Do sad sam za kožicu, hrapavu kožu oko noktiju i zanoktice dobila savjet da koristim Afroditin gel - koji dobro djeluje, mada je uz njega potrebno puno hraniti/hidratizirati nokte/prste kremom.
Meni se pojavio novi problem prije valjda već 2 mjeseca - samo odjednom, gotovo preko noći i gotovo svi nokti su mi se počeli listati, i to tako da se "izlistaju" i ispod razine gdje počinje meso pa možete misliti kad to počne pucati.
Stanje se malo, ali malčice popravilo - lak moram ponekad dodavati u istom danu, jer mi se i on "odlista" i skine s kritičnih područja. Mislim da lak tu jednostavno služi kao nekakvo "ljepilo" (ne u ljepljivom smislu) koje ispuni prazna mjesta, prekrije ih i tako teže dolazi do listanja i pucanja. I ajd, nokti su mi stvarno malo i narasli (bili su užasno kratki, a svejedno napukli - ajme, kako je boljelo otvoriti kopču novčanika i neke tako jednostavne radnje... znao mi se, dok radim s papirima, zabiti rub papira ispod nokta u meso
Sad kad sam tu ispisala cijelu novelu zbog noktiju, molit ću i vaše prijedloge i priloge (prepositions and adverbs