Herpe, jel valja taj Evelin na kraju?
Lak za nokte
Zelena Afrodita je meni najbolja. Odličan skidač je i onaj s tanjurićem na vrhu iz LidlaHerp » wrote: Afrodita znači, još neki?
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
- Beta ženka
Šta fali ljudima koji vole Lidl?A.P. » wrote:
Zelena Afrodita je meni najbolja. Odličan skidač je i onaj s tanjurićem na vrhu iz Lidla, al ozbiljno, njega sam uzela po preporukama žena s kozmetike, ne od ljudi koji vole Lidl
Ima Lidl dobre i jeftine kozmetike (šamponi su mi odlični), ali sam kasnije skužila da bi tu kozmetiku trebalo bojkotirati.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- MadnessInMethod
Meni se na 2/3 pokvario tanjuric i ostao u "on" polozaju, sav aceton iscurio. Sva sreca da sam imala svakakvog dreka ispod kutije s lakovima pa ormaric nije nastradao. Ali da je bio super, bio ie.A.P. wrote:
Zelena Afrodita je meni najbolja. Odličan skidač je i onaj s tanjurićem na vrhu iz Lidla, al ozbiljno, njega sam uzela po preporukama žena s kozmetike, ne od ljudi koji vole Lidl
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Kad ga stisneš prema dolje, on ti posrče i dostavi količinu acetona taman za jednu blazinicu. U idealnim uvjetima, baremrh4ps0dy wrote:A kaj taj tanjurek točno radi?
MiM, i meni se mehanizam nekako sjebao, ali pred kraj bočice.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- MadnessInMethod
Ma, sad vidim da sam se krivo odrazila... Nakon sto sam potrosila 2/3 bocice 
Herp is back in town 

Najnoviji u mojoj kolekciji. Trenutno imam samo ovaj ljubičasti, sutra ću isprobati kako izgleda kombinacija.
Imam problema s fotkanjem noktiju trenutno, nemam više u kući prostoriju s dovoljno svjetla.

Najnoviji u mojoj kolekciji. Trenutno imam samo ovaj ljubičasti, sutra ću isprobati kako izgleda kombinacija.
Imam problema s fotkanjem noktiju trenutno, nemam više u kući prostoriju s dovoljno svjetla.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
Almost Rosey
- MadnessInMethod
miss piggy je ocajan koliko je lijep, mislim da nisam cula nikoga zadovoljnog njime, ali vecina catrice lakova su puno bolji i maziviji od njega. osim ako nemas, kao moja sis, nokte koji su nekompatibilni s njima.Pješčana wrote:baš budem probala, mada sam se razočara s Catrice miss piggy rozim

Ovaj lak sam dobila od frendice kojoj nije bio lijep.
Nije ni meni nešto jer mrzim smeđu boju, al kad je već tu da se ne baci.
Molim vas nemojte nikom reć da nosim smeđe.
Tak i tak ovih dana ne izlazim među ljude.
http://www.beautyaddict.net/hr/notd-s-he-stylezone-439/
Evo s Elektrinog bloga.
Totalno je smeđi, ovdje čak i tamnije izgleda.
Meni je bakreno ovak nešto: http://nevertoomuchglitter.files.wordpr ... .jpg?w=450
Evo s Elektrinog bloga.
Totalno je smeđi, ovdje čak i tamnije izgleda.
Meni je bakreno ovak nešto: http://nevertoomuchglitter.files.wordpr ... .jpg?w=450
-
- Information
-