaubojske cizme i hipsterske cvike, mudantine, havajii kosulju i astronautski onaj ruksak i zensku onu maramu oko glave (sudar) i na nju ako je zima onu mongolsku subaricu.karambol » wrote:
Di se vraća? Nisam se ja nikada sprijateljio s tom modom, znaš... Da mi nema modnih savjetnica, kćeri i supruge, izgledao bih isto kao i prije 30 godina, ali s bijelom kosom... Ono, ostarjeli kauboj...
jel se ti spremaš za onaj gothic party?Morski Pas » wrote:Trebam asocijacije na ove dvije slike. Što prvo padne na pamet.
Klik.
Klik.
Špiglo mi je umazano, prebolite.
A asocira te na - što?Pješčana » wrote: jel se ti spremaš za onaj gothic party?
ok je
Više mi se sviđa ova slika di si izbacila nogu
e, to
Rozi, rekla ti je da izgledaš ko kurva
I meni je ovo bila prva asocijacija
Users browsing this forum: ClaudeBot and 6 guests