Lak za nokte
1) Ti i ja imamo Allessandra, a Afrika Essence.dejzi » wrote:Crno-plavo mi je najbolja kombinacija.![]()
Herpe, zašto nama ispada ovak na velike rupe, a Afriki na male?
2) Ti i ja imamo deblji* a Afrika tanki.
*(sloj, a šta drugo)
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Moj je sasvim dovoljno debel!Herp » wrote: 2) Ti i ja imamo deblji* a Afrika tanki.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Super su ti nokti!Almost Rosey » wrote:Jep'te se
Sjebala sam palac
edit: sad vidim da su mi ruke nakaradno ispale jer sam se trsila držat bočicu da se istovremeno vide nokti pa izgleda ko da imam deformiranu šapu. A nemam, časna riječ
-
Almost Rosey
Hvala 
Evo sad sam prvi put u životu (nakon x godina) pogledala zapravo kako se zove i koja je marka.
Dakle, Cristian Lay
nekakva nijansa 08.

Evo sad sam prvi put u životu (nakon x godina) pogledala zapravo kako se zove i koja je marka.
Dakle, Cristian Lay
- Beta ženka
E, viš - meni recimo nije fora kad nije nalakirano do korijena, izgleda mi kao "izrast", kad nokti narastu, a lak još na njima, pa onda "zine" taj novi nenalakirani dio.Almost Rosey » wrote:A ono, nisu baš precizno nalakirani. A i kratki su. Meni je san pustiti nokte kao AP, ali čim su duži, lome se, listaju i općenito divljaju pa ih najradije držim skroz kratkima, barem izgledaju uredno i zdravo.
Almost Rosey wrote:ko što je guzica proširenje iznad nogu, jel? : D
Margarita wrote: Ako već radim nešto tako besmisleno kao što je farbanje rožnatih izraslina, onda to radim temeljito. Ne vidim smisao u umjerenosti besmisla.
A zašto je samo crveni lak na dugim noktima smislen? Baš bi bilo dosadno kad bi sve radile isto to.
Pa eto, i mi ljudi smo nakupine bjelančevina, vode i tako nekakvih spojeva, na kraju krepamo, gdje je tu smisao? (ne šalim se
Nego, ja bih tako lakirala nokte, ali NIKAKO se riješiti sasušene kožice okolo, guram ju, imam onu s-he olovku za hidrataciju tog područja oko noktiju, mažem kremama - sve ok kad se svježe namaže, ali čim se malo osuše - opet kaos.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- MadnessInMethod
afrodita gel za uklanjanje kožice. sav višak sasušene kožice ubije. ono što je preostalo, moja malenkost par puta dnevno natapa essence uljem za nokte, i skupa s ostatkom prednjih papaka, filuje i siluje nenormalnim količinama kreme za ruke.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
- Beta ženka
MadnessInMethod » wrote:afrodita gel za uklanjanje kožice. sav višak sasušene kožice ubije. ono što je preostalo, moja malenkost par puta dnevno natapa essence uljem za nokte, i skupa s ostatkom prednjih papaka, filuje i siluje nenormalnim količinama kreme za ruke.
Puno hvala, probat ću!
Čini mi se da sam baš na ovoj temi pročitala da ima tog gela u dm-u, ali nisam našla tu gdje inače kupujem pa ću pogledati i u ostalim dućanima s takvom robom.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- MadnessInMethod
najjeftiniji je u bipi. nemam pojma zašto, ali svi afroditini proizvodi (bar ovi iz serje za ruke i nokte) su i do 5 kn jeftiniji nego u drugim drogerijama 
e, da, i nemoj (kao moja gospođa majka) očekivati rezultate preko noći. osim gela, on potamani viškove kožice ali ju ostavi malo isušenom. ulju ipak treba nekoliko dana da se vide rezultati, jedno ili dva mazanja nisu dovoljno, pogotovo ako je koža totalno dehidrirana već 100 godina.
e, da, i nemoj (kao moja gospođa majka) očekivati rezultate preko noći. osim gela, on potamani viškove kožice ali ju ostavi malo isušenom. ulju ipak treba nekoliko dana da se vide rezultati, jedno ili dva mazanja nisu dovoljno, pogotovo ako je koža totalno dehidrirana već 100 godina.
- Beta ženka
OK, uzimam i to u obzir.MadnessInMethod » wrote:najjeftiniji je u bipi. nemam pojma zašto, ali svi afroditini proizvodi (bar ovi iz serje za ruke i nokte) su i do 5 kn jeftiniji nego u drugim drogerijama
Ponekad se zapitam šta da nema svih tih mazalica, recimo završiš u nekakvoj džungletini bez ičega, ili na ulici bez novca, na pustom otoku... na šta bismo ličile...
Bila sam maloprije u ljekarni, i teta ljekarka je imala predivne crvene nokte (normalne dužine, do jagodica). Skoro sam ju pitala koji je to lak, ali suzdržah se.
- MadnessInMethod
ja bih bila: dlakava, izrazito bubuljičava, puna peruti.
ruke mi nisu tako strašne same od sebe, kada ih ne ubijaju ekstremni uvjeti tipa krede i spužve, ili trudnoće. isto tako i ostatak kože - pogotovo što noge, recimo, ne rukuju kredom i spužvom. pa onda jednu bocu mlijeka za tijelo imam godinu dana, i bacim ga jer mi je dosadio miris. a koristim ga dva puta mjesečno otprilike.
ruke mi nisu tako strašne same od sebe, kada ih ne ubijaju ekstremni uvjeti tipa krede i spužve, ili trudnoće. isto tako i ostatak kože - pogotovo što noge, recimo, ne rukuju kredom i spužvom. pa onda jednu bocu mlijeka za tijelo imam godinu dana, i bacim ga jer mi je dosadio miris. a koristim ga dva puta mjesečno otprilike.
- Beta ženka
Pa zapravo, da sam u tropima, vjerojatno bi bilo isto i sa mnom - ljeti mi koža lakše "diše", i na mediteranskoj klimi mi se vidno poboljša. Jedino te dlake bi bile muka.Morticia » wrote:Ja uvijek pitam te stvari.
A bez svih mogućih pomada i ostalog, na pustom otoku, bila bih skoro pa ista, samo malo dlakavija.
Nda, ja sam i zaboravila na mlijeko koje čeka upotrebu.MadnessInMethod wrote:ja bih bila: dlakava, izrazito bubuljičava, puna peruti.
A maslinovo ulje mi je čak još bolje od mlijeka za tijelu.
- MadnessInMethod
ma, ja nikakve mazalice ne koristim redovito. eventualno noge nakon drugog-trećeg brijanja za redom natrackam s malo mlijeka za tijelo/karite maslaca (ulja izbjegavam, imam prilično masnu kožu, a i ne volim biti masna).
ljetos kada sam se čupala šećernom pastom i po mjesec dana se nisam ničim natrackala. imam zahvalnu kožu, slobodno me mrzite
ljetos kada sam se čupala šećernom pastom i po mjesec dana se nisam ničim natrackala. imam zahvalnu kožu, slobodno me mrzite
Ja bih bila ista.Morticia » wrote:Ja uvijek pitam te stvari.
A bez svih mogućih pomada i ostalog, na pustom otoku, bila bih skoro pa ista, samo malo dlakavija.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Beta ženka
Svoj današnji look nazvan "i gotičarkama je pošić" posvećujem Gazdi, Đepici i Mortiši
Gazdi jer mrzi lakove, Đepici jer mrzi mrtvačke boje laka, a Mortiši jer je lakiran skroz do kože

Gazdi jer mrzi lakove, Đepici jer mrzi mrtvačke boje laka, a Mortiši jer je lakiran skroz do kože

But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
A joj nikad cula.Almost Rosey » wrote:Hvala
Dakle, Cristian Laynekakva nijansa 08.
-
Almost Rosey
Pojma nemam, mislim da je to neka kataloška prodaja. Taj lak je, kako napisah, dobiven u nasljedstvo
Afriko
Sta toliko traje?!? Ja sam to s pet godina tako procitala da pet godina uvijek iznova kupujes taj lak jer ti je super.Almost Rosey » wrote:
Pojma nemam, mislim da je to neka kataloška prodaja. Taj lak je, kako napisah, dobiven u nasljedstvood sestrične prije nekih 5 godina or so
![]()
Afriko![]()
Meni se i za godinu dana lak ukremasti i nish od njega.
-
Almost Rosey
Da, nenormalan jeombia » wrote:Sta toliko traje?!? Ja sam to s pet godina tako procitala da pet godina uvijek iznova kupujes taj lak jer ti je super.![]()
Meni se i za godinu dana lak ukremasti i nish od njega.
Ono, traje sto godina (doduše, ne mažem ga često), maže se prelako i turbouredno, brzo se suši... neki Übernagellack
Drugi se svi, naravno, ulijepe i zgusnu nakon par mjeseci
edit: upravo sam na njemu isprobala onaj trik s alu-folijom, works like a charm
-
- Information
-