jel zna netko jel to hormonalno ili su mi pore začepljene ili koji vrag? i kako se toga riješiti?
hvala
da. ako svrbi onda je alergija na sunce.ali » wrote:Ako je na otkrivenim dijelovima tijela, možda je i alergija na sunce![]()
Piling ti neće naškodit, ali znaj da ti ovim načinom tijelo sugerira da mu nešto i nije po volji.elma » wrote:bojim se da nije ni od sunca ni od znojajer meni je to vec sad par mjeseci i svaki dan kad pogledam ima sve vise toga.
a i cini mi se da nije to tako rijetko, vidim to i po frendicama bas na tim istim mjestima![]()
cak sam i gel za tusiranje mijenjala, tako da nije ni od toga. probat ću s pilingom. samo da ne bude gore
uzmite sve samo mlijeko neChilimama » wrote: Piling ti neće naškodit, ali znaj da ti ovim načinom tijelo sugerira da mu nešto i nije po volji.
Izbaci mlijeko iz jela za početak. Možda je i na psihičkoj bazi, a mislim da to uglavnom i jest.
Piling će ti pomoći ukloniti s površine kože te prištiće a uzrok ćeš morat otkrit.
je , more je izvrstan pilingelma » wrote:btw jel more piling?
elma » wrote:znate one sitne male crvenkaste prištiće jedan na drugome po rukama, dekolteu, leđima? nadam se da ne znate![]()
jel zna netko jel to hormonalno ili su mi pore začepljene ili koji vrag? i kako se toga riješiti?
![]()
hvala
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests