Lak za nokte

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Margarita

Post 05 Dec 2011, 23:40

Image

"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Herp
Nikki Gauda

Post 05 Dec 2011, 23:40

dejzi » wrote:Crno-plavo mi je najbolja kombinacija. :xlux:

Herpe, zašto nama ispada ovak na velike rupe, a Afriki na male? :misli:
1) Ti i ja imamo Allessandra, a Afrika Essence.
2) Ti i ja imamo deblji* a Afrika tanki.

:xlux:

*(sloj, a šta drugo)
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
dejzi

Post 05 Dec 2011, 23:45

Nemam ja Allessandra, ja sam isto jeftinjača.
Bit će debljina u pitanju. :xo:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
A.P.
Cactus

Post 05 Dec 2011, 23:49

Herp » wrote: 2) Ti i ja imamo deblji* a Afrika tanki.
Moj je sasvim dovoljno debel! :mad: Nije debljina, meni jednako po dužini puca bez obzira na debljinu. :durica:
dejzi

Post 05 Dec 2011, 23:53

Ja mislim da mi presporo mažemo. :xo:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ombia

Post 06 Dec 2011, 12:08

Almost Rosey » wrote:Jep'te se :kava:
Sjebala sam palac :ne zna:

edit: sad vidim da su mi ruke nakaradno ispale jer sam se trsila držat bočicu da se istovremeno vide nokti pa izgleda ko da imam deformiranu šapu. A nemam, časna riječ :xne zna:
Super su ti nokti! :cerek: Koji je to lak, koja firma?
Morticia

Post 06 Dec 2011, 12:36

Rozi, imaš prekrasne nokte. :s :s
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Almost Rosey

Post 06 Dec 2011, 12:53

Hvala Image

Evo sad sam prvi put u životu (nakon x godina) pogledala zapravo kako se zove i koja je marka.
Dakle, Cristian Lay :xne zna: nekakva nijansa 08.
Beta ženka

Post 06 Dec 2011, 14:05

Almost Rosey » wrote:A ono, nisu baš precizno nalakirani. A i kratki su. Meni je san pustiti nokte kao AP, ali čim su duži, lome se, listaju i općenito divljaju pa ih najradije držim skroz kratkima, barem izgledaju uredno i zdravo.
E, viš - meni recimo nije fora kad nije nalakirano do korijena, izgleda mi kao "izrast", kad nokti narastu, a lak još na njima, pa onda "zine" taj novi nenalakirani dio. :zubo:
Almost Rosey wrote: :rofl: ko što je guzica proširenje iznad nogu, jel? : D
Margarita wrote: Ako već radim nešto tako besmisleno kao što je farbanje rožnatih izraslina, onda to radim temeljito. Ne vidim smisao u umjerenosti besmisla.

:rofl: :rofl: :lol: :lol:

A zašto je samo crveni lak na dugim noktima smislen? Baš bi bilo dosadno kad bi sve radile isto to. :misli:
Pa eto, i mi ljudi smo nakupine bjelančevina, vode i tako nekakvih spojeva, na kraju krepamo, gdje je tu smisao? (ne šalim se :crying: )

Nego, ja bih tako lakirala nokte, ali NIKAKO se riješiti sasušene kožice okolo, guram ju, imam onu s-he olovku za hidrataciju tog područja oko noktiju, mažem kremama - sve ok kad se svježe namaže, ali čim se malo osuše - opet kaos. :mama: ŠTO da radim? Pogotovo jer mi to nije problem jedne zanoktice i sl, već se koža lagano ljuska, baš mi ide na živce.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
MadnessInMethod

Post 06 Dec 2011, 14:22

afrodita gel za uklanjanje kožice. sav višak sasušene kožice ubije. ono što je preostalo, moja malenkost par puta dnevno natapa essence uljem za nokte, i skupa s ostatkom prednjih papaka, filuje i siluje nenormalnim količinama kreme za ruke.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Beta ženka

Post 06 Dec 2011, 14:34

MadnessInMethod » wrote:afrodita gel za uklanjanje kožice. sav višak sasušene kožice ubije. ono što je preostalo, moja malenkost par puta dnevno natapa essence uljem za nokte, i skupa s ostatkom prednjih papaka, filuje i siluje nenormalnim količinama kreme za ruke.
:s
Puno hvala, probat ću! :Pivo:

Čini mi se da sam baš na ovoj temi pročitala da ima tog gela u dm-u, ali nisam našla tu gdje inače kupujem pa ću pogledati i u ostalim dućanima s takvom robom.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
MadnessInMethod

Post 06 Dec 2011, 14:51

najjeftiniji je u bipi. nemam pojma zašto, ali svi afroditini proizvodi (bar ovi iz serje za ruke i nokte) su i do 5 kn jeftiniji nego u drugim drogerijama :xne zna:

e, da, i nemoj (kao moja gospođa majka) očekivati rezultate preko noći. osim gela, on potamani viškove kožice ali ju ostavi malo isušenom. ulju ipak treba nekoliko dana da se vide rezultati, jedno ili dva mazanja nisu dovoljno, pogotovo ako je koža totalno dehidrirana već 100 godina.
Beta ženka

Post 06 Dec 2011, 15:11

MadnessInMethod » wrote:najjeftiniji je u bipi. nemam pojma zašto, ali svi afroditini proizvodi (bar ovi iz serje za ruke i nokte) su i do 5 kn jeftiniji nego u drugim drogerijama :xne zna:

e, da, i nemoj (kao moja gospođa majka) očekivati rezultate preko noći. osim gela, on potamani viškove kožice ali ju ostavi malo isušenom. ulju ipak treba nekoliko dana da se vide rezultati, jedno ili dva mazanja nisu dovoljno, pogotovo ako je koža totalno dehidrirana već 100 godina.
OK, uzimam i to u obzir. :)
Ponekad se zapitam šta da nema svih tih mazalica, recimo završiš u nekakvoj džungletini bez ičega, ili na ulici bez novca, na pustom otoku... na šta bismo ličile... :horor:

Bila sam maloprije u ljekarni, i teta ljekarka je imala predivne crvene nokte (normalne dužine, do jagodica). Skoro sam ju pitala koji je to lak, ali suzdržah se. :D
Morticia

Post 06 Dec 2011, 15:12

Ja uvijek pitam te stvari. :zubo:
A bez svih mogućih pomada i ostalog, na pustom otoku, bila bih skoro pa ista, samo malo dlakavija. :xzubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
MadnessInMethod

Post 06 Dec 2011, 15:17

ja bih bila: dlakava, izrazito bubuljičava, puna peruti.
ruke mi nisu tako strašne same od sebe, kada ih ne ubijaju ekstremni uvjeti tipa krede i spužve, ili trudnoće. isto tako i ostatak kože - pogotovo što noge, recimo, ne rukuju kredom i spužvom. pa onda jednu bocu mlijeka za tijelo imam godinu dana, i bacim ga jer mi je dosadio miris. a koristim ga dva puta mjesečno otprilike.
Beta ženka

Post 06 Dec 2011, 15:21

Morticia » wrote:Ja uvijek pitam te stvari. :zubo:
A bez svih mogućih pomada i ostalog, na pustom otoku, bila bih skoro pa ista, samo malo dlakavija. :xzubo:
Pa zapravo, da sam u tropima, vjerojatno bi bilo isto i sa mnom - ljeti mi koža lakše "diše", i na mediteranskoj klimi mi se vidno poboljša. Jedino te dlake bi bile muka.
MadnessInMethod wrote:ja bih bila: dlakava, izrazito bubuljičava, puna peruti.
ruke mi nisu tako strašne same od sebe, kada ih ne ubijaju ekstremni uvjeti tipa krede i spužve, ili trudnoće. isto tako i ostatak kože - pogotovo što noge, recimo, ne rukuju kredom i spužvom. pa onda jednu bocu mlijeka za tijelo imam godinu dana, i bacim ga jer mi je dosadio miris. a koristim ga dva puta mjesečno otprilike.
Nda, ja sam i zaboravila na mlijeko koje čeka upotrebu.
A maslinovo ulje mi je čak još bolje od mlijeka za tijelu.
MadnessInMethod

Post 06 Dec 2011, 15:26

ma, ja nikakve mazalice ne koristim redovito. eventualno noge nakon drugog-trećeg brijanja za redom natrackam s malo mlijeka za tijelo/karite maslaca (ulja izbjegavam, imam prilično masnu kožu, a i ne volim biti masna).
ljetos kada sam se čupala šećernom pastom i po mjesec dana se nisam ničim natrackala. imam zahvalnu kožu, slobodno me mrzite :xzubo:
Herp
Nikki Gauda

Post 06 Dec 2011, 17:34

Morticia » wrote:Ja uvijek pitam te stvari. :zubo:
Ja bih bila ista. :raspa: :herp:

:D
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Beta ženka

Post 06 Dec 2011, 22:47

Kupih danas u Bipi, probat ću! :xlux:

Herp » wrote:
Ja bih bila ista. :raspa: :herp:

:D
TROLOLOLOLOL :rofl: :zubo:
A.P.
Cactus

Post 08 Dec 2011, 15:29

Svoj današnji look nazvan "i gotičarkama je pošić" posvećujem Gazdi, Đepici i Mortiši :xlux:
Gazdi jer mrzi lakove, Đepici jer mrzi mrtvačke boje laka, a Mortiši jer je lakiran skroz do kože :xlux:

Image
Image

:cerek:
Morticia

Post 08 Dec 2011, 15:33

:rofl:

Imaš baš lijepe nokte. :top:
ombia

Post 08 Dec 2011, 16:10

Almost Rosey » wrote:Hvala Image

Evo sad sam prvi put u životu (nakon x godina) pogledala zapravo kako se zove i koja je marka.
Dakle, Cristian Lay :xne zna: nekakva nijansa 08.
A joj nikad cula. :crying: A gdje se to kupuje? Iz koje drzave je taj brand? :zubo:
Almost Rosey

Post 08 Dec 2011, 18:26

ombia » wrote:
A joj nikad cula. :crying: A gdje se to kupuje? Iz koje drzave je taj brand? :zubo:
Pojma nemam, mislim da je to neka kataloška prodaja. Taj lak je, kako napisah, dobiven u nasljedstvo :zubo: od sestrične prije nekih 5 godina or so :misli:

Afriko :cerek: :s
ombia

Post 08 Dec 2011, 19:47

Almost Rosey » wrote:
Pojma nemam, mislim da je to neka kataloška prodaja. Taj lak je, kako napisah, dobiven u nasljedstvo :zubo: od sestrične prije nekih 5 godina or so :misli:

Afriko :cerek: :s
Sta toliko traje?!? Ja sam to s pet godina tako procitala da pet godina uvijek iznova kupujes taj lak jer ti je super. :zubo:
Meni se i za godinu dana lak ukremasti i nish od njega.
Almost Rosey

Post 08 Dec 2011, 20:04

ombia » wrote:Sta toliko traje?!? Ja sam to s pet godina tako procitala da pet godina uvijek iznova kupujes taj lak jer ti je super. :zubo:
Meni se i za godinu dana lak ukremasti i nish od njega.
Da, nenormalan je :zubo:
Ono, traje sto godina (doduše, ne mažem ga često), maže se prelako i turbouredno, brzo se suši... neki Übernagellack :s
Drugi se svi, naravno, ulijepe i zgusnu nakon par mjeseci :ne zna:

edit: upravo sam na njemu isprobala onaj trik s alu-folijom, works like a charm :)
  • Information