Jebeš život u kojem se stalno nečeg odričeš, te hrane, te poroka, te ovog te onog.
Da tako živim možda ne bih riknula od bolesti, al' sigurno bih od dosade.
Proživjeti život u grču, strašno nešto.
Potpis k'o kuća.Pješčana » wrote:ako ja budem tako izgledala s 51riječ neću reći
Ma bezveze. Ja sam još daaaavno tako izgledala. Ko će čekat 51 godinu.Morticia » wrote:
Potpis k'o kuća.
Ona je vec jako dugo ista. Ovo gdje je mrsavija su stare fotke. Vidi se po faci da ju godine dijele od tih dviju faza.Emericzy » wrote: Ne kužim. Zašto utrenirano? Svaki bedak zna s utreniranim tijelom. Sad govorimo o jelu, a ne o teretanama i sportskom životu. Pogledao sam sad valjda petsto njezinih slika na Internetu i meni ona ne izgleda kao nikakav jojo. Mislim da samo ti vidiš nekakve "žešće varijacije".
Sto je ovo, zaisusamiloga?
Neću, čvrsto su eregirane i neće se uplitati u lasi.Pješčana » wrote:pažljivo, pomrsit ćeš mi frizuru s tim ušima
Ako si ovo ti na slikama, onda se moj i tvoj pojam "okruglog" jako razlikuju.ifranko » wrote:7 kg manje u odnosu na 12 mjesec 2012 i jš sam okrugla![]()
morala sam sa nekim podijeliti
ifranko » wrote:7 kg manje u odnosu na 12 mjesec 2012 i jš sam okrugla![]()
morala sam sa nekim podijeliti
Da to sam ja na slikama i hvala na komplimentima, mislim da sam ispala bolje zbog dobre kombinacije i kuta fotkanjaBara huda » wrote: Ako si ovo ti na slikama, onda se moj i tvoj pojam "okruglog" jako razlikuju.
Ja bih rekla da si "zavojita", nikako okrugla. Cak i sa 7 kila vise, pogotovo ako bi bile na strateskim mjestima, ne bi djelovala knedoliko okruglo.
![]()
Inace, sako i haljina mi se jako svidjaju, cizme nisu lose ali nisu moj stil, ali taska![]()
![]()
Osim sto bih ja crninu razbila jos necim crvenim oko vrata, cijeli outfit je![]()
![]()
![]()
Respekt prema skinutih sedam kila u tri mjeseca.....jesi li koristila metodu lokota na usta ili sto?
Koliko jos mislis da trebas skinut?
Hvala i čestitam i tebi bez obzira na razlog mršavljenja, drago mi je da si bolje! Iskreno ni meni nisu moje kile toliko smetale, dapače imam više samopouzdanja i osjećam se bolje u svom tijelu nego ikad, ali to nema veze sa kilama, već sa sazrijevanjem i godinama u kojima se nalazim. Jedno je sigurno sa manje kila se fizički bolje osjećam, sve mi je lakše, imam više energije, kolesterol mi se vratio u normalu i naravno sve mi bolje stoji kad se pogledam u ogledaloPješčana » wrote:![]()
čestitam![]()
ajde da i ja prijavim da posebna prehrana djeluje na tijelo, i da izbacivanje glutena ispuše čovjeka.
od nekog tamo 8. mjeseca do danas, 7 kila manje. s time da nije bio cilj mršavljenje, ali je bilo neizbježno.
uglavnom, začuđena sam jer sad moram isprobavati po dućanima manje brojeve
što se tiče samog tijela, moram priznati da se bolje osjećam, mada me nikad kile nisu smetale.
Lijep i opsiran post.ifranko » wrote:?..
podrška. Trenutno mi kile stoje nikako da se ponovno pokrene da idu prema dolje, bojim se da ne odustanem.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests