Jesen/zima 2011.
- MadnessInMethod
Herp » wrote:
Bershka, 800 kn.
***** ti da ti ***** i moju veličinu i odjeću u koju ne stanem... baš danas sam se išla deprimirati po trgovinama. ima tako divnih krojeva, boja, svega... u pola stvari ne stanem, u drugoj polovini izgledam kao hrenovka. ili jednostavno debelo. a nisam debela. samo trudna.
recimo, kupila bih tu jaknicu ko pet šaka. da znam koja veličina će mi trebati iduće jeseni/zime. ali kristalna kugla mi se malo zamaglila...
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Jeste, ima 2 tjedna negđe, a imade ih u bojama raznijem.dimnjak » wrote:herp, mrzim te vise neg ti mene zbog cipela
ovo je nesto musthev!
jel to frisko ubodeno?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Mislila sam da znam koja si sa starog foruma ali trudnoća mi je malo sjebala koncepciju, jerbo nije tako učestala pojava kod lezbijki.MadnessInMethod » wrote:
sol na ranu...
***** ti da ti ***** i moju veličinu i odjeću u koju ne stanem... baš danas sam se išla deprimirati po trgovinama. ima tako divnih krojeva, boja, svega... u pola stvari ne stanem, u drugoj polovini izgledam kao hrenovka. ili jednostavno debelo. a nisam debela. samo trudna.
recimo, kupila bih tu jaknicu ko pet šaka. da znam koja veličina će mi trebati iduće jeseni/zime. ali kristalna kugla mi se malo zamaglila...
Gle, uzmi veličinu koju inače nosiš i nadaj se najboljemu. Ako ne upali, prodaš je fino dimnjaku ili Mulici.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- MadnessInMethod
not a lezbijka. pitaj mog mužaHerp » wrote: Mislila sam da znam koja si sa starog foruma ali trudnoća mi je malo sjebala koncepciju, jerbo nije tako učestala pojava kod lezbijki.
Gle, uzmi veličinu koju inače nosiš i nadaj se najboljemu. Ako ne upali, prodaš je fino dimnjaku ili Mulici.
ista sam ova sa starog foruma, ali tamo sam trkeljala samo sa svojim trudnjačama, i nešto malo na kozmetici, nismo se baš sretale tamo.
da ne budem totalka offtopic: u deichmannu sam vidjela fake uggsice (mislim da se björndal vabe) kožne i tople za 350 kn... pa mi se čini da znam u čemu ću - nažalost - progackati zimu. jer se već ne mogu sagnuti da zakopčam/zavežem cipele.
ma kupi što god misliš da će biti ok za vrijeme trudnoće.
nešto čak i da traje ovu sezonu, bitno da te grije i da ti je udobno.
proizvodiš dijete, to je nabitnije.
ne znam što mi je, smrzavam se pa mi um radi drugačije,oprostite na don Bakoviću koji me obuzeo
herp, dok god ne govorimo awwwww
jedna drugoj, u redu smo 
nešto čak i da traje ovu sezonu, bitno da te grije i da ti je udobno.
proizvodiš dijete, to je nabitnije.
ne znam što mi je, smrzavam se pa mi um radi drugačije,oprostite na don Bakoviću koji me obuzeo
herp, dok god ne govorimo awwwww
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- MadnessInMethod
da vidite kako ću za desetak dana prodavati preslatku haljinicu iz zare...AdMulica » wrote: po minimalno 50% nižoj cijeni, naravno
prije dva tjedna sam ju kupila za svatove, i sve sam manje optimistična da ću se za 2 tjedna, za kada mi treba, moći uvaliti u nju
za svaki slučaj nisam ni etiketu skinula.
- MadnessInMethod
vriiiiiišt!Pješčana » wrote: proizvodiš dijete, to je nabitnije.
ja inače, kad me mudro pitaju što radim (a sjedim doma u istoj rupi na kauču formiranoj u obliku moje cijenjene pozadine već 4 mjeseca, samo se povećavaju - i rupa i pozadina), kažem: "uzgajam bebu".
Ja ne mogu garantirati za sebe da neću vikati awić i cerek i mikrocerek
Lijepa jaketa Herpe
Vidjela sam u Berške nešto fino i bež, al je imala neko krzno male mrtve životinje oko vrata.
Šteta, zamalo da je bila super jaketa
a, tebe smeta ono krzno koje je na većini jakni u zadnje vrijeme? ja sam si prošlu zimu kupila šubaru s tako nečim 
mazi me po licu kad puše
mazi me po licu kad puše
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pa ono, konkretno na tom bež kožnjaku iz Bershke je bio apsolutno suvišan.Pješčana » wrote:a, tebe smeta ono krzno koje je na većini jakni u zadnje vrijeme? ja sam si prošlu zimu kupila šubaru s tako nečim
mazi me po licu kad puše
I ne volim kad ga kelje na toperice. A imam i ja neke jakne s tim čudom okolo, nisam mogla izbjeći.
Šubare
ovo me zbunjuje. nemam nišra protiv platformi na ljetnim cipelama, i od pluta i od špage i od drveta, ali na bilo koje druge mi e malo čudno, pogotovo ove koje se nose presvučene:

ili ove

ili ove

Meni su se te platforme ogadile. Jednu zimu sam spizdila hrpu novaca na jedne čizme koje su imale punu petu i nešto platforme:brukica: Ne znam gdje mi je mozak bio u tom trenu. Dopizdile su mi za deset dana, otplaćivala sam ih 3 mjeseca 
Ah, mladost ludost.
Ah, mladost ludost.
-
- Information
-